- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca ağızlı demi.
Behlülü öperken yutacak sanıyom çocuğu :roflol:
Seksilik ayrı güzellik ayrı şeyler.
her güzel kadın seksidir diye bi kural yok. :dilcikar:
tekrarını izlemek istiyorum o sahnenin bencede süperdiii vereliniortak
allah affetsin kimsenin günahını almak istemem ama çok negatif bir elektriği var sanki o kızın..ne bileyim o çocuksu masum yüzün altında sinsi sinsi sırıtıyor mesela.arkadaşım bihter rolünde öyle bakması gerekiyor firdevs hanım gibi fena fettan aslında bihterde aynı annesine çekmiş peyker öyle değil mesela ama bihter tıpkı annesi o yüzden öyle bakıyor rolünü tam yapıyor beren saat
tekrarını izlemek istiyorum o sahnenin bencede süperdiii vereliniortak
valla olsa ben de izlerim -tatlicadiarzu-:roflol:
allah affetsin kimsenin günahını almak istemem ama çok negatif bir elektriği var sanki o kızın..ne bileyim o çocuksu masum yüzün altında sinsi sinsi sırıtıyor mesela.arkadaşım bihter rolünde öyle bakması gerekiyor firdevs hanım gibi fena fettan aslında bihterde aynı annesine çekmiş peyker öyle değil mesela ama bihter tıpkı annesi o yüzden öyle bakıyor rolünü tam yapıyor beren saat
Rahmetli Erol Taş anlatmıştı bi kere kadınlar yolda saldırıyomuş ona kötü adam diye...Çok gülmüştüm..Bihter'de sinsi fettan bi rolde diye gerçekte de öyle olması gerekmiyo..Belki rolünün tam tersine çok şirin biridir bilemeyiz ki..a.s
Koca ağızlı demi.
Behlülü öperken yutacak sanıyom çocuğu :roflol:
Seksilik ayrı güzellik ayrı şeyler.
her güzel kadın seksidir diye bi kural yok. :dilcikar:
Sabahları tekrarına sırf o yüzden bakıyorum..Son bölümü olsada seyretsek tekrardan..:kedi:
evet ben de bu kadar abartılmasını anlayamıyorum, oyuncular da bunu oynayacaklarını bilerek oynadılar, izleyenler de bilerek izliyor zemuszemus
:a015:
Sabahları tekrarına sırf o yüzden bakıyorum..Son bölümü olsada seyretsek tekrardan..:kedi: