• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

benim eşim perşembeleri nöbet yazdırıyor kendine,yada hemen bilgisayarın başına o teki odaya geçiyor,katlanamıyor adam diziye nefret ediyor ya ağzından küfür duymadığımadam dizinin adını duydumu saydırıyo ağzına ne gelirse,dün nöbet yazdırdı gene diziden sona aradı kurtuldukmu 3 ayda olsa diyo he dedim sen kurtuldun ben meraktan çatlıcam ama hain koca...

hııhh aynsıı bizdede var canımmm

yav şu yemek yedikleri kaba tükürenlerin, ağızlarına bir tükürse adnan içim rahatlıcak da ,nerdeee kim bilir kaç bölüm sona....yazık eşim katlanacak artık sardı birkere dizi bırakmam ağızlarına tükürüldüğünü görmeden...

EcMeL, *KurabiYe*, agropyron, aila, Azeri kizi, bebişim52, Biricik, brcncvk86, buketİmm, BULUTOLSAM, cimcime eses, eFFeKaaN, fatolina, Huysuz, Juliet+, LOCA, Melek, melodies, oarslancan, ppapatya, Princess of Rain, rapunzel77, sessiz fırtına, sevgiseLi_88, SivriBiber, Songül, sunways, tatlicik, TATLI_CADI_, yasnur, özo_35, _Nur_yine_Nur_

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yakalandım bi yandan yemek biyandan buraya yetişiyom valla

kızlar bence sizde birer mail atın rtüğe en azından böyle sahneler düzelir ya aileyle izlenebilsin en azından

seneye nilal üni.li olcak diye alıştık 1 sene daha evde kız zavallım insan yüzü görmüyo arkadaş çevresi yok

kızlar bence sizde birer mail atın rtüğe en azından böyle sahneler düzelir ya aileyle izlenebilsin en azından:lepi:

:lepi:Balsurat, *KurabiYe*, baby_dilay, bebişim52, Biricik, brcncvk86, buketİmm, BULUTOLSAM, cemre_SU, EcMeL, eFFeKaaN, Huysuz, Juliet+, LOCA, Melek, melodies, MonaPisa, Neyl, nisandahazan, oarslancan, Princess of Rain, sessiz fırtına, sherin, SivriBiber, sunways, tatlicik, TATLI_CADI_, yasnur
NEolduğu belürsüz :2
toplam :30 sırnaşık şey

Nihal bayıldıktan sonra neden beşiri arıyo anlamadım
hem telefonunu beşire vermişti sınava girerken
okuldan aradıysa beşirn numarasını ezbere mi biliyo
iyi de okuldan arama fırsatı varsa babasını neden aramadı bu kız
CADIARZU

bende rütüğe atmam mail ben seviyom evde çocukata yok eşimle ben izliyom he öle sahnelerdede zaplayın başka kanala kumanda elinizde anacığım

teknede bihterin cildini gördünüzmü böööööög....ama elif nasıldı fıstık gibim hepsi elbiselerin altına saklanmış elif bikinisini çekmiş herşeyi çok güzeldi eeee boşa dememişler esmerin tadı diye...ama yinede nihalimi değişmem ya..

Back
X