• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

38. bölüm Nihal & Behlül

Nihal: Elifmiydi?
Behlül: Hi Hi..
Nihal: SIKILDin mi ?
Behlül: Yoo..aksine cok egleniyorum.
Nihal: Arkadaslar burdan cikinca baska bir yere gidelim diyorlar, ne dersin ?
Behlül: Bosver, burasi cok güzel. Ortam güzel, Sen Güzelsin Hadi gel Dans Edelim !

----------------

Behlül: Gel Bakalim
Nihal: Aa Gülümü unuttum Behlül..
Behlül: Gel birak Kalsin
Nihal: Olur mu ? Benim o..(gülü alir) Bu sahane Gecenin anisina ömür boyu sakliyacagim Bana aldigin Gülü

alıntıdır :delphin:

38. bölüm nihal / Behlül

Behlül: Oo Nihal hanim, bu ne güzellik yine..
Nihal: Ali$ artik bu görüntüye..
Behlül: Hadi dün balo falan anladik da, sen bastan asaga degisdin birden.
Firdevs: Fena mi oldu ? Bütün güzelligi cikti ortaya..
Behlül: Muhtesem bir geceydi. Dur bakayim, kalk bir sen bir dakka (Nihal ayaga kalkar) Amca, noluyor bu kiza ?
Adnan: Büyüyor.
Nihal: Evet..Lise mezunu koca bir Kiz oldum. Bana Cocuk muamelesi yapmak yok.
Behlül: $urdan bile öpemiyecekmiyim ?
Nihal: Bunu düsünmem lazim..Ya bilemiyorum, öpebilirsin belki..
Behlül:( Behlül öper) Gel bakayim sen buraya ( nihalin saclarini karisdirir)
Nihal: Yapma..Yapma bak baba napiyor yine..

ha bu da alıntı -tatlicadiarzu-

kimseye ders falan verdiğim yok herkez iyiyi kötüyü biliyor bunda hem fikiriz ben bu dizinin ahlaksız ilişkiler olduğunu söyledim herkez gibi söylemeyede hakkım var niye yasakmı heryeri ahlaksızlık konuyu nereye getirdin alkisalkisalkis

İZLEEME KARDEŞİM OZMAN..:delphin:
SABAHTAN BERİ KONUYU AYNI YERE GETİREN SENSİN BAKARSAN MSJLARINA BÖLÜM YORUMU YAP BİRAZ..

38. bölüm nihal && besir

Nihal: Besir..Niye cevap vermiyorsun..
Besir: duymadim..
Nihal: Cok üzülüyorum bu haline..Gurur meselesi yapiyorsun ama, sadece bu nedenle askere alinmayan tek sen degilsin bu dünyada.
Besir: Ya lütfen, ben artik bu konu hakkinda konusmak istemiyorum.Ayni laflardan duymaktan biktim. Kimse teselli etmeye calismasin artik, yeter.
Nihal: Hi Anladim ben. Sen bizden uzaklasamadin diye bozuluyorsun asil.
Besir: Yoo..yakinda nasil olsa gidecegim.
Nihal: Ay sacmalama Besir. Ya Cemile'ede söyledi yok gemilerle falan gidicekmissin. Ya durup durup nerden cikardin hic anlamiyorum.
Besir; Anlamani bekleyen yok zaten.
Nihal: Bir dakka. Sen bana niye böyle tavir aldin ? Bu moral bozukluguna bagli degil biliyorum, coktandir seziyorum var sende bir tuhaflik.
Besir: Lütfen, yalniz kalmak istiyorum.
Nihal: Birde bana söylüyordun secimlerini dogru yap sonra üzülme diye.Ya okulu birakip gemi maceralarina atilmak dogru bir secim mi sence?
Besir: Degil belki ama bosver. Nasil olsa kimse kimseden nasihat istemiyor. Herkez bildigini okuyor sonucta. Sonunda aci cekecegini bile bile. Bazen bir tek gül bile yetiyor bütün dogrulari kenara atmaya.
Nihal: Gül ne alaka?
Besir: Balo gecesinin anisina sakliyacagin o gül varya, dikenleri canini yakmasi cok yakin bence.
Nihal: Bir dakka, sen ne söylemeye calisiyorsun bana ? Sen o gece gördün mü bizi. Niye göstermedin kendini ? Yoksa Behlül ile gidisimizi baska anlamlar mi yükledin ?
Besir: Ben degil sen yüklüyorsun.
Nihal: Ne diyorsun sen yha ! Ay agzindan cikani kulagin duyuyor mu
Besir: Canin yanmasin diye kac kere uyarmaya calisdim seni. Bilerek, isteyerek anlamazdan geliyorsun. Senin ona yükledigin anlamlar, sulara attigin dilekler, onun icin sulara yazilan yazilar kadar önemsiz.
Nihal: Sen benim dilek kagidimi mi okudun ? Ay ne ayip sey. Kim verdii o hakki sana ? Sakaydi o bir kere, sifreydi. Behlülle bir ilgisi yok. Aslinda sana da aciklama yapmak zorundada degilim. Ama senin yaptigin cok cirkin birsey.
Besir: Karanliklar bazi cirkinlikleri örtmeye yetmiyor nihal.
Nihal: Ne söylemeye calisiyorsun, bilmece gibi ? Deli mi ne ! Sen gercekten hastasin. laelaelaelaelae

