• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Bence firdevs en baştada dediğim qibi kendi qönül işleriyle meşqul.Küpeyi Beşir koydu.. Bu arada dizinin sonunda çalan şarkıyıda sewmedim. ben aşk-ı memnunun müziklerini seviyordum. bu sözlü müzik biraz kalitesizleştirmiş yakışmamış bu diziye.. Bu sezonda artık milim milim ilerler dizi. Türkler bu dizileri bizi kanser etmek için yapıyorlar :)))

kızlar ben ne dedim geçen sayfada firdo o yakışıklı eski kırığı ile birlikte olacak onu sölicek dşye

haftayı iple çecicem kızlar aşkı memnu kendi gününde kendi saatine kaydirigubbakcemile3 annnam kurtlar vadisi gibim yazdım haaa hoşçakalın kızlar

ben dıyorum ancak gelcek sene eylul ayında ogrenırız..akannehirakannehir
o zamna kadar bıhterınde behlulden bebelerı olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Firdevsin arkadaşı o akşam ki partide firdevsin eski aşkınında olacağını söylemiştiiiiiiiiiiiiiiii firdevsin derdi o.Kitabında nihalin yakaladığı yazmıyormuydu yaaaaaaa

Bence firdevs en baştada dediğim qibi kendi qönül işleriyle meşqul.Küpeyi Beşir koydu.. Bu arada dizinin sonunda çalan şarkıyıda sewmedim. ben aşk-ı memnunun müziklerini seviyordum. bu sözlü müzik biraz kalitesizleştirmiş yakışmamış bu diziye.. Bu sezonda artık milim milim ilerler dizi. Türkler bu dizileri bizi kanser etmek için yapıyorlar :)))

şarkıyı ben de yakıştıramadım.ama ajda pekkan bu böyle güzel olmuştu:1rolleyes:

Kızlar firdevsin bi tane arkadaşı var ya kadın adını unuttum .... şimdi o geldi aklıma gecen bölümde de diyodu ya adamın isminide bilmiyorum o seni soruyo oyuna oda gelecek ... fln o adam olabilir belkiii

bence firdevs gördü şakkıdı

beşir kimseye çaktırmadan nasıl girecek bihterlerin odaya :1closedeyes:

Back
X