• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

aynen arkadaşım benimde midem kalktı ,bide zafer benim der gibi nasıl sarılırken sırıtıyo,umarım çoluk çocuk izlememiştir.çok iğrençti.salak behlül zevkini alacak nihale aşık olacak,verdi diye kendini bi bok sanıyo kılkuyruk...

kılkuyruk delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

sırf bihterin çöküşünü ,rezil oluşunu ve intiharını izlemek için izliyorum yeminle kıl oluyorum o kadına..kötükedihüso

coşmuş bu topik valla zemuszemus

herkes kocaları yatağa mı attı akşam kaydirigubbakcemile3
adamlar bundan sonra her gece bu diziyi seyrettircekler :roflol:

sırf bihterin çöküşünü ,rezil oluşunu ve intiharını izlemek için izliyorum yeminle kıl oluyorum o kadına..kötükedihüso

valla ne yalan söyleyim bende uyus oluyorum
hatta öyleki bihterle behlül yakalanacak gibi olunca sesli sesli oh olsun diye söylenmeye basladim babaannem gibi:roflol:

o neydi ya öyle,
vallahi kızımı odasına göndermek zorunda kaldım,
Bither ve Behlül çıldırmıştı...
Artık herşey alenen ortada yaşanıyor..

dün gece adnan rekor kırdı 12. 30 yattı..:lepi:

evet ya çok seviyorum o adamı ama o camış gibi erkenden yatıyo be gencecik karısı var git acık fentezi yap dimidelikafadulden yok camış 12yi 10 geçomuş gitti bayıldı karıyıda behlül kaptı Çok üzgünüm çoook

o neydi ya öyle,
vallahi kızımı odasına göndermek zorunda kaldım,
Bither ve Behlül çıldırmıştı...
Artık herşey alenen ortada yaşanıyor..

valla bende annemin babamın yanında olsam utancımdan seyredemezdim
bütün yaş kitlesine uygun olduğunu belirttikleri bi dizide bu tür sahneler fazlasıyla abartı olmuş

ALLAH tan evde yalnızdım .eşimle bile izleyemezdim.rtük nasıl bu kadarına izin veriyo acep.CADIARZU.hem adamın parasıyla keyif yapıyorlar hemde adamı aldatıyorlar....intikamı korkunç olur bence bi ögrenirse..kötükedihüso

Back
X