Çok sevindim senin adına canımmmm
İnş çok iyi geçerr, Bizde ya taksim yada beşiktaşta buluşcazzzz
Teşekkür ederim tatlım. umarım güzel geçer ufaktan ne giyip ne yapacağıma karar verdim. zaten beni sürekli gören biriydi. normaldekinden farklı olmayı düşünmüyorum. hediye paketi gibi hissederim yanında kendimi
Taksim zaten milli mekan. Açıkcası pek istemedim ama fikri ona bıraktım. neler olacak o kadar merak ediyorum ki:)
Sende hazırlıklar ne durumda?
evet güzel ancak bu yine de diken üstünde olmamı engelleyemiyorSen ne güzel daha önceden görmüşsünn ben ilk defa göreceğimm..
Bende dün akşam kendime panço tarzında krem rengi üzerinde yaka kısmında daha doğrusu sarı zımba gibi işeyler var,, rockcı gibi değil çok şık duruyorr onu giyeceğim altına dar paça yada ispanyol paça koyu renk kot giyeceğimm..
Ayakkabı olarak vizon rengi dolgu topuk ayakkabılarıımı giyip, kahve çanta takacağımm..
Takı olarak sarı taşlı küpe takacağım abartılı değill canlar günlük kullanıacak türden
Birde nazar bozcuklu yüzüğüm var baş parmağıma onu taksa mı acaba ??
Saçlarımı hafif dalgalı mı yapayım yada dümdüz açık mı ?
Birde oje ?? Açık nar çiceği tonlarında mı süreyim koyu kırmızı yada bordo gibi mi ??
bak hala kafamda oturtamamışım ya
evet güzel ancak bu yine de diken üstünde olmamı engelleyemiyornar çiçeği daha hoş olur eğer beyaz ve beyaza yakınsa ellerin:) Saçlara gelince doğal durabilmesini sağlarsan su dalgası yakışır yürüyünce hacimli olmasını seviyorum:) güzel düşünmüşsün herşey tamama yakın sayılır nazar boncuklu yüzüğünü takma bence yeşil varmış küpende yeşil veya sarımsı bir yüzük daha hoş olur..
haha:) tamam canım tamam olur. ben artık nasıl bi piskolojiyle okumuşsam sarıyı yeşil yapmışımsenin pazar gününe kadar aklına daha neler neler gelir benim aklımda olanlar da kayboldu. havaları anlayamıyorum ki.. normal yazlık bluz mu giysem hırka mı giysem karar veremedim?
bacılarım dayanamadım konuya ufak bi müdahalede bulunucam müsadenizle.
mevzu çok heyecanlı, ufaktan takip ediyordum da.
ilk buluşmada asla daha önce giymediğiniz bir kıyafeti giymeyin. çok önemli bir kuraldır.
sevgiler.
kesinlikle haklısınız ben de öyle yapıcam zaten:) normalde gördüğünden farklı olarak bişi yapmayı düşünmüyorum. kendim için gösterdiğim özenden fazlasına gerek yok..bacılarım dayanamadım konuya ufak bi müdahalede bulunucam müsadenizle.
mevzu çok heyecanlı, ufaktan takip ediyordum da.
ilk buluşmada asla daha önce giymediğiniz bir kıyafeti giymeyin. çok önemli bir kuraldır.
sevgiler.
kesinlikle haklısınız ben de öyle yapıcam zaten:) normalde gördüğünden farklı olarak bişi yapmayı düşünmüyorum. kendim için gösterdiğim özenden fazlasına gerek yok..
esmerr__ valla sanıyorum kot ve hırkaya kalıcam.. tam da buluşacak zamanı seçtik tühh..
mesaj atıp atmamasıyla çok ilgilenme canım istese de istemese de cumartesi atacak. hele seni yakından gördükten sonra mesajlaşmayalim artık bile dersin
Hoşgeldin konumuza bacımmmmm
Şimdi böyle bir yorumda bulnuyorsa benim bacım ben sorarım ona neden diee ??
Tamda bir karar vermişken hemidee
her zaman işime yarayan bi kural olduğundan paylaşmak istedim. ve güven bana, önemli.
yeni aldığın kıyafetle hiç 2-3 saat geçirmedin, belki çok terletecek, belki soğuk tutacak üşütecek, belki başka türlü rahatsız edecek, belki üzerinde sandığın kadar iyi durmuyor- daha önce giyseydin bi arkadaşın sana bunu söylerdi, belki senin görmediğin bir defosu var-daha önce giyseydin biri sana bunu söylerdi yine, vs vs birsürü sebep var şu an aklıma gelmeyen. alıştığın kıyafetle daha az stresli olursun bi de.
adına çok sevindim bence güzel yerlere gidecek:) muhabbetin kesilmemesi bunun en güzel işareti. Umarım biz de senin gibi güzel bir buluşma geçiririz:)Canlar ben geldim.
Benim görüşmem bi tuhaftı ya. :44:
Önce bi ketumluk oldu, ikimiz de ima edip durduk bazı şeyleri,laf atmadık ortaya...
Açık sözlü olamadık.
Böyle ilginç anlatması güç şeyler. . .
İlk başta gerildim, bağıra çağıra ağlamak istedim, sonra konuştuk, ardından konuşmalar belli yerlere gitmeye başladı, sonra şekillendirdik, sonunda ben çok mutlu mesut buraya geldim işte.
Dibe vurup çıktım resmen. Değişik bir insan yani karşımdaki. Yeni yeni tanıyorum.
Sabretmek lazım. İlk anlarda kötü hissedebiliyor insan. Bizim fiyasko başlayıp güzelleşen bi görüşmemiz oldu.
Sonra bu vakte kadar mesajlaştık falan.Kopmadı muhabbet.
Bilemedim nereye gider..
adına çok sevindim bence güzel yerlere gidecek:) muhabbetin kesilmemesi bunun en güzel işareti. Umarım biz de senin gibi güzel bir buluşma geçiririz:)
Bilmiyorum ki. Belli olmaz. :)
Teşekkür ederim.
Umarım siz de en güzellerini yaşarsınız. :)
Ben de takipçinim.
Umarım üzülmezsin,çok mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?