• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

bence firdevs gördü orada kedinin ne işi var ayrıca topuk sesleri vardı dimi ama :1closedeyes: bence firdevs beşiri sanmıyorum matmazel hiç değil

kızlar topuk sesi geldiğine göre beşir değil ben söyliyeyim iki kez izledim o sahneyi topuklu ayakkabı sesi geldi bence MATMAZEEEEEEEL

ya kızlar ama biz bir yaz boyu bunumu beklicez ya genelde sezon finalleri biterken yaz tatiline gidiyolar gibi yapıyolardı bu senekileri sanki haftaya verilecek bölüm gibi verdiler ya niye ya

hala kalbim çarpıyo bu arada behlülün o çıldırışı neydi son sahnede ya benimsin benim benim benim

hayır behlül sen benimsin ama ya :olmaz:

firdevs yakın ihtimal ama benim aklıma şu geldi topuk seslerini biz duyalım diye bilerek verildi çok açık oluyo o zaman kimin gördüğü şaşırtmaca yapabilirler beşir de görmüş olabilir

bencede firdevs gördu ve bu olayın üstünü kapatmakla ugrasaklar yakalanamadı gıttı bu sapıklar :PPP

he bide bülent inal bencede iyiki ayrılmış behlülün üstüne nasıl ataladı ama bacaklarını behlülün belinede doladı birden zıpladı ay ne güzeldi osahne ama

Konuyu Toplam 32 Kullanıcı okuyor. (26 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
bebişim52, akska, anifora, Ardayasbu, ayvalık, Bihter06+, BULUTOLSAM, Cns', defne_sal, Delikız, didosh, ElifH, eylül166, gulumsee, ilksubahar, javelin, kahvelokum, LOCA, PurpLe., rapunzel77, sherin, sunways, sweetgirl00, tuce, zeseze, _ezgi_+

oh oh bugün ilk kez diziyi izlerken girmedim tüm dikkatimi oraya verdim ve çok doldum çook

valla çok abartmışlar neydi öle ya çoluk çocuk ailecek izliyo herkes,,
ayıp yahu hiç kimsede utanma yok neydi öle kucaga filan atlamalar bunlar gelecek sezona iyice cozuturlar valla

Kızlar diziyi izlemeden öncede yazmıştım şimdi de söylüyorum bence Firdevs gördü ve gitti bilmeyecekler Bihterle behlül firdevsin gördüğünü

Back
X