• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

belki o başka yeride profosyenelleşmiştir bacım kaydirigubbakcemile3
allam ya muhabbete bak :kedi:

alemsin canım yaaaa...ee öle diziye böle yorumlar yani....kıs herhaftamı profosyenelleştimi acep...her hafta bir şiilerini görüoduk anam bukadar tecrübe adamı kasar bırakıverir kendini biyerde.........:roflol::roflol:

Bu bölümle ilgili anlamadığım noktalardan başlamak istiyorum.:kedi:
1.)Otel odasında olmaz ama kocanla yaşadığın evde bu iş olur.:kedi:
2.)Hiç bir açıklama yapmadan sevgilinden ayrılırsın bide üstüne haksızken haklı durumuna gelirsin.
3.)Aşkı sadece cinsel ilişkiden ibaret sayarsın ve o iş olup bitince bütün sorunları ortadan kalkar.:olmaz:

kıs bi ara behlül bihteri yere yatırdı ya işo zman bitmiştir sonra kendilerine geldiler :kedi:

ay falla topik kapanmasa kaydirigubbakcemile3

delikafadulden o ara dion yaniii....zaten sen benimsin dedinden belliydi anam işi pişirdikleri....yarı ednan beyin yarı bihterin gidio o kızda...

bu bölüm anladımki adnan bey bihteri ateşleyemiyo çok muzlum bi adam çook dürüst...:kedi:

Bu bölümle ilgili anlamadığım noktalardan başlamak istiyorum.:kedi:
1.)Otel odasında olmaz ama kocanla yaşadığın evde bu iş olur.:kedi:
2.)Hiç bir açıklama yapmadan sevgilinden ayrılırsın bide üstüne haksızken haklı durumuna gelirsin.
3.)Aşkı sadece cinsel ilişkiden ibaret sayarsın ve o iş olup bitince bütün sorunları ortadan kalkar.:olmaz:

evet çook saçmaydı.
otel odasında yapma gel evin bahçesinde yap.:mymeka:
ve elife ilk defa üzüldüm ben. behlülü boğasım geldi.
bihterde elifleştikçe kıymeti kalmıcak behlülün nazarında.
bu arada nihalin imaj meykırı firdo çok başarılı bi iş çıkarmış.
alkisalkisalkis

Back
X