• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

fragmanı izleyince şok oldum.. bende görecek bi kişi varsa o da kesin bihterin annesidir.. oda görmezden gelir gider.. sonra kızını uyarır.. zaten farkında herşeyi.. geçen mektubu da gören annesi olmuştu.. ve böylece heyecan kursağımız da kalır.. maksat heyecan olsun.. heveslenmiyorum o yüzden fazla. (umarım yanılırım.. )

ya kızlar bu dizi hakkında senaryoyu nasıl olcanı falan bilen yokmu yahu şu yemekteyizi biliyolardı imin kazanacağını falan....

kim yakalıcak bunları...

sezon finali olduğu için bence kesin bu sefer yakalancaklar.......
:delphin:

ya kızlar bu dizi hakkında senaryoyu nasıl olcanı falan bilen yokmu yahu şu yemekteyizi biliyolardı imin kazanacağını falan....

kim yakalıcak bunları...

sezon finali olduğu için bence kesin bu sefer yakalancaklar.......
:delphin:

belki de kimin gördüğünü bile göstermeyecekler kızlar, doğrudan gelecel sezona kalabilir bu da :uhm:

belki de kimin gördüğünü bile göstermeyecekler kızlar, doğrudan gelecel sezona kalabilir bu da :uhm:

allah korusun ben meraktan çatlarım ya ama kesin deniz hanım çünkü kitapta öle yazıyo ve sezon finaliya :umursamaz:

behlülü gördünüs mü :asigim:

[/url

ya ladym ben bu adama aşık olmaktan korkuyorum ya...opuyorumnanaktan

eşime bugün çok kızgınım sinirimi almak için...:kızgın:

yarın akşam bol bol ay çok yakışıklı behlül dicem görsün gününü:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3
ya ladym ben bu adama aşık olmaktan korkuyorum ya...opuyorumnanaktan

eşime bugün çok kızgınım sinirimi almak için...:kızgın:

yarın akşam bol bol ay çok yakışıklı behlül dicem görsün gününü:umursamaz:
ben dedim bile koceme :lepi:
kılını kıpırdatmadı bile :mymeka:
umursamaz tavırlara girdi yoksa içi içini yemiştir kaydirigubbakcemile3