• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

silam bizim fikirler hala tutmuyor ama kavgada etmedikki konuşuyoz tatlı tatlı hehe dizikoliğiz işte ikimizde

unutulmaz da güzele benziyor ama yine yaprak dökümü gibi
iki kardes bi erkegi paylasamiyor... biz ilgiyle izlemeye devam edicez tabi bunuda

silam bizim fikirler hala tutmuyor ama kavgada etmedikki konuşuyoz tatlı tatlı hehe dizikoliğiz işte ikimizde
hadi canım iftira atma:umursamaz:
zemuszemus
:roflol:
şaka şaka
ama cidden sıkıldım ya dizilerden :bbo:

aşk-ı memnu biter dedikodusu bitmez :lepi:
:roflol::roflol::roflol:

neyse bebisim sevindim.amaan alt tarafi dizi degilmi ama:roflol:
tabi öyle
zaten tartışmak için yorum yazmadığımız sürece
anlayabildimiz sürece
uzamaz mesele
:kahve:

bihter resmen yürüyerek ağaca yaslanarak çağırdı behlülü ya.
dayanamamıştı artık kadın ama napsın.

bihterle annesi fena zaten kurnazlığın kadınlığın o işvenin cilvenin onda biri olsa bizde sevgililerimizi kocalarımızı yola getirir köle ederiz valla bence iikiside erkeği idare etmesini iyi biliyor bihterin br kaç eksiği var ama firdevs fena çok

seviyoruz, izliyoruz, ahlakımız da hiç etkilenmiyor, hiç de özenmiyoruz değil mi, aklımız fikrimiz var, gerekince eleştirimizi de yapıyoruz zaten zemuszemus

bir kaç sayfa gerileri okursanız etkilenilip etkilenildmediğini görürsünüz tuce arkadaşım

hatta o kadar etkilenilmişki o gece eşlerle birlikte olunmuş
o sahne insanları tahrik etmiş ve bunun muhabbeti olmuş kaldıki şöyle sorularda vardı gerilerde
acaba beren ve kıvanç etkilenmedimi diye?
onlar etkilendimi bilmem ama o gecenin sonunda kesin etkilenenler oldu hadi canın diosanız dönün bakın arka sayfalara he sonra demeyin latifedir canım diye
kaç kişi yaptı dün gece kızlarrr diye bile bir soru hatırlıyorum
bir hamiş bayan arkadaşımızda olan var olmayan var ama ben tuhaf oldum diye yazmıştı
bunlar etkilenilebilek kadar erotikliği aşmış bir sahnenin yansımalarıdır kaldıki türk tv'larında ilk kez bu kadar cüretkar sahneler diye lanse edildi.

evet kumanda elimizde isteyen izler istemeyen izlemez ama şurası su götürmez bir noktadır
ETKİLER ETKİLEMEYEDE DEVAM EDER. ama sizinde dediğiniz gibi kumanda elinizde zappp. ne kadar kolay değilmi?

hatunlar hafta içi hersabah 1 bölümden itibaren saat 10.15de kanal de deyiz ilk bölümlerinde bütün aile sevgi pıtırcığı gibiymiş komik geldi puhahah

bir kaç sayfa gerileri okursanız etkilenilip etkilenildmediğini görürsünüz tuce arkadaşım

o sahne insanları tahrik etmiş ve bunun muhabbeti olmuş kaldıki şöyle sorularda vardı gerilerde
onlar etkilendimi bilmem ama o gecenin sonunda kesin etkilenenler oldu hadi canın diosanız dönün bakın arka sayfalara he sonra demeyin latifedir canım diye
bir hamiş bayan arkadaşımızda olan var olmayan var ama ben tuhaf oldum diye yazmıştı
bunlar etkilenilebilek kadar erotikliği aşmış bir sahnenin yansımalarıdır kaldıki türk tv'larında ilk kez bu kadar cüretkar sahneler diye lanse edildi.

