• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

aşk-ı memnu öyle bi haldeki şu anda gündemin en üst maddesin konumuna geldi.

rtük üst kurulunun komiklikten öteye geçmeyen raporunda yazan ''yengesiyle yasak aşk yaşayan yeğen'' toplumumuza aykırı bi durumdur ibaresi gerçekten şaşırtıcıdır.şöyleki bu dizinin ana teması bu ikili arasında yaşanacaklar ve bu yaşanacakların sonrasındaki dönüşü olmayan getirilerdir.rtük bunları bilmiyomuduki bi sevişme sahnesinden sonra böyle bi ibare koyup dizi hakkında rapor hazırladı.bu ikili arasındaki ''ahlaksızlık!!!!!!!!(sözde midesi bulananalara göre)'' bi sevişme sahnesiylemi su yüzüne çıktı gerçekten yorumsuz

eserin konusunu, sevişme sahnesine kadar olayın nereye gittiğini bilmiyorlardı sanki :umursamaz:

rtük üst kurulunun komiklikten öteye geçmeyen raporunda yazan ''yengesiyle yasak aşk yaşayan yeğen'' toplumumuza aykırı bi durumdur ibaresi gerçekten şaşırtıcıdır.şöyleki bu dizinin ana teması bu ikili arasında yaşanacaklar ve bu yaşanacakların sonrasındaki dönüşü olmayan getirilerdir.rtük bunları bilmiyomuduki bi sevişme sahnesinden sonra böyle bi ibare koyup dizi hakkında rapor hazırladı.bu ikili arasındaki ''ahlaksızlık!!!!!!!!(sözde midesi bulananalara göre)'' bi sevişme sahnesiylemi su yüzüne çıktı gerçekten yorumsuz

Bencede komiklilten başka birşey değil...Meyve veren ağaç taşlanırmış o misal yanikaydirigubbakcemile4

eserin konusunu, sevişme sahnesine kadar olayın nereye gittiğini bilmiyorlardı sanki :umursamaz:

Bencede komiklilten başka birşey değil...Meyve veren ağaç taşlanırmış o misal yanikaydirigubbakcemile4

yaşanacaklar belli sonunda herkes acı çekecek sadece bir sevişme sahnesiyle bir dizi algılanmamalı.
gidişata göre yasamsı gerekler yasanıyo..konu ne yasak aşk deilmi ...kaydirigubbakcemile5

yaşanacaklar belli sonunda herkes acı çekecek sadece bir sevişme sahnesiyle bir dizi algılanmamalı.
gidişata göre yasamsı gerekler yasanıyo..konu ne yasak aşk deilmi ...kaydirigubbakcemile5

rtük'ün yeni incileri, kesinlikle çok komik :mymeka:

duyduğum en komik nedendi!!!!!!!
bu bir eserden çevrilme olan dizi eserin konusunuda eminimki herkes biliyordur.
en başında böyle sahnelerin olacağını da biliyorduk
oldu olacak eseride piyasadan toplatsınlar sonuçta bunu okuyan lise gençleri var örnek alırlar falan:dilcikar:

ayrıca sahne bence çok estetikti.saati uygundu
ortaya çıkan ii bir çalışmaydı
gerçekten meyve veren ağaç taşlanmış:enbuyukkk:

toplumumuzda sanki bunun hiç örnekleri yok en basitinden eşi ölen kadın kayınbiraderiyle evlendiriliyor adam yengesiyle evlenmiş oluyor bunlara ne demeli gerçek olaylarla ilgilenilse daha iyi olmaz mı??

kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: sırnaşık şey

Müjde Ar, Beren Saat ile fena dalga geçti

’Sevişme sahnesinde Kıvanç’la aramıza yastık koyuyoruz’ diyen Beren Saat, Müjde Ar’ı güldürdü: Biz de o sahnelerde araya şilte koyardık! Dünya sinema tarihinde böyle bir yastık olayı duymadım. Ya yastık kayarsa o zaman ne olacak!

Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter (Beren Saat) ve Behlül’ü n (Kıvanç Tatlıtuğ) cüretkar sevişme sahnelerinin yankısı hala sürüyor. Bu sahne sonrası Bülent İnal ile ilişkisinin bile bittiği iddia edilen Beren Saat yaptığı bir röportajda “Kıvanç’la aramıza yastık koyduk” sözleriyle dikkat çekti. Bu açıklamasıyla da en çok, 1975 yılında çekilen Aşk-ı Memnu’da Bihter’i canlandıran Müjde Ar’ı güldürdü. Bu sözlere esprili bir yanıt veren Ar, “Yastığı nerelerine koymuşlar kamuoyu bununla ilgili açıklama bekliyor. (gülüyor) Böyle şey olur mu ya. Gerçek oyuncu bunu ancak espri olsun diye söyler. Çünkü oyunculuğu gerçekten bilenler sevişme sahnelerinin tekniklerini de bilir. Dünya oyunculuk tarihinde böyle bir yastık olayı yok. İki oyuncunun birbirine güvenmesi yeter. Ayakta sevişirken o yastığı arada nasıl tutacaklar. Ya yastık kayarsa o zaman ne olacak? Bu çok komik bir şey. Yastık acaba kuş tüyü mü? Şimdi silikon yastıklar çıktı bir de onu denesinler! Biz aramıza şilte (Büyük yer minderi) koyardık. (gülüyor) Tabii şaka yapıyorum. Ben Beren’i çok severim herhalde o da çok üstüne geldikleri için böyle bir cevap verdi” dedi.

