• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm biz yarın akşam iftara davetliyiz ve şu an hatırladımm offf ya ağlamak istiyorummmakannehir

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm biz yarın akşam iftara davetliyiz ve şu an hatırladımm offf ya ağlamak istiyorummmakannehir

bendeeeeeee o yüzden dedim izliyemicem diye
sende netten izlersin şekerim reklamsız falan ne kadar tadı çıkarsa artıkın:roflol::roflol:

kızlar iftardan gelince topiğe uğramayın, valla her şey konuşulmuş olur, heyecanınız kalmaz sonra netten izlerken :roflol:

bendeeeeeee o yüzden dedim izliyemicem diye
sende netten izlersin şekerim reklamsız falan ne kadar tadı çıkarsa artıkın:roflol::roflol:

ay evet ya bende seni teselli ediyorum bide oturup kendi halime yanayımmkaydirigubbakcemile3
gerçi farketmez benim için ben diğerlerinide sezon boyunca izlemedim yazın ki tekrarlarla sevdim diziyi ve bütün bölümleri netten izledimm ,, varsın 39. bölümde netten olsun ne farkeder kaydirigubbakcemile3,, ama harbi unutmuşum ben iftara davet edildiğimizi ya:umursamaz: hay allah neyse ben demiştim zaten bişey çıkar ve ben izleyemem diye:sm_confused:

maalesef bende yarın daha doğrusu bugün oldu artık dışarı çıkacağım
nys bakalım verirler nasılsa tekrarını..
ama ben ilk bölümden birşey beklemiyorum açıkçası...
yine top sürekli havada kalacak kesin...
ama yüzde yetmişbeş ihimalle firdevstir
senaristler aklımızı karıştırmak için düşüne dursun...
keşke böyle bir senaryoyu anlamak için beyinüstü bir güç sarfetmemek gerektiğini anlasala şu yapımcılar...
ama yine de helal olsun ne yapıyorlar ne ediyorlar milleti böyle sürüklüyorlar peşlerinden...

Günaydınnn. delikafadulden

Hadi bakalım gözümüz aydın olsun.

Umarım beklentilerimizi karşılayan bi bölüm olur.

İzleyemedim misafirim vardı ay dışardaydım yok. 3 ay sızlandınız burda be.
:ecrin_bebek:

Günaydııııııııııııııııııııııınnnnnn büyük gün geldi....:jeyyar:

bütün gece rüyamda aşk- ı memnu dizisini gördüm bir çok sahneyi gördüm de kimin gördüğünü görmedim akannehir
yataktan kimmmm diyerek uyandım

Back
X