• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

alışverişe gittim der peyker arar zaten bihteri bihter de eve gidene kadar bi yalan uydurur heralde

Eve gitti Sherincim Bihter..Belki gelecek bölümde Peyker arar Bihteri..

Gelecek haftanın fragmanındanda bi şey anlamadım hiç bi ipucu yok..

valla bende bişey anlamadım.kafamçokkarıştı
ama şu yazdığınız etiketlere var ya bittim.öldüm gülmekten.salak ednan,saf ednan kaydirigubbakcemile3

ayyy benim kafa 15000 oarslancanım doğru ya eve gitti hehehe olsun bulur o bulur nasıl bankadan para çekildiğini adnan öğrenince kıvırdı bu onun yanında hiç bişi asıl saf nesrin nasıl olayı geçiştirdi

Adnan bey herşeyi öğrenince nasıl behlülle nihalin evlenmesine izin veriyo anlamaıorum laelaelaelaelae yane bihter gitti kavga bitti yapıolar resmen :roflol:

Adnan bey herşeyi öğrenince nasıl behlülle nihalin evlenmesine izin veriyo anlamaıorum laelaelaelaelae yane bihter gitti kavga bitti yapıolar resmen :roflol:

Adnan Bey öğrendikten sonra izin vermiyo ki..Öğrenmeden kabul ediyo öğrenince iş bozuluyo zaten..

ya kızlar ben bir ara lovobaya gitmek zorunda kaldığım için nesrinin şarjı götürme sahnesini izleyemedim orada ne oldu:))

son olarak: Denizden Behlül çıksa yirim :lepi:
:roflol: :roflol:
ya kızlar ben bir ara lovobaya gitmek zorunda kaldığım için nesrinin şarjı götürme sahnesini izleyemedim orada ne oldu:))

yav sen de en önemli yeri kaçırmışsın kaydirigubbakcemile3,,o sırada behlül ve bihter beraberlerdi ,, sonra bihter saklandı fakat nesrinin bihtere getirdiği çanta masanın üstündeydi tam nesrinin gördüğü sırada behlül çantanın üstünü örttü,, nesrin hatırladı fakat çanta çantaya benzer dedi,, tabi bihter de koptu o an eyvah anladılar diye ,, behlülde sakinleştirdi tabi o durumda behlülden mutlusu yoktu ,,kaydirigubbakcemile3

bende netten şu an diziyi izliyorum ammada yanmışlar yaz boyu evrim değişmişler ilişkiden sonrakaydirigubbakcemile3

Gelecek hafta nihal ve behlül gecelere akıyolar yine.. Behlül ve elif kavga ediyolar sanırım ,,firdevs hanımı evine bırakan kim acaba?

canım nesrin bihterin çantasını gördü şüphelendi sonrada bir tek kişide olcak hali yokya çantanın dedi geçiştirdi başka kadın sandıa.s

Back
X