Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oarslancan cnm kliplerde bile artık öyle sahneler varki daha açık saçık millet taktı aşkı memnuya kıskanıyolar işte behlülü bihter elde etti ya.
bu arda bende bihteri kıskanıyom ama diziye...ok atmıyom
Bu arada Bihterle Behlülün sevişme sahnesinde o işin olup olmadığını anlamayan arkadaşlar var demek ki o kadar belli etmemişler..:roflol::roflol:
evet ben de anlamayanlardanım mesela -tatlicadiarzu-
o arkadas gitsin bihter behlulle evlnsin diye birsey demedi sadece akraba evliliginin normal oldugunu soyledi benim icin asil anormallik boyle konulara goz yummamiz ve hala izlememiz bende dahil daha sonrada toplum neden sapiklasti eeeee boyle diziler ve benzerleri olursa daha durun bakalim basimiza neler gelecek birazda onu izleriz hep beraber benim demek istedigim dizi baslarken aile logosu kalksin bu dizide tek sevisme sahnesi var diye demiyorum ordaki ahlak meselesinden diyorum kim kime dumduma birde uyutulan bir koca yazik ya logo degissin bence +18 bir zahmet
kızlar tam olarak birleşme olmadı ki sadece şehvet duydular hissettiler kıyafetlerle işte anlarsınız ya
Oldu kız bak sende anlayamamışsın:roflol: Sen benimsin dedi ya Behlül..zemuszemus
iç çamaşırını nezaman çıkardı ya hemen üstüne atladı okadar benimsin derken bundan sonra seni bırakmam benimsin benim benim dedi dikkatini çekerim tam birleşme olmadı
öyle olduysa ya hamile kalır yada kalmaz yani şaibeli bırakmazlar gelecek sezonda onu vurgularlar ama bence olmadı