evet kumanda elimizde isteyen izler istemeyen izlemez ama şurası su götürmez bir noktadır

etkileme konusunda bişey demiyeceğim haklısın(cinsellik olarak) aama bizim burda bahsettiğimiz yasak aşktan etkilenmeydşi birisi insanlara yasak aşkı heveslendiriyo gibi bişey dendi bizlerde ona karşılık çok etkileniyoruz diye dalga geçtik hadi eşlerimizi aldatalım filan diye biz kaç yaşında insanlarız dizimi bizi etkilicek anlamında dedik

valla ben eşimle birlikte oldum çok romantikti sahne...
işin tuhafı ben o sahneleri pek izlemedim ...ama...gördüğüm kadarı içimi gıdıkladı

etkileme konusunda bişey demiyeceğim haklısın(cinsellik olarak) aama bizim burda bahsettiğimiz yasak aşktan etkilenmeydşi birisi insanlara yasak aşkı heveslendiriyo gibi bişey dendi bizlerde ona karşılık çok etkileniyoruz diye dalga geçtik hadi eşlerimizi aldatalım filan diye biz kaç yaşında insanlarız dizimi bizi etkilicek anlamında dedik

neden siz üsütnüze alınıp dalga geçme ihtiyacı duydunuzki ben burda herhangi şahsa özel demedimki!
ayrıca ben yasak aşka heveslendiriyo demedim
bu tarz yanlışta olanlara bi nevi destek gibi bişi olarak gördüğümü ima etmeye çalıştım
oradaki aşk okadar masum okadar büyük gösteriliyoki aslında yapılan yanlışın önüne geçiyo bunu demek istedim
yani çoğu kişininde dediği gibi kitabından farklı
dizinin konusu amacını aşıyo...

[

neden siz üsütnüze alınıp dalga geçme ihtiyacı duydunuzki ben burda herhangi şahsa özel demedimki!
ayrıca ben yasak aşka heveslendiriyo demedim
bu tarz yanlışta olanlara bi nevi destek gibi bişi olarak gördüğümü ima etmeye çalıştım
oradaki aşk okadar masum okadar büyük gösteriliyoki aslında yapılan yanlışın önüne geçiyo bunu demek istedim
yani çoğu kişininde dediği gibi kitabından farklı
dizinin konusu amacını aşıyo...[/COLOR]

yıllar öncenin zamanında yazılmış olan eserin aynısı bu devirde işlenseydi bu kada rizlenmezdi hemde sıkıcı olurdu.ben gayet memnunum eşimde çok beğeniyo hatta dizi başlayacağı satte bütün işlerimizi bitirip ekran başına oturuyoruz.parmaklıklar ardındayıda izliyorum ozaman onuda destekliyorum kurtlar vadisinide izleyenler mafyalığı destekliyo sizin mantığınızda yasak işkı ballandırarak izliyousnuz onu destekliyosunz vadidede mafyayı adam öldürmeyi destekliyoruz eğer öyleyse herkez eşini yeğeniyle aldatcak sokakta racon kescek .

yıllar öncenin zamanında yazılmış olan eserin aynısı bu devirde işlenseydi bu kada rizlenmezdi hemde sıkıcı olurdu.ben gayet memnunum eşimde çok beğeniyo hatta dizi başlayacağı satte bütün işlerimizi bitirip ekran başına oturuyoruz.parmaklıklar ardındayıda izliyorum ozaman onuda destekliyorum kurtlar vadisinide izleyenler mafyalığı destekliyo sizin mantığınızda yasak işkı ballandırarak izliyousnuz onu destekliyosunz vadidede mafyayı adam öldürmeyi destekliyoruz eğer öyleyse herkez eşini yeğeniyle aldatcak sokakta racon kescek .

ben destekliyosunuz mu dedim
dizi hakkında düşüncemi yazdım
siz beğenirsiniz izlersiniz olumlu yazarsınız
ben beğenmek zorundamıyım? yakında tv de izlicek program kalmicak :1closedeyes:
bu benim düşüncem kimse böyle düşünmek zorunda değil
hoş kurtlarvadisini izleyipte etkilenen çcuklar olmadımı?
yada sihirli annemi vs selenayı izleyip tuhaflaşan?
ben süper kahramanım deyip camlardan atlayan çocuklar?

uygun görmüyosanız izletmeyin denmez
çünki çocuk bu arkadaşları izliyo vs vs görüyo merak ediyo
kısıtlamaya girerseniz gizli gizli izlemeye başlıyo...

evladınız oldunda inanın daha ince düşünüceksiniz
istemeden kırmak kırılmak istemiyorum
ben sadece düşüncelerimi yazdım
cok uzadı bu konu ben artık bu konuda konuşmicam:umursamaz:
belkide sesli olarak konuşamadığımız mimik vs olmadığı için burda
yanlış anlaşılıyoruzkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben dizinin hastasıyım.ve hiç bir yanlışlık görmüyorum rica ederim istemeyen izlemesin o kadar.hele son bölümü müthişti.inanılmaz heyecanlı zevkli aşk doluydu.

Back
X