Beren Saat’in “O sahnelerin olduğu gün dişlerimizi fırçalıyoruz. Sigara içen içmeyene dikkat ediyor” sözlerine ise Müjde Ar yine kendi tarzında cevap verdi: “İki oyuncunun birbirine saygılı olması lazım işkembe çorbası içecek hali de yok.”

RTÜK ’ateşli’ buldu!

Öte yandan RTÜK Bihter ve Behlül’ün sevişme sahnesinin ’çok ateşli’ olduğunu öne sürerek Aşk-ı Memnu hakkında rapor hazırlattı. Bu konuda hazırlanan rapor, RTÜK üyelerince değerlendirilip sonuca bağlanacak. 1975’te TRT için çekilen Aşk-ı Memnu’da Behlül’ü canlandıran Salih Güney ile sevişen Müjde Ar o dönem bu sahnenin çok olay olmadığını belirterek “Üzerinden 30 yıl geçti. Çok net hatırlamıyorum ama anımsadığım kadarıyla bizim öyle ateşli bir sevişme sahnemiz yoktu. RTÜK belki aradaki yastığa kızmıştır.” (gülüyor) dedi.

epeydir bakmıyordum. 5 dk baktım az önce. kıvanç tatlıtuğu çok acayip buldum nasıl demeli donuk. otelde buluştular , kavuştular mı göremedim :d
rtük de yaniiiiiiiii.
adı aşkı memnu nolcaktı sanki.baştan düşünecektiniz.

arkadaşlar sanırım rütüğe çok şikayet telefonu geldi o yüzden tepkilerini belirttiler o sahnelerden rahatsız olanda çok olmuştur diziyi izlemeyenler bile heryerde gösteriliyor internette bile vardır ben izlemedim ama netten vardır beğenmeyen izlemesin derim ben zaten geç saatte çocuklar uyuduğu saatte yayınlandı kumanda var kapatır izlmezsin sahneler çok cüretkardı ama dedimya kumanda elimizde yasak aşk değilmi sonuçta olacağı buydu bütün sezon beklediler final sahnesinde noktayı koydular beren satte yastık mastık ne demek istiyorsa artık anlayamıyoruz sahneyi çeken yönetmene sormak lazım yastık olayını zaten bütün sezon öpüşerek bu sahneye hazırlanmışlar anlaşıldığı gibi alıştıra alıştıra

Son düzenleme:
hem izleyip reytink veriyolar ..

sonrada şikayet edip yasaklatacaklar..
izletmeyin bebelerinize.
zap yapın.
anacım izleyenleride mahrum etmeyin şikayet edipte.

vaktiyle dallası nasıl izliyordunuz..
ve başka örnekleri daha fazla.:umursamaz:

valla herşey gittikçe geriye gidiyor bizim zamanımızda kemal sunalın filmlerinde yer alan laflar bile kesilmezdi onlarla büyüdükte ahlaksızmı olduk şimdi tv.de ne yayınlansa hatta filmler bile kesilerek veriliyor bundan rahatsız olan insanlar çevirsinler izlemesinler o kadar saçmaki artık bu rtük yakında öpüşme sahnelerini bile yasaklarsa şaşırmam,alt tarafı bi sahneydi işte çok büyütüldü:olmaz:

valla herşey gittikçe geriye gidiyor bizim zamanımızda kemal sunalın filmlerinde yer alan laflar bile kesilmezdi onlarla büyüdükte ahlaksızmı olduk şimdi tv.de ne yayınlansa hatta filmler bile kesilerek veriliyor bundan rahatsız olan insanlar çevirsinler izlemesinler o kadar saçmaki artık bu rtük yakında öpüşme sahnelerini bile yasaklarsa şaşırmam,alt tarafı bi sahneydi işte çok büyütüldü:olmaz:

bence abartılı bir sahne deil. ya..:lepi:

internette gördüm sahneyi. diziyi takip eden birisi degilim. ancak yayinlandigi saati dogru bulmuyorum. bence daha dikkatli olunmali. jinekoloji bölümünde 19 yasindayim acaba hamilemiyim diye 3-4 kisi soruyor hergün. yaslari 19 veya belki daha kücükler. izleyip özeniyor insanlar. denemek istiyorlar. sonrasi hos olmayan seylerle bitiyor. hayat=cinsellik gibi bir mesaj veriyor bazi sahneler. türk insaninin da cok tv izledigi düsünülürse...
kötü yollara düsen insanlarada yazik, izlediklerini tatbik etmek icin o yoldakileri kullananlarada. toplum böyle cöküyor iste. degisik hastaliklar cikiyor.
Allah sonumuzu hayretsin ne diyim.

