• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

neyse kızlar ben kaçar ...eve gıdıyorum paydos oldu ama nebahat hn hala yukarda...alacaklarını prova edıyo...
o kadar gormek ıstıyosanız dızı buyukderede arşimet dersanesının yanındakı yalıda cekılıyo...
he yıne orası bana 10 dk.

oha balsurat photoshopun p sini bilmem..
şaldan oyle gorunuyo..
aman ister inanın ister inanmayın...
ama söylediğimede pişman oldum..

witch evet usta elişici ve ortacılar aranıyo gel kafamçokkarıştı
kızlar daha öncede arzum onan ve bir istanbul masalındaki mehmet aslantuğun annesını oynayan kadın gelmişti..

Hiç anlamam bu işlerden delikafadulden muhasebeci yada pazarlamacı lazım olursa haberim olsun :lepi:

valla ben anlamıyorum sanat için herşeyi yapıyorlar,
rol icabı diyorlar,
reytigler yükselsin diyorlar,
her türlü şeyi yapıyorlar
sonra da hayatlarına normalmiş gibi devam ediyorlar..bu nasıl iş ya...??
bu arada bihter de bu ara çok gözüme batıyor artık niyeyse...
verdiği roportajda yalandan ibaret..... yok efendim bihter,
çaresiz olduğu için insanlar tepkili davranmıyormuş daa..
daha geçen gün bulunduğum toplumda beren saaatin oynadığı karakter için neler söylüyorlardı...
e tabi o da haklı zeytinyağı gibi su yüzeyine çıkmak zorunda bende ayda otuzbin alsaydım bende dizimi savunurdum....
bu arada bülenti de hiç göstermiyorlar yaa doğru dürüst çok tatlı bir çocuk yaa..bitiyorum ona:))

neyse kızlar ben kaçar ...eve gıdıyorum paydos oldu ama nebahat hn hala yukarda...alacaklarını prova edıyo...
o kadar gormek ıstıyosanız dızı buyukderede arşimet dersanesının yanındakı yalıda cekılıyo...
he yıne orası bana 10 dk.
yuk ben görsem dizi çekimlerini yaparken
derim ki vule bizi kandırıyorlar nasılda çekimde eğleniyorlar kaydirigubbakcemile3
büyüsü bozulmasın ben o hallerini görmeyeyim bendeki inandırıcılıklarını yitirmesinler kaydirigubbakcemile2

eveeet yine yeni bi bölüm yine heyecanli ormantik dakikalar, bakalim neler olcek bugün
nargile.gif

anasina bak kizini al:icecream:
firdevsi daha cok begenmeye basladim bihterden artikin
afet firdevs:smiley-cool:
ama gercekdende kızından guzel vallahı..
en azından yuruyusunde aslet var bıhter sarhoş sarhoş yuruyo duscek dıyo korkuyom:roflol::roflol::roflol:
ya gene +18 lık bolummu aceba sonra huyum bozulcak be :roflol::roflol:evlılerı azıtıylarda kımse demıy ne olcak bu bekarlar :roflol::roflol::roflol:

oha balsurat photoshopun p sini bilmem..
şaldan oyle gorunuyo..
aman ister inanın ister inanmayın...
ama söylediğimede pişman oldum..

:kızgın:Ne alaka allahım yaaa sanki ben eklediğin resmin gerçek olmadıgınnı söyledımm.Ben gerçek oldugu için üzerinde yorum yaptım :kızgın:oha sensinn

Back
X