• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Kıslar bizim çırpı bacak Bihter Türkiye nin en seksüüü garısı seçilmiş. mafoldumben
Hadii gözümüz aydınn.
Kapı gibi belgesi var lafta söyletmez garii. :roflol:

Hee tabüü Behlül efendi de en seksüü erkeğii. Ona lafımızın olmayacağı kesin :asigim:

aslında seksi değilde çok çocuksu bir kadın..ufak tefek..kim seçtiyse.:umursamaz:

Son düzenleme:
bence beren saat güzel kız ben beğeniyorum melisa sözenden güzel olduğu kesin bir bulut olsamda ona herkes aşık bihter rolüne uyuyor bence beren saat kızlar behlül sevenler kıskanmayın siz kıskanacaksanız meltem cumbulu kıskanın

bencede güzel kadın ama makyajsız halide cok güzel sayılmaz zemuszemus
ama seksi değil..cocuksu
vereliniortak

melteme uyuz oluyorum o ayrı mesele..
gecen magazinde dudak dudaga idiler bereni kıskanmıyorum aksıne behlüle yakıştırıyorum..
ama seksi olmadıgınıda biliyorum..zemuszemus

beren rolü gereği seksi seçilmiş olabilir ama alakası yok yani seksilikle o kızın. çok çocuksu bir havası var
ama behlül tabiikide öyle değil

Ben Beren'i çok beğeniyorum...Kıskandığım falan yok..Sadece seksi değil..Ama güzel kız..

bihter nasıl seksi seçilmiş hayret

birarada yaprak dökümünün ferhundesi için aynı şeyler söylenmişti

ama bihter çok çocuksu..........

arkadaşlar o malüm sahnelerden sonra sexi seçildiği belli vede aşikar yani o sahneleri izleyen herkes sexi seçerdi yada o sahnelerde rol alan kıvançla beren seçilmeside doğal baya konuşuldu o sahnelerde gerçektende çocuksu masum bir güzelliği var beren in sexi değil çocuksu güzel ama güzel yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler

arkadaşlar o malüm sahnelerden sonra sexi seçildiği belli vede aşikar yani o sahneleri izleyen herkes sexi seçerdi yada o sahnelerde rol alan kıvançla beren seçilmeside doğal baya konuşuldu o sahnelerde gerçektende çocuksu masum bir güzelliği var beren in sexi değil çocuksu güzel ama güzel yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler

kıss çirkin demiyoruz.
güzel kıs beğendimiz yerleride var beğenmediğimiz yerleride var. şakkıdı

Koca ağızlı demi.
Behlülü öperken yutacak sanıyom çocuğu :roflol:
Seksilik ayrı güzellik ayrı şeyler.
her güzel kadın seksidir diye bi kural yok. :dilcikar:

vereliniortak bencede her güzel kadın seksidir denemez.

Benim eşimde bu kızın ağzı ne çirkin diyo..Ama gözleri gerçekten güzel...

evet soğuk bir tip ve kendine bilerek mi yapıyo bilmem çocuksu hava vermeye çalışıyo gülümsemeleri falan yapmacık geliyo itici bir tip:umursamaz:

valla tanıdığım tüm balık kızları balık gibi
cilveli
işveli ve girişkenler
bir yanlışınız olmasın

Back
X