Beren hızlı çıktı
“Aşk-ı Memnu” dizisinin Bihter'i Beren Saat, uzun süredir birlikte olduğu Bülent ınal'dan geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından kulislerde yeni bir aşk dedikodusu dolaşmaya başladı. Saat'in, bir süredir dizinin yapımcısı Kerem Çatay ile birlikte olduğu iddia edildi. ıkili, geçtiğimiz ay düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde birlikte sahneye çıkıp ödül almıştı.

internette gördüm sahneyi. diziyi takip eden birisi degilim. ancak yayinlandigi saati dogru bulmuyorum. bence daha dikkatli olunmali. jinekoloji bölümünde 19 yasindayim acaba hamilemiyim diye 3-4 kisi soruyor hergün. yaslari 19 veya belki daha kücükler. izleyip özeniyor insanlar. denemek istiyorlar. sonrasi hos olmayan seylerle bitiyor. hayat=cinsellik gibi bir mesaj veriyor bazi sahneler. türk insaninin da cok tv izledigi düsünülürse...
kötü yollara düsen insanlarada yazik, izlediklerini tatbik etmek icin o yoldakileri kullananlarada. toplum böyle cöküyor iste. degisik hastaliklar cikiyor.
Allah sonumuzu hayretsin ne diyim.

yayınlandığı saat geç bir saatti dizinin bitiş sahnesiydi ve saat 11 di.ayrıca bu durum kişinin hayata bakış açısı ve karakteriyle ilgilidir. herşeyi bir sahneye yüklemek doğru olmaz.isteyen insan bu diziden ve bu kitaptan kendine ders te çıkarabilir. kendini bilen ve eğitimini iyi almış birine hiç birşey olmaz ama kişi böyle değilse bu diziyi izlesede izlemesede yapacağını birgün mutlaka yapar.
ben gündüz kuşağında yayınlanan kadın programlarını bu dizinin sevişme sahnesinden çok daha tehlikeli buluyorum.
oscarlı filmlere hiçmi gitmiyor gençler onlarda bu sahnelerinin kat kat fazlası var

[

Beren hızlı çıktı
“Aşk-ı Memnu” dizisinin Bihter'i Beren Saat, uzun süredir birlikte olduğu Bülent İnal'dan geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından kulislerde yeni bir aşk dedikodusu dolaşmaya başladı. Saat'in, bir süredir dizinin yapımcısı Kerem Çatay ile birlikte olduğu iddia edildi. İkili, geçtiğimiz ay düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde birlikte sahneye çıkıp ödül almıştı.

:1shok:

yayınlandığı saat geç bir saatti dizinin bitiş sahnesiydi ve saat 11 di.ayrıca bu durum kişinin hayata bakış açısı ve karakteriyle ilgilidir. herşeyi bir sahneye yüklemek doğru olmaz.isteyen insan bu diziden ve bu kitaptan kendine ders te çıkarabilir. kendini bilen ve eğitimini iyi almış birine hiç birşey olmaz ama kişi böyle değilse bu diziyi izlesede izlemesede yapacağını birgün mutlaka yapar.
ben gündüz kuşağında yayınlanan kadın programlarını bu dizinin sevişme sahnesinden çok daha tehlikeli buluyorum.
oscarlı filmlere hiçmi gitmiyor gençler onlarda bu sahnelerinin kat kat fazlası var

elbette bir sahneye yüklemiyorum. genel olarak yazmistim zaten.
o egitimi verebilecek, cocugunu tehliklerden koruyabilecek kac aile var? oyalansin sessiz dursun diye cocuklari basina oturtup kontrol etmeyenler ebeveynlerle dolu toplum. ailece izlenilen sahne olunca, cocukta: bunu hep beraber izledigimize göre demekki normal bir durum, herkes yapabilir, carpik iliskiler yasanabilir normaldir. diye düsünebilir.
gündüz programlari zaten hak getire...
kücük yasta cinsel istismara maruz kalinca cocugun psikoljisi bozuluyor diyorlar. böyle sahneleri görmekten farki yok bence. o yüzden tv kontrollü bir sekilde evde izlenilmeli demek istedim sadece. yanlis anlasilmadigimi umuyorum.

Evet canım a.skaydirigubbakcemile5

vereliniortak

Back
X