• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

tabii ki beşir gördü ama kitaptan yola çıkmadım.bihter şimdi firdevs hanım ve matmazelden şüpheleniyo.ama hiç tahmin etmedikleri biri görücek.bi de son bölümde bhter eve gelince beşir garip garip baktı.hem gecenin bi yarısı oraya gidip de küpeyi alacak kişi matmazel olamaz herhalde:)

diziyle ilgili açıklama yapacağını pek sanmam gazetecilere bile anlatmıyorlar bizden çok selam söylesin bütün oyunculara özellikle adnan beye vede behlüle vede bihtere

arkadaşlar sanki bizde oradaymışız gibi heyecanlandık tabi gerçekse ama ne bileyim insan merak ediyor sonuçta ortamı değil yoksa insan neler sorardı kadında rahatsız olmasın dimiya kim isterki işi dışında işiyle ilgili sorular sorulunca bazı mesleklerde çok bunaltıcı bir durum oluyor ben şahsen eşimin işinden dolayı biliyorum

yada sesi kısılmış,ama dizideki sesle duydugum ses aynı değildi..zaten boğazında şal var belkıde hastadır..

merhaba;az önce yazıyı görünce içimden geçti;bi resmini çekseniz diye.bayılıyorum nebahat çehreye;duruşuna;asaletine..nasıl yakından peki?merak ediyor insan:)

o bayan kadar cesaretli olamadınmı kız git selamımızı söyle bari yoksa çat diye çatlayacağız arkadaşa biraz gaz verelimde bari selamımızı iletsin
dizinin fanlarıyız sonuçta

gülşah boyu 1.55 ancak...spor gıyınmış kot pantolon var altında..ama kadın tanındıgının farkında oldugu ıcın biz hönk modunda ona bakarken o gayet rahat....

kızlar bakın yukarı cıktım yukardakı caycı bayan resım cektırmek ıstedı ben cektım resımlerını..
biriciim006.jpg

kıs nix bu hatun burdada taş gibi yaa.
sanada hatıra oldu bak ne güzel.
he bu arada netten ben buldum evet kendi sesi değil.
:delphin:

kıs ben sen çekindim sandım perdonn

Son düzenleme:
atıka81 ben 2 senedir bu sitedeyim bu kadar basit bişey yuzunden yalan soylıcek değilim zaten ıspatınıda koydum işte yukarda resim..
arkadaşım birde cellallenme bir ihtimal sazan olmayalım diye dedim ama fotoğrafa bakılırsa doğru söylüyosun sen kendini biliyosun ama biz tanımadığımız için şüpheye düştüm kusura kalma nelerle karşılaşıyoruz dimi canım

o bayanla ben bır değilim sonucta onun yaptığı görgüsüzlük kabul ediebilir belki aa benmki olmaz..
ya dışarda görsem rahat olurdum ama iş yerinde olmuyo be kızlar ayrıcada ben cok cekıngenım ya hayatta konusamam hoşgeldınız buyrun yukarıya deıdm sadece ...

gülşah boyu 1.55 ancak...spor gıyınmış kot pantolon var altında..ama kadın tanındıgının farkında oldugu ıcın biz hönk modunda ona bakarken o gayet rahat....
boyu kısaymış;daha uzun görünüyor ekrandan..ben tarzını seviyorum onun..valla ilginç bişey ya;ünlülerde insan ama biz onları görünce bir garip oluyoruz...özellikle istanbulda her an biir karşına çıkıor ve değişik bir duygu oluyor insanda..sanki onları 40 yıldır tanıyoruz:)

Back
X