- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi cilekliturtam11
-
olur mu canim kirilmadim.. sadece buyukler hep ders calis diyorlar da o yuzden oyle dedim :) yani derslerime biraz daha ozen gosteririm bundan sonra demek istedimm.. zaten ben istesem de vazgecemem ondan . iste bunu anlatamiyorum kimseyeeeee.. " kizim sen asik degilsin bu yasta da olamazsin zaten git ders calis. sacmalamayi jes.. " desem de kendime yine vazgecemem :) tabi ders calisicam.. hem onu secerim hem ders calisirim. insann severken calisamaz mi allahallah
ayyy kızmadığına çok sevindim ben istemeden bazen milletin kalbini kırıyorum ama önce onlar benimkini kırmış oluyo genelde ondan senimknde kırdım diye çok üzüldüm bu konuda hassasım hem sevipo hem çalışıyosan bu 2sini beraber yapıyosan çok güzelbenim sevgilim sevdiğim olsa çalışamam heral de sen hep telden mi giriyon ?
yaa simdi ben defteri vereyim mi vermeyeyim mi ?? bisey soyleyiin net
ozel mesaj attım sana canım :)
yaa simdi ben defteri vereyim mi vermeyeyim mi ?? bisey soyleyiin net
ya canım önce araştır sevgilisi var mı huyu suyu nasıl seni rezil edermi çook mu utangaç daha sonra benim dediklerimi dene seni görsün belki gelir kendisi taşmak ister ama çevresinden arkadaş edine bilirsen veya ortak arkadaşınız varsa ona de yapsın hem böyle daha kolay olur hem seninle dalga geçme oranı azlır
Bence ona yaklaşmanın tam sırası saçını her zaman kinden değişik yap sonra ona yaklaş ona kendini farketir derim ben ama umarım sevgilisi yoktur yoksa şansın biraz zor
merhaba benim çok önceki sınıflarımda bir kız bana bir şey anlatıyor diğer kızda hocam hocam diyordu bana bir şey anlatan kızın
cümlesinin içinde seni seviyorum geçti hocam hocam diyen kız hoca ya seni seviyorum dedi hoca duymadı sonra kızın hocaya aşık olduğu çıkmıştı bu okulda yayıldı tabi en sonunda hocanın kulana gitti kız disipline giti
bak şimdi o bakımlı kızları seviyorsa bakımlı ol o çalışkan kızları seviyorsa çalış o da belki seni sever benim syana dediğim saç değişimi bakımlı olan içindi ama değişiklik yapmaya devam et derim mesela okulda balo düzenlensin orda kendini göster derim by
bir şey değil ama unutma bu şeyleri yaparken onu düşün elde edeceğin kişiyi düşün bunu söylememin nedeni sonucun kötü gelmemesi için
düşünmediği gün varsa o saten ona aşık değildironu dusunmedigim gun mu varrr
düşünmediği gün varsa o saten ona aşık değildir
düşünce aynı ne güzel senin burcun nezaten bn de onu dusunuyorum diyorum
düşünce aynı ne güzel senin burcun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?