Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Bilmiyorum ki. Belli olmaz. :)
Teşekkür ederim.
Umarım siz de en güzellerini yaşarsınız. :)

Teşekkür derim, hepimiz mutlu olalım:) Çok temkinli davranıyorsun bir anda kapılıp zarar görmemek için mi yoksa kişisel özelliğin mi? Demorilize olmazsın kolay kolay güzel bir tavır:)

bu duygular çok güzel ve özeldir aşk bambaskadır kalbının atısı bıle deısır ben aşkı eşimde buldum yakaladıgım gıbıde sımsıkı sarılıp hıc bırakmadım dilerim sende böle bir sekilde dogru insanla karsılasır sımsıkı sarılırsın ona
dilerim bu kısı dogrudur

nese sana tavsıyem ablam
biraz bekle tanıs ama tanımadan kapılma sakın fazla
cunku bu dunyada ıyı ınsan oldugu kadarda kotu ınsan var
aşkı kötüye kullanan bis sürü ahmak var
o yuzden önce tanı sına sonra gönul ver
erkenden çok kapılma
umarım bu heyecanlanmalarına sebeb olan genc senın atlı prensındır......

Teşekkür derim, hepimiz mutlu olalım:) Çok temkinli davranıyorsun bir anda kapılıp zarar görmemek için mi yoksa kişisel özelliğin mi? Demorilize olmazsın kolay kolay güzel bir tavır:)

Bu kişisel özelliğim bence. :)
Çünkü zarar görmemek için olsa sadece, kişiliğimden kopuk olsa yani, işe yaramazdı.
Ama bende ciddi ciddi işe yarıyor.

Moralim illa ki bozuluyor bazı durumlarda. :)
Bazen de dediğin gibi önceden bi set kurmuş oluyorsun ve hiç etkilenmemene de yarıyor.
Mesela bugün bozuldu moralim fena halde.
Ama ben o moral bozukluğuna kapılıp gitmiyorum. O zamanın süresini uzatmamam gerektiğini biliyorum.
Kötü ruh halinden çıkmak için beynim çözüm üretiyor ve o kadar çok istiyorum ki enerjimi yükseltmeyi, sonuçta isteyip inanarak istediğime de kavuşuyorum ve kendime geliyorum.
Çekim yasasıyla ilgileniyorum, o yüzden kontrol edebiliyorum kendimi bu durumlarda.

Bugün de öyle oldu. Önce yerle bir oldum. Sonra dimdik kalkmayı bildim çok şükür.

Herkese tavsiye ederim.

büyük ihtimalle pazar günü de ben böyle heyecanlı bi görüşme yapacam daha önce görüştük ama kalabalık bi ortamımız vardııı , çok hevesli beni tanımaya.. numaramı aldığından beri günde en az 2 kez arıyor, müsait olduğu her an msj atıyor, geceleri de uyumadan önce nete giriyor.. konuşuyoruz bakalım.. Tuttuğunu koparan ve inatçı bi adam gibi.. boğa burcu.. bakalım beni kandırabilecek mi ?

Yahu bu boğa burcu erkekleri ne kadar güzel bakıyor öyle gözleriyle konuşan tek burç .. hep derdim boğa istiyorum bu sefer başaktan ikizlerden gına geldi diye.. çekim yasası mıdır nedir, bu çıktı karşıma.. daha önce 2 kez boğa erkeği girdi hayatıma.. iyi sevgililerdi.. az konuşurlar.. dırdır yapip kafa ütülemezler.. şirin ve nüktedan olurlar.. naif insanlardır çok severim boğaları ben.. bakalım hayırlısı..

Ben ne zamandır konuşuyorum hiç burcunu soramadım ya. Nasıl unutuyorum bunu anlamadım.
Bi ara o konuya da girmem lazım. :44:
Terazidir umarım.

Bi tane başak erkeği tanıdım. Hiç konuşmayan, çekingen, oldukça mülayim ve duygusal bi tipti.
Gayet sıkıcıydı yani.
Ama belli olmaz türlü türlü başak var. Bakalım .. :44:

Günaydın hatunlarr , aşk dolu günlerr hepinizee

Trymaour canımcım görüşmenin iyi geçmesine çok sevinim canımm..
İnşallah bundan sonrası senin için çok ama çok güzel olurr

December ,, vallaha haklı çıktın sana çok teşekkür ederim canımmm
Ben bluzu ayırtmıştım kendime yarı parasını ödeyip daha iyi birşey gelirse onunla değiştirebilmek için.. Neyse dün işten çıktım biraz kararsız bir şekilde tekrar denedim bluzu baktım ki ne göreyim omzunda küçük bir yırtık varr
İçimden de bak kız haklı çıktı ya ben bunu görmeden gyiseydim tam rezillik amann allahım ! BÜyük bir rezillikten kurtardın beni canım çok saoğlasınn..
Tabi şuanda o bluzu almaktan vazgeçtimm,
Tekrar yeni kıyafet arama telaşı bendeee

burcu_01 canım inş bu sefer karşındaki doğru kişidir ve senin üzmezz..
Buluşmanın detaylarını merakla bekliyorum unutma topiğimizii

