• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

ben artık bu diziden tiksinmeye başladım:sinifsinif:
çok çirkinleşti:olmaz:
hiçte merak etmiyorum yeni sezonu :umursamaz:
eminim dahada çirkin sahneler olucaktır :kızgın:

yasak aşkı normal bişimiş gibi nasılda işliyolar beyinlere
nasılda özendiriliyo çekici gösteriliyo
aşkın sevginin masumluğunu kullanarak
hele son sahnesinde nasıl şok oldum
gerek varmıydı bu kadar detaylı bi çekime ?
bu bölüm +18 uyarısıyla başlamalıydı bence
bu tarz şeyelre sustuğumuz sürece çok çirkinlikler görücez
:oklava:

Son düzenleme:
kızlar arkadaşımın bir tanıdığı bihterle teyzesinin oturduğu evde çalışıyomuş ve bihterin ve teyzesinin çok mütevazi ve bir okadarda tatlı olduklarını sölemiş.ayrıca bihterle bülünt inal ayrılmamış hatta avrupa yakasında ev aldıklarını evleneceklerini evin dayanıp döşendiğini herşeyin hazır olduğunu evleneceklerini magazinin uydurması olduğunu sölemiş bende dedim kim gördü diye sor mutlaka dedim haber veririm sizede

cok guzel bir dizi ama bence de aile-evlilik gibi kurumlarina uymayan bir senaryosu var ama yine de izleniyor ben de izliyorum ..behül ile bihterin yasak askini onaylamasam da her hafta takipteyim.bakalim yeni sezonda ne olacak cok merak ediyorum.

ben artık bu diziden tiksinmeye başladım:sinifsinif:
çok çirkinleşti:olmaz:
hiçte merak etmiyorum yeni sezonu :umursamaz:
eminim dahada çirkin sahneler olucaktır :kızgın:

aşkın sevginin masumluğunu kullanarak
hele son sahnesinde nasıl şok oldum
gerek varmıydı bu kadar detaylı bi çekime ?
bu bölüm +18 uyarısıyla başlamalıydı bence
bu tarz şeyelre sustuğumuz sürece çok çirkinlikler görücez
:oklava:

dizinin adı aşk-ı memnu zaten, masum bir aşkı değil yasak bir aşkı anlatacak haliyle, o yüzden özendirilecek bir şey görmüyorummirmirmirmir
nasıl adına bakarak kendimize program ya da kitap vs seçiyorsak dizi de seçmeliyiz ki perşembe akşamı o sahneler sayesinde reyting rekoru kırmış bu dizi, demek ki insanlar beğendi, izledi :sinifsinif:
muhtemelen sizin çirkin diye adlandırdığınız sahneler artacaktır, eminim aynı oranda reytingler de artacaktır.

pardon izleyenlere bi saygısızlıklmı yaptım :uhm: nerden çıkardınız ??
ben sadece düşüncemi dizi hakkında fikrimi yazdım:delphin:
hoş bu topik, konusu geçen dizi hakkında hep olumlu yorum yapmak zorundasınız diye bi şart içermiyo

beğeniyosmada yazarım beğenmiyosamda yazarım
o yüzden konuyu karşılıklı tartışmaya çevirmeyin!

hoş retinglerdende belli neden en yüksek retingin bu bölümde olduğu :delphin:
bana göre aile ile izlenicek bi bölüm değildi ben onu vurguluyorum!! :1no2:
bu kadar şehvetle gösterilmezki ama :umursamaz:
sırf nadirde olsa arada seyrettiğim için finali kaçırmamak için izledim
:roflol:ama sonu öyle bitti

