• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

Ben de yakıştıramadım Behlüle yanık teni..Sarışın olduğu için heralde..Hepsi bronzlaşmış ufaklık Bülent zayıflamış..

Neslihan özet koy canım bekliyoruzkaydirigubbakcemile3

behlülün saçlarıda daha çok uzamış
ama uzun saçı yakıştırdım ben toplayınca falan ayrı bi hava katmıştı yerimseniben yerimseniben

ya o neydi öyle bayanlar.. Kıvanç ne acayip olmuştu akannehir Çok itici geldi bu sefer nedense.. Zaten bu dizinin sonunda bihter kendini vuruyor.. Ama hakikaten müptelası oldum harika dizi zemuszemus

Vardı ya kocasının ölümüne sebep olan biri odur kesin:umursamaz:

ay evet olabilir...
bihetirn adnanı istemediği apaçık ortada matmazelin evi yerleşmeye gidiliyor adnanda matmazelle beraber,, bihter için çok da tınkaydirigubbakcemile3 işine geliyor.
ya birde bu senaristler bu forumları okuyolar kesin kedi lafı dizidede geçiyor ,, kedi kuşkusu onlardada var behlül belki kedidir dedikaydirigubbakcemile3

ya o neydi öyle bayanlar.. Kıvanç ne acayip olmuştu akannehir Çok itici geldi bu sefer nedense.. Zaten bu dizinin sonunda bihter kendini vuruyor.. Ama hakikaten müptelası oldum harika dizi zemuszemus

ya dizinin sonunda bihter ölmesin senaristlere rica ediyorum öldürmesinler bihteri ,, böyle güzel bir dizinin sonunun kötü bitmesi hoş olmaz ya:umursamaz:

Sülo da kedilere kızıyodu akşam saksımı kırdılar diyodu:mymeka:

Back
X