Gelelim bana

İş çıkış saatime yakın benim çocuk facebooktan bana yazdıı azcık konuştukk.. Eve gidince bana çağrı at az konuşalım dedi :)
Bende tmm dedim.. Neyse eve gittim, yemek , dizi vs vs derken saat 11'e doğru çağrı attımm..
Baktım hemen aradı, 30 - 35 dkk felan konuştukk..
Eve kaçta geldin diyor ? Dedim 21:00 bu saate kadar hiç müsait olamadın mı dedi, beklemiş sanırım
Kendine güveni tavan yapmış durumdaa..
Üniformalı halini merak ediyorum dedim , yok göstermem daha çok beğenirsin çok yakışıyor dedi, dedim fazla emin konuşma :):)
Herkes daha sivilden çok o halini beğenirmiş Eee bide 1.85 boyum var birazdaha uzun olabilirmişim ama bu kadarıda çok güzel diyor
Dedim iyi hava atıyorsun bendede 1.65 boy var napcaz şimdi
Aramızda 20 cm var sıkıntı diyorr
Bakımlıymış beyfendi , bakımlı hatunlatrdan hoşlanırmış
İyi dedim anlaşıcaz bu konudaa.. Pek bi sevindii
Askerleri çağırınca gitmek zorunda kaldı, bu kadar konuşmada bize yetti ..
Herşey olacağına varır diyorum, kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağızz.. İnş çok güzel şeyler olur

Buarada benim çocukta balık burcu,, yine kendime bir balık buldumm.. hiçte anlaşamam ama bakalım nolcak :26:
Bende oğlak burcuyumm

Son düzenleme:

burcu , ufukta bır ask mı var ?????

ohh bir tane daha haydi hayırlı olsunn gelişmeleri bekliyoruz biz

kendini anlaşamam diye şartlama sakın burç özelliklerine inanırım, ama yükselen burcun önemine de inanırım. hem de her oğlak balıkla anlaşamaz diye bir şart yok, yükselenler yıldızlar şunlar bunlar bakarsınız size yardımcı olur

iyi iyi seninkin de gelişme var, demek ki bu pazar buluşacaksınız, ve umarım ki güzel geçecek

ama biraz şımarık galiba Allah kolaylık versin sana

nasıl da hazırlanmış

kuzum bu almayı düşünüp de vazgeçtiğin kıyafete benzer evde bir şeyin yok mu onu giysen ? çocuk seni ilk defa görecek sonuçta ne kıyafetin oldugunu bilmedigi için bence sıkıntı olmaz. sen bi gardrobu karıştır bakayım

Bak onunla ilgili tam yazmadı diyorum , çocuk yazıyorr allah allah

sanırım güzel geçmiş, ilk başta tutukluk olur normal zaten. ama sonradan açılmışsınız, şimdi msj laşmalar falan da güzel demek ki çocuk doymamış seninnle konuşmaya

Allah sonunuzu hayır etsin

zarar görmemek için kurulan set eğer kişiliğinden bağımsızsa geçici süre işe yarıyor elbet bir yerde kopukluk oluyor. ama sen o durumun içindeyken dahi telkinle moralini istediğin hale getirebiliyormuşsun. bu da ne yapcağını bilmenden kaynaklanıyor:) çok güzel gerçekten.. çekim yasasıyla ilgilenmedim ama rastgeldiğim bazı yazılarda farkında olmadan benim de yapıyor olduğumu anladım. mesela hoşlandığım kişiye bakmasam, hiç bir şekilde hissettirmesem fiilen, o bunu anlıyor. başlarda noluyo falan dedim ama sonrada anladım enerjim rahat bırakmamış

Burcu__ Boğalar çok iyidir bu arada:) ancak aşırı sahiplenici ve kıskanç olurlar. asla aldatmazlar. bakışları derindir, gülüşü içten kendi burcumun erkekleriyle anlaşamasam da erkeklerde aranılan bir burçmuş öyle diyorlar. Benimki de aslan. başım fena dertte :\

Cesmi_naz
Canımcımmm
Her insan farklıdır tabi bakalım görüşünce anlayacağız anlaşıp anlaşamadığımızı
Biraz havalı ve şımarık birine benziyor bencede ama yok öyle değilim diyorr.. Bunuda görüşme sonrasına erteliyorumm
Evden bakacağım zaten, yeni birşey almaya cesaretim yok daha
Bir site var ordaki bluzun aynısı bende var bence güzel ama sende bir baksan yaa :S
Özelden msj atayım durr

Son düzenleme:

bluzun desenini çok begendim ama boyu biraz kısa geldi. sendeki de öle belde dar, boyu tam belde mi ?

burcu , ufukta bır ask mı var ?????

Yok canım aşk falan yok.. Bana şimdilik uzak.. Kendisine de söyledim.. Sadece arkadaşlık edeceğiz.. Zaman ver hemen kestirip atma, bırak tanıyalım birbirimizi, belki güzel bi arkadaşlığımız, dostluğumuz olur dedi.. İyi, peki dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…