• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Beren Saat ile uzun süredir birlikte olduğu Bülent ınal’ın yolları ayrıldı.

Her ikisi de, Saat’in “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahnesinin yarattığı kriz yüzünden ayrıldıkları iddiası için “Bu doğru değil” diyor.

Sorun o sahne değil

Kıvanç Tatlıtuğ ile “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahneleri büyük ses getiren Beren Saat, ayrılık hakkında şunları söyledi: “ılişkimizi dizideki sahneler bitirmedi. Sonuçta Bülent Bey de oyuncu olduğu için bu tarz bir kıskançlık yaşaması söz konusu olamaz.... Bana kesinlikle o sahnelerle ilgili bir tepki göstermedi. Bu ayrılıkta ne işimin ne de üçüncü bir kişinin etkisi var. Birlikte karar verdik ve ilişkimizi bitirdik. Altında kimse bir şey aramasın.”

Medenice bitirdik

Bülent ınal’ın açıklaması da Saat’i doğrular nitelikte oldu: “Ayrıldığımız doğru ama iddialar asılsız. ılişkiler medenice bitebilir. Bunu başka nedenlere bağlamamak gerek. Benim, Beren’in işine karışmam ve kıskançlık yapmam gibi bir şey söz konusu değil. Bunun işimiz olduğunun ikimiz de bilincindeyiz. Ben hiçbir zaman özel hayatım konusunda konuşmayı tercih etmedim. o nedenle başka açıklama yapmayacağım.” ALINTIDIR

ya önsevişme olayı tamam da o şey oldumu hem olduysada ne kaa kısa olmuş ben anlamadım yaw. Ben bi ara bidaha izleyim du o sahneyi. :delphin:

Şeniz Oldu canım oldu. Bihterin elbiseydi zaten hoppidik çıkarmadılar onu aceleden.....:jeyyar: Behlülüm akşam hep çıplak gezdi akşam zaten...

ya kıslar bende merak ettimm..okadarda ii izledim ama o şiii işi oldumu yaf:kedi::kedi::kedi:..tamam sevişmeyi allahına kadar yaptılarda ama ben o şii olayını göremedim...kucagına aldıgında tamam bihter sen bittin dedim amaaa öleee yalandı bunlar yaaaa.....:kedi::kedi::kedi: ayy utanıom ama merakda ediom ne yalan diimmmm:roflol::roflol:

VALLA TOPLUM AHLAKINA UYGUN OLMADIĞI KESıNDE BıZıM ıZLEMEMEK GıBı ıRADELı OLAACAĞIMIZ TARTIŞILIR.......:roflol:

yok kuuzzzzuum yok yavrııım, behlülün heryeri kıbkırmızı oldu her yerini çızdı bihter ama gene tam bi vuslat olamadıkaydirigubbakcemile3

Vay vicdansız Bihter, el birliğiyle biz çızardık aslında Behlül'ü. :kedi:

Beren Saat ile uzun süredir birlikte olduğu Bülent İnal’ın yolları ayrıldı.

Her ikisi de, Saat’in “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahnesinin yarattığı kriz yüzünden ayrıldıkları iddiası için “Bu doğru değil” diyor.

Sorun o sahne değil

Kıvanç Tatlıtuğ ile “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahneleri büyük ses getiren Beren Saat, ayrılık hakkında şunları söyledi: “ılişkimizi dizideki sahneler bitirmedi. Sonuçta Bülent Bey de oyuncu olduğu için bu tarz bir kıskançlık yaşaması söz konusu olamaz.... Bana kesinlikle o sahnelerle ilgili bir tepki göstermedi. Bu ayrılıkta ne işimin ne de üçüncü bir kişinin etkisi var. Birlikte karar verdik ve ilişkimizi bitirdik. Altında kimse bir şey aramasın.”

Medenice bitirdik

Bülent İnal’ın açıklaması da Saat’i doğrular nitelikte oldu: “Ayrıldığımız doğru ama iddialar asılsız. ılişkiler medenice bitebilir. Bunu başka nedenlere bağlamamak gerek. Benim, Beren’in işine karışmam ve kıskançlık yapmam gibi bir şey söz konusu değil. Bunun işimiz olduğunun ikimiz de bilincindeyiz. Ben hiçbir zaman özel hayatım konusunda konuşmayı tercih etmedim. o nedenle başka açıklama yapmayacağım.” ALINTIDIR

Bugün aldığım en güzel haber bu kaydirigubbakcemile3
Bülent benim olsun yeter kaydirigubbakcemile3

+
Bu arada nesrin nişalnadımı o kısmı izliyemedimde
İstemeye gelmişti balıkçı (adını unuttum :bbo:)

Sorun o sahne değil

Medenice bitirdik

Bülent İnal’ın açıklaması da Saat’i doğrular nitelikte oldu: “Ayrıldığımız doğru ama iddialar asılsız. ılişkiler medenice bitebilir. Bunu başka nedenlere bağlamamak gerek. Benim, Beren’in işine karışmam ve kıskançlık yapmam gibi bir şey söz konusu değil. Bunun işimiz olduğunun ikimiz de bilincindeyiz. Ben hiçbir zaman özel hayatım konusunda konuşmayı tercih etmedim. o nedenle başka açıklama yapmayacağım.”

CADIARZUCADIARZU

arkadaşlar ben firdevs die tahmin etmiştim daha ilk başta ... o büyük olasılık diye düşünüyorum.. sonuçta hep o farkediyo olayları düzeltiyo. yaw başa dönüyor bu defa.. ama bu biyerde patlak versin artık. kitabı okuyan arkadaşlar böyle bir bölüm varmı.. ilk kim görüyor yaaaaaaaw...

Biriniz özet geçin hele bi. Noldu akşam:ecrin_bebek:

önce herkezi atlatıp otelde buluştular, sonra bihter ben şey miyim gibiisne otelde kasıldı, sonra tam serada işlem tamamlancakken bişey devrildi, biri onları gördü sanırım, firdevs hizmetçisi bihter bahçede deyince bahçeyi aramaya koyulmuştu, firdevs olabilir onları gören, matmazelde camdan bakıyodu o da görmüş olabilir. Kız ÖSS de bayıldı. Behlül bihternen sex yapamayınca sinir oldu o esnanada elif arayınca bağırdı çağırdı bitti dedi, başka önemli bişee olmadı sanırım, en önemli sahne sevişme sahnesiydi
kaydirigubbakcemile3

Back
X