38. bölüm nihal / Behlül

Behlül: Oo Nihal hanim, bu ne güzellik yine..
Nihal: Ali$ artik bu görüntüye..
Behlül: Hadi dün balo falan anladik da, sen bastan asaga degisdin birden.
Firdevs: Fena mi oldu ? Bütün güzelligi cikti ortaya..
Behlül: Muhtesem bir geceydi. Dur bakayim, kalk bir sen bir dakka (Nihal ayaga kalkar) Amca, noluyor bu kiza ?
Adnan: Büyüyor.
Nihal: Evet..Lise mezunu koca bir Kiz oldum. Bana Cocuk muamelesi yapmak yok.
Behlül: $urdan bile öpemiyecekmiyim ?
Nihal: Bunu düsünmem lazim..Ya bilemiyorum, öpebilirsin belki..
Behlül:( Behlül öper) Gel bakayim sen buraya ( nihalin saclarini karisdirir)
Nihal: Yapma..Yapma bak baba napiyor yine..

ha bu da alıntı -tatlicadiarzu-

tüm bu konuşmalar dahilinde Bihter daha da kıskanır ve Behlül' ü baştan çıkarmak için tek
çaresinin artık vücüdünü kullanmak olduğunu anlar:delphin:

İZLEEME KARDEŞİM OZMAN..:delphin:
SABAHTAN BERİ KONUYU AYNI YERE GETİREN SENSİN BAKARSAN MSJLARINA BÖLÜM YORUMU YAP BİRAZ..

istediğim yorumu yaparım yorumlarımın hiç birinde kimseyi senin gibi yargılamadım herkez işine baksın kişisel atıştırmaya çevirdin sana cvp yok bidaha

ENİŞTEYİ AZDIRDINMI YOKSA BURNUMU ÇEKTİN..:lepi:

burnumu çektim senağlama

tüm bu konuşmalar dahilinde Bihter daha da kıskanır ve Behlül' ü baştan çıkarmak için tek
çaresinin artık vücüdünü kullanmak olduğunu anlar:delphin:

bizde bihteri daha da kıskanırız -tatlicadiarzu- :roflol:

süper bi finaldi valla hiiiçte açık falan değildi süper rol yapmışlar ikiside çok doğallardı gerçek gibi
sonuçta dizide ahlaksız bi ilişki var ama bu onu meşrumu kılıyo yani
izleyen biliyo heralde yaptıklarının yanlış olduğunu
hep çiçek böcekmi izlicez tv de

Back
X