Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sahne herzaman çekilirmi...çok yakıştırdım ve izlemeye doyamadımmopuyorumnanaktan
bihtere gıcık oluyorum ama dizideki karakterine gerçekte çok yakışıyolar
bülent inalı sevmem meltem desen kart ama buikili çok tatlı yakışıyolar yaş olarakta anaormal değiller.
Bülent İnal çok yakışıklı yaw :asigim:
behlülde neymiş yanında :dilcikar:
Ama bencee dizideki aşklarını , gerçeğe yansıtsınlar
Bülentte bana kalsa olar kaydirigubbakcemile3
Bu arada kızlar son sahne çok gerçekçi olmuştu
Evet kabul ama bunun böyle olacağını ve bu şekilde devam edeceğini biliyoruz.
Aşkı memnu adı üstünde Yasak AŞK
Sade öpüşecek değiller ya
İyidi iyidi Bayağı son sahne ben annemle izledim o bayağı laf saydı ama ben beğendimkaydirigubbakcemile3
Adı üstünde dizi
Bir sürü dizi var , herkes onlardan etkileyseydii
Ooooo kimse yolunu bulamazdı
Tartışmanın bence bir gereği yok..şakkıdı
bir kaç sayfa gerileri okursanız etkilenilip etkilenildmediğini görürsünüz tuce arkadaşım
hatta o kadar etkilenilmişki o gece eşlerle birlikte olunmuş
o sahne insanları tahrik etmiş ve bunun muhabbeti olmuş kaldıki şöyle sorularda vardı gerilerde
acaba beren ve kıvanç etkilenmedimi diye?
onlar etkilendimi bilmem ama o gecenin sonunda kesin etkilenenler oldu hadi canın diosanız dönün bakın arka sayfalara he sonra demeyin latifedir canım diye
kaç kişi yaptı dün gece kızlarrr diye bile bir soru hatırlıyorum
bir hamiş bayan arkadaşımızda olan var olmayan var ama ben tuhaf oldum diye yazmıştı
bunlar etkilenilebilek kadar erotikliği aşmış bir sahnenin yansımalarıdır kaldıki türk tv'larında ilk kez bu kadar cüretkar sahneler diye lanse edildi.
evet kumanda elimizde isteyen izler istemeyen izlemez ama şurası su götürmez bir noktadır
ETKİLER ETKİLEMEYEDE DEVAM EDER. ama sizinde dediğiniz gibi kumanda elinizde zappp. ne kadar kolay değilmi?
bülentle behlülü kıyaslama yapamanıza inanamıyorum bülette neymiş pehhhhhhh..:umursamaz: