• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

teşekkürler kızlar, şimdi izledim ya çok heyecanlı yine, tekne işi de sakata bindi artık, iyice afişe oldu behlülün tekne kaçamağı :roflol:

teşekkürler kızlar, şimdi izledim ya çok heyecanlı yine, tekne işi de sakata bindi artık, iyice afişe oldu behlülün tekne kaçamağı :roflol:

Behlül diye demiyorum ama yaratıcıdır kendileri yeni bir kuytu köşe bulur :roflol:

Behlül diye demiyorum ama yaratıcıdır kendileri yeni bir kuytu köşe bulur :roflol:

doğru valla, serayı bulmuşlar bir kere tekne laf mı :roflol:

:roflol::roflol:Gözleri dönmüş yakında Behlülün odasında devam ederler bi yolunu bulup:roflol:

dayanamadım söyleyeyim :delphin:
romanında sonunda bihter intihar ediyor
nihalle behlül evleniyor.
bakalımm diziyede böyle uyarlancakmı?:sinifsinif:

Burda herkes biliyo zaten sonunukaydirigubbakcemile3

Yalnız bi yanlışlık var Nihal ile Behlül evlenemiyo sadece evlenmeye karar veriyo Bihter Behlül aşkı ortaya çıkınca evlenme işleri yatıyo..

behlül kaçıyor diye biliyorum ben, nihalle babası kalıyor yine başbaşa :çok üzgünüm:

Behlül yine gidip matmazele aptalca şeyler söylüyo heralde..:delphin:

ya bu kadar bekledikten sonra
sezona başlarken daha etkileyici bir bölüm beklerdim ben
sevmedim
mıy mıy mıy ilerledi..
karakterlerde bi sadeledil bir suskunluk neyse...
bu hafta action dolu olur inşallah...

Back
X