Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki.. Ben de izliyorum. Demek istediğim, akraba evliliği ya da akrabaya aşık olmak normal bir şey değil. Bunun normal karşılanıp, aksiyon! kısmının eleştirilmesine karşıyım. Kumanda elimizde, beğenmeyen değiştirir.
Akraba derken kan bağını kast etmedim. Benim için, enişte olmuş biri de akrabadır. Zaten asıl söylemek istediğim şeyi anladın, sanıyorum. Uzak da olsa akraba akrabadır...
canım dünürüm sahne ayıklatmasınlar, şu açık açık sevişme sahnelerini kaldırsınlar bence de
Bence de bu soyledigin yanlis, isteyen akrabasi ile evlenir bunda da herkes ozgurdur.
Ki dinimizde, gecmisimizde olan birsey buna nasil anormal diyebilirsin ki, hele ki uzaktan akraba ise gayet normal olabilir.
[
açıkmıCADIARZU
ya ne açığı bihter üstünü bile çıkarmadı kadının normal paspal kıyafeti bile göğüs dekolteli ama behlülü kasdediyosan behlül zaten hep tşirttunu çıkarıyo
yine tekrarlıyorum kanal d zorla öpüşme ve sevişme sahnelerini izletmiyo isteyen kumandasını alır eline başka knala geçer 5 dk sonra yine kanal d yi açar kaldığı yerden devam eder.bence şikayete gerek yok sanki ilk defa gördük öyle sahneleri
kızlar konu çok dağıldı ya gerçektende eğer dizi yayından kalkarsa gırtlaklarım hepinizi hesenağlamasenağlama
Merak etme bukadar reyting yapan diziyi zor kaldirirlar. kaydirigubbakcemile3
Ki Bihterim omuzu gorundu, bacagi gorundu hafif sirti gorundu.
Normal giydigi giysilerle de onlar gorunuyor cok ta ekstra ciplaklik yoktu yani. :roflol:
vay be işte yorum bihter bekar olsa anlıycammda sapık karı işte
o arkadas gitsin bihter behlulle evlnsin diye birsey demedi sadece akraba evliliginin normal oldugunu soyledi benim icin asil anormallik boyle konulara goz yummamiz ve hala izlememiz bende dahil daha sonrada toplum neden sapiklasti eeeee boyle diziler ve benzerleri olursa daha durun bakalim basimiza neler gelecek birazda onu izleriz hep beraber benim demek istedigim dizi baslarken aile logosu kalksin bu dizide tek sevisme sahnesi var diye demiyorum ordaki ahlak meselesinden diyorum kim kime dumduma birde uyutulan bir koca yazik ya logo degissin bence +18 bir zahmet
ilerde olacakmışsın yatak sahnerinde. size tiyo..:kedi: