- 4 Şubat 2014
- 70
- 0
- 26
- 35
- Konu Sahibi cilekliturtam11
-
ikizleeer :) senin burcun ne?
ay ne tatlısın sen yaa, teyzen yaşındayım kendimi gördüm sende. aynı şeyleri bende yaşadım aynı yaşlarda. aynı serviste olduğumuz bi çocuğa aşık oldum taktım kafayı. dikkatini çekmek için yapmadığım şey kalmadı. hatta durup dururken tokat bile attım ve bana küstü. sonra barışmak için ne uğraştım ne uğraştım. en sonunda bir mektup yazıp yolladım evet hayır diye iki de kutu yaptım barışıyorsan eveti barışmıyorsan hayırı işaretle diye hayırı işaretleyip yollamışneler yaptım neler. en sonunda iki sene sonra gittim söyledim aşkımı ilan ettim. okuldan da ayrılıyordu liseye başka okulda devam edecekti. ama reddetti beni sevdiği varmış.. hep biliyordum beni sevdğini sen umutlanma diye barışmayı kabul etmedim dedi bana şimdi gülüyorum ama o zaman ne ağlamıştım neler çekmiştim. sonuç; okuldan gitti ve ben onu görmeyince unuttum yıllar sonra face.de karşılaştık ekledi beni bir iki sohbet ettik gülerek andık o günleri. çocukluk diyorum gülüyorum şimdi )) ne güzeldi aah ne güzelll kıymetini bil...
yengeç benziyoruz ve ard arda geliyoruz
aa tamam gordum simdi :) kabul ettimisteğimi kabul edermisin
bekle atıyorum
tamam kabul ettiiim :)
bekle atıyorum
sağol canım yarın konuşalım mı
olur tabii :) yarim gorusuruz o zaman : D
unutma saat 2 yada 3 gibi biz çok iyi arkadaş olucaz bu arada nerde oturuyorsunniye ikisini alintiladim bilmiyirum :) ikinci soruyu cvapladm:)
unutma saat 2 yada 3 gibi biz çok iyi arkadaş olucaz bu arada nerde oturuyorsun
cok iyi arkadas mi olucaz.. hadi bakalimmyarin ozelden konusuruz o kisimlari da yasin kac bu arada :)
24 yaş sen nerede oturuyorsun yakınızdır belki
canım tamam okey defteri ver ama son çare olarak başka çözüm yolları bul daha dikkat çekici işini daha garantiye aldıracak çözüm yolları defter bence son çare olmalı başkalarınada sor yeni konu aç başka hiç bir şey bulamazsak deftere baş vur defteri napcam diye düşünme
ooof siniiir...
hani demistim ya bu cocuk benim arkdasima bakmis diye.. iste o bakan arkadasim ayse olsun. diger arkadasim da fatma olsun. okulda surekli bu cocugun konusunu aciyolar. fatma hep ayse o cocuk sana naasil bakmisti ama diyor.. bana gicikliklari oldugu icin soylemezler .zaten sewdigimi de bilmiyorlar.demek ki bu cocuk gercekten bakmis. ama o kadar yanindan geciyoruz bn hic arkdasima baktigini gormuyirum(
ayyy canım acaba arkadaşların seni sınıyo olabilirler mi kusura bakma ama arkadaşların da biraz görgüsüz heral de ne öyle canım bu her bakaaaaaannnnnnnn çocuğun lafı yapılsa yani bilmiyoru bir daha ende aynen böyle söyle bide arkadaşlRına niye 15 tatilde demedin ben sewiyomdiye bir daha lafını açmayın o benim tamam mı filan göz koyanın gözünü oyarım hesabı o sizin enişteniz hem ayşeden önce söyle avantaj senin olsun ne ayşe ne Fatma bir daha onu düşünmesin eniştemiz desin yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?