Son düzenleme:
ay ne kadar gerçeciydi dio nerkes ama ben izlemedim bakıcam netten :jeyyar:

bence çocuklarasadece çocukları ilgilendiren diziler izletilmeli aşklı meşkli büyük insanların izliyeceği diziler izlettirilmemeli

dediniz diye tepki almış olabilirsiniz. bu sizin görüşünüz olabilir ama izleyenlerin beyinlerine işlenen bir şey olduğunu, özendirici olduğunu bu diziyi izleyen biri olarak hiç düşünmüyorum.
kumandanızda kanal seçeneği var neyseki, zaten sonraki sezonu da merak etmiyormuşsunuz, izlemezsiniz olur biter mirmirmirmir

dediniz diye tepki almış olabilirsiniz. bu sizin görüşünüz olabilir ama izleyenlerin beyinlerine işlenen bir şey olduğunu, özendirici olduğunu bu diziyi izleyen biri olarak hiç düşünmüyorum.
kumandanızda kanal seçeneği var neyseki, zaten sonraki sezonu da merak etmiyormuşsunuz, izlemezsiniz olur biter mirmirmirmir

neden ters anlıyosunuz ki
diyorumki... öyle tatlı öyle masum ve ateşli gösteriliyoki ordaki olay normal bişimiş gibi:1no2:
aldatılan eş ,aldatanalar karısı ve yiğeni ...ve bunu cok detayıyla sergiliyolar.
ve çoğu kişi behlülle bihterin aşkına odaklanmış durumda kavuşsalar aşk galip gelse vs vs düşüncelerde
asıl olayın farkında değil...
genele bakınca cok uygun bi dizi olmadığını düşünerek düşüncemi yazdım
sırf sevdiğim oyuncular var diye nadir takip ediyodum
ama hiç hoşuma gitmedi mafoldumben

Son düzenleme:
neden ters anlıyosunuz ki
diyorumki... öyle tatlı öyle masum ve ateşli gösteriliyoki ordaki olay normal bişimiş gibi:1no2:
aldatılan eş ,aldatanalar karısı ve yiğeni ...ve bunu cok detayıyla sergiliyolar.
ve çoğu kişi behlülle bihterin aşkına odaklanmış durumda kavuşsalar aşk galip gelse vs vs düşüncelerde
asıl olayın farkında değil...
genele bakınca cok uygun bi dizi olmadığını düşünerek düşüncemi yazdım
sırf sevdiğim oyuncular var diye nadir takip ediyodum
ama hiç hoşuma gitmedi mafoldumben

bmcim ters anlama falan yok.
şu konuda yanıldığını düşünüyorum, herkes, her şeyin farkıda ve eleştiriyor zaten, sayfalarca yorum olur da eleştiri nasıl olmaz, yani farkında olmadan koyun gibi izlemiyor kimse, herkesin aklı fikri var çok şükür. hepimiz aynı toplumdayız ve eminim hiçbirimizin ailesinde böyle ilişkiler yumağı yaşanmıyor, ama dizi başarılı bu kesin...

tuçe yok yokm bizde etkilendik hemen yasak aşk bulalım beynime işledide:roflol::roflol::roflol:

:dance: :roflol: :roflol:

ben arka odada aşkı memnuyu izleyip kocamı aldatmaya karar vermişken....
aaaaaaaaaa bi baktım eşim kurtlar vadisinden etkilenip mafyaya karışmış...şakkıdı

hayatınızda ilk defamı öpüşen sarılan heyecanlı bir şekilde birbirini arzulayan insanlar gördünüz ya ki bu dizi olabilir yani dizinin konusu aldatmak yasak olanı yapmak

zemuszemuszemuszemus

aaaaaaaaaa bi baktım eşim kurtlar vadisinden etkilenip mafyaya karışmış...şakkıdı

kapı gıcırtısına gidiyoz dimi:lepi:zemuszemuszemuszemus:lepi:

tuçe yok yokm bizde etkilendik hemen yasak aşk bulalım beynime işledide:roflol::roflol::roflol:

çok tatlısınız ya kaydirigubbakcemile5 :roflol::roflol::roflol:

Back
X