ask ilani

ayyy kızmadığına çok sevindim ben istemeden bazen milletin kalbini kırıyorum ama önce onlar benimkini kırmış oluyo genelde ondan senimknde kırdım diye çok üzüldüm bu konuda hassasım hem sevipo hem çalışıyosan bu 2sini beraber yapıyosan çok güzel benim sevgilim sevdiğim olsa çalışamam heral de sen hep telden mi giriyon ?

evet tel den giriyprum. bilgisayar bana gore degil yaa 24 saat telefondayim. :) bi de tatil yaa :)

yaa simdi ben defteri vereyim mi vermeyeyim mi ?? bisey soyleyiin net

ya canım önce araştır sevgilisi var mı huyu suyu nasıl seni rezil edermi çook mu utangaç daha sonra benim dediklerimi dene seni görsün belki gelir kendisi taşmak ister ama çevresinden arkadaş edine bilirsen veya ortak arkadaşınız varsa ona de yapsın hem böyle daha kolay olur hem seninle dalga geçme oranı azlır

yaa sewgilisi var mi bilemiyorum istee okulda yok da .. off nasil ogrensem.. su kendimi gosterme yollarini deniycem. hadi hayirlisi..

sewgilisi yoksa da sevdigi biri vardir belki.. off cok arada kaldim ama sanirim risk alip defteri vericem. nasil olsa okuldan ayriliyor. alabilecegim en buyuk risk bu. oyle araya birini falan koyamam bn

Son düzenleme:
Bence ona yaklaşmanın tam sırası saçını her zaman kinden değişik yap sonra ona yaklaş ona kendini farketir derim ben ama umarım sevgilisi yoktur yoksa şansın biraz zor

Bence ona yaklaşmanın tam sırası saçını her zaman kinden değişik yap sonra ona yaklaş ona kendini farketir derim ben ama umarım sevgilisi yoktur yoksa şansın biraz zor

hosgeldin canim.. :) beni normalde hic gormuyo ki sacimi degistirsem de farketmeyecek.. ama bi sekilde gostercem kendimi ona.. bi ara ustune bisey mi doksem dedim de sonra hemen vazgectim
acaba carpsam mi dedim o da olmadi. :)

merhaba benim çok önceki sınıflarımda bir kız bana bir şey anlatıyor diğer kızda hocam hocam diyordu bana bir şey anlatan kızın
cümlesinin içinde seni seviyorum geçti hocam hocam diyen kız hoca ya seni seviyorum dedi hoca duymadı sonra kızın hocaya aşık olduğu çıkmıştı bu okulda yayıldı tabi en sonunda hocanın kulana gitti kız disipline giti

Son düzenleme:
bak şimdi o bakımlı kızları seviyorsa bakımlı ol o çalışkan kızları seviyorsa çalış o da belki seni sever benim sana dediğim saç değişimi bakımlı olan içindi ama değişiklik yapmaya devam et derim mesela okulda balo düzenlensin orda kendini göster derim by

anlamadim.konuyla ne alaka :)

bir şey değil ama unutma bu şeyleri yaparken onu düşün elde edeceğin kişiyi düşün bunu söylememin nedeni sonucun kötü gelmemesi için

ay ne tatlısın sen yaa, teyzen yaşındayım kendimi gördüm sende. aynı şeyleri bende yaşadım aynı yaşlarda. aynı serviste olduğumuz bi çocuğa aşık oldum taktım kafayı. dikkatini çekmek için yapmadığım şey kalmadı. hatta durup dururken tokat bile attım ve bana küstü. sonra barışmak için ne uğraştım ne uğraştım. en sonunda bir mektup yazıp yolladım evet hayır diye iki de kutu yaptım barışıyorsan eveti barışmıyorsan hayırı işaretle diye hayırı işaretleyip yollamış neler yaptım neler. en sonunda iki sene sonra gittim söyledim aşkımı ilan ettim. okuldan da ayrılıyordu liseye başka okulda devam edecekti. ama reddetti beni sevdiği varmış.. hep biliyordum beni sevdğini sen umutlanma diye barışmayı kabul etmedim dedi bana şimdi gülüyorum ama o zaman ne ağlamıştım neler çekmiştim. sonuç; okuldan gitti ve ben onu görmeyince unuttum yıllar sonra face.de karşılaştık ekledi beni bir iki sohbet ettik gülerek andık o günleri. çocukluk diyorum gülüyorum şimdi )) ne güzeldi aah ne güzelll kıymetini bil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…