• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

çok yavaş ilerliyor, İmza: nehir 21 :), aşk-ı deyyusluk, abarttılar, adnan ve bihter, aldatma, arkadan çevrilen işler, aski, aslan behlül, aslanım behlül yürüüü, ayakta uyuyan adnan, aşk-ı memnu, aşkı, baileys twilighta ait :), behlül de behlül yani :p, behlül ve aşkları, behlülün cariyeleri, behlül, bihter, bihter hamile mi?, bihter ve behlül, boynuzlu ednan bey, entrika, güzel gözlü beren, güzel müzik, günümüze roman uyarlama, halit ziya uşaklıgil, hey gidi halit ziya, kanal, keşkülle bitter, kedidir kedi :), kimse görmedi onları :), kıvanç tatlıtuğ, madam dönis, memnu, nihal, perşembe kanal d, peyker, saf adnan, seradanasılbroznlaşılır, sinsi bihter, tuce edwarda ait, tucede baileysde bizim, yasak aşk

bu etiketler nerden çıktı ya,
kaydirigubbakcemile3

hakkaten çok komik yananiknanik

genede kalabalık şekerimmm
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
arzu-ela*, ..AYBİKE.., caneylom, desperatehousewives, merveeee., MIZMIZ, neslihan1983, rockerx, stelina, tatlırüya, tuce, şüko

ooooo sen 1 saat önce göreydinnn tavan ne kelime tavanı deldi geçti topik:)))

bihterin ekose çantasını yakında tüm mağazalarda görürüz:)
gözümüzün içine soktular..
ben en çok gözlüklerine bayılıyorum günlük hayatta takıp çıksak beter böcek gibidelikafaduldensengözlerimebaksanab

evet esra cım bencede kendi sesi...iyi olmamış ama bi garip geldi bana

Aynen :) Neyse buna da şükredelim bir dizi sezon arasına girince oyuncuların yarısı değişiyordu biz bir sese razı olalım napalım :)
BaŞıYaZMaLıKıZ ben de ayakkabısına bittim ya o malum elbisenin altındaki açık topuklu ayakkabılara :smiley-cool:

evettt...ben başından beri firdevs diyorum hala da firdevs diyorum..firdevs olmasaydı o kadar mutlu eve gelip te içip içip ağlamazdı....
bihterin makyajını hiç güzel yapamamışlar...ben beren saati bihterden çok güz sancısındaki rolüne benzettim...saçlar uzamış,makyaj bakış aynı..buğulu gözler gitmiş...güzel makyaj istiyorum bihterde....
behlül saçlarını kısalttt....
nihal bu bölüm daha da bi güzelleşmiş bence...
bülent de büyümüş gibi geldi bana,çok seviyorum onu yaa...
nihatın ses tonu iğrenç ötesi...
evleri değişmiş,yatak odalarına bayıldımm....

Nihatın sesi gıcıkgeldi bana eski ses daha iyiydi,bugünkü bölümü hiç beğenmedim,hep aynı konu çerçevesinde geçiyor,saçma olmuş.Kim gördü paranoyalarıyla dizi geçti yahu,bu kadar da olmaz.

bu arada tam izleyemedim gene mi bihterle behlül bişeyler yaşadı hani ağladı oturup annesinin sözlerini hatırladı vazgeçmedimi yani

bihterin ekose çantasını yakında tüm mağazalarda görürüz:)
gözümüzün içine soktular..
ben en çok gözlüklerine bayılıyorum günlük hayatta takıp çıksak beter böcek gibidelikafaduldensengözlerimebaksanab

canişkom o çanta burberry nin en sevdiğim çantası..bihterde görünce uyuz oldum zatiii:mymeka::olmaz: bence şöyle ki;bunları beşir gördü,ama firdevs,bihterin küpesini düşürdüğünü duyunca gidip küpesini aldı...gözüne soktu.bişeyleri tahmin etti zaar.kızının ne malın gözü olduğunu biliyogamyoncuiremsu:jeyyar:

Back
X