aşk istiyorum aşk!!!

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Oldum olasi sevmedim zaten su pazar gunlerini ama yas gectikce daha bi nefret eder oldum..herkes esiyle sevgilisiyle gezer bende onlarin facebooktaki mutluluk pozlariyla kahrolurum..benimde esimle cocugumla gecirecegim pazar gunleri yasiyacagim zaman gelsin artik..bekar olmak zorr bide derler bekarlik sultanlik..niye evlisinde mutlusun ozaman..allahim bide bunu diyip cildirtirlar moral verdiklerini sanarken daha cok can yakarlar..bekarlik dus yakamdan artik dus...ben aşik oldugum adamla elele gezmek istiyorum artikkk...AŞK istiyorum AŞK....nerde bu eros...bi ise yarasinda bizde aşik olalim....

Pek istemeyle olmuyor bu işler, zamanı geldiyse hiç beklemediğin an'da hiç ummadığın yerden çıkar gelir..😃

sanki bu yazıyı ben yazmışım

yaşlarımız da çok yakın zaten seninle. benim de içimdeki o ailemi özlemi öyle yakıcı ki.. haftasonları eşimle kahvaltı etme isteği..aile ziyaretleri..hayatı paylaşmak..yüzlerce detay..evli olan arkadaşlarım da hep diyor ki amaaan bekarlık sultanlık mutlu ol tadını çıkar. sen niye evlisin o zaman? sinir oluyorum. neyse var bir yerde kısmetimiz ama karşımıza çıkana kadar bakalım kaç sınavdan daha geçicez

ınsalllahhh canım en yakın zamanda bızde tadıcaz bu duyguları..allahtan umıt kesılmez...

bende artık bi ailem olsun istiyorum, evimde annemle babamla da çok mutluyum allaha şükür ama insan bişeylerin eksikliğini hissediyor. artık yaşım da baya geçti, arkadaşlarım 2. çocuklarını büyütürlerken ben anne olma hevesiyle yanıp tutuşuyorum. aşık olduğum da oldu ama çok fazla üzüldüm. inşallah karşılıklı bir sevgi olur artık.. yalansız dolansız.

Al bendende o kadar annem babamla cok mutluyum ve evimizide cok seviyorum.ama yas geciyor ve bi duzen kurmak istiyorum haliyle.kimse baki degil bu hayatta o yuzden yalniz yaslanmak istemiyorum.bide yaz geliyo simdi butun herkes ailesiyle tatilde,resimleri facede gelde bekarliga sultanlik de ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte sırf bu yüzden facebook kapadım herkes mutlu bi bende mi sorun yaa dedim... onların mutluluğunu tabi ki isterim dostlarım tabi ki daha çok mutlu olsunlar ama onlara baktıkça içim burkuluyo benim neden yok diyorum. Hafta sonu annemle geziyorum oysa havalar güzelleşti sahilde bi yürüyüş yapsak ne bileyim gerçekten karşılıklı sevgi hissetmeyeli çok zaman oldu

en güzeli hayırlı biri çıksın karşımıza. kıymetimizi degirimizi bilsin. aşk geçiyo bi zaman sonra. sevmek saygı duymak dah amantıklı tabi.

Hayatin adaletsizligi iste..herkese esit vermiyoki bazi guzellikleri..bizde bu sanssizlardaniz..kaderrrr

en güzeli hayırlı biri çıksın karşımıza. kıymetimizi degirimizi bilsin. aşk geçiyo bi zaman sonra. sevmek saygı duymak dah amantıklı tabi.

Zaten yas gecince askida yasayan biriyseniz ve sonunda husrana ugradiysaniz mantik isliyo bi zaman sonra..su an mantigimla yaklastigim biri var ama sevebilir miyim bilmiyorum??cok zormus bu isler cokkk

Bende 18 yasindayim evlenmek istiyoruuuuuuuum askiimm kacır beni uzaklaraaaaa duy sesimi erkegiiinmm

farklı yönlerini keşfetmek lazım. daha öncekilerle arasında nasıl bi fark var ona dikkat etmek lazım. bide biz bayanlar biraz zoru seviyoruz. ben bide sonuna kdr gitmeyi seviyorum. sonuna kdr derken sabrını denemek baabında bakalım ne yapsamda ne etsemde bana dayanabilicekmi.
kaçıyorum kovala beni

Bende 18 yasindayim evlenmek istiyoruuuuuuuum askiimm kacır beni uzaklaraaaaa duy sesimi erkegiiinmm

daha yaşın neki cnm bekle bence çevrende erken evlenenler mutlumu sence. hiç bişe yaşamadan evlenmek bence yanlıs.

ya bide kısır bi döngü içindeyim ev iş falan,, nasıl yeni biri olabilir ki ? aslında biraz sosyalleşmek lazım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…