canım okadarınıda takma konuşamadık şu kadar süre diye burda bazı majlarındada aramadı falan demiştin ama siz sonuçta daha yeni yeni tanışıyosunuz ee onunda işi var askerdi heralde sana sürekli msj atıp aramaya bilir önce bi görün birbirinizi severseniz ztn sürekli knşmak isticeksinizdir buluşma yerinizide belirlersiniz canım onun için arıcaktır elbet ztn1,8 gün kaldıı ama biz 24 saati geçiyor konuşmuyoruz :):)
Ne güzel dimi ? Kesin nereye gidicez onu bişle belirleyemedik daha :):):)
canım okadarınıda takma konuşamadık şu kadar süre diye burda bazı majlarındada aramadı falan demiştin ama siz sonuçta daha yeni yeni tanışıyosunuz ee onunda işi var askerdi heralde sana sürekli msj atıp aramaya bilir önce bi görün birbirinizi severseniz ztn sürekli knşmak isticeksinizdir buluşma yerinizide belirlersiniz canım onun için arıcaktır elbet ztn
Çok dert etmiyorum zaten saolsun cesmi_naz arkadaşım beni kendime gitrdi.. Teşekkür ediyorumm bidaha ona
He ya askerde benimki, meslek icabı askerde
Off şu günn geçsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!
yaşadıklarımdan şöyle bişey söleyim sana o zman
eski nişanlımla arkadaş aracılığıyla netten tanışmıştır. yani memleketten bi arkadaşım yardıma ihtiyacın olursa istersin iyi çocuktur falan deyip msn den ekletmişti bizi. 6 7 ay sonra buluşalım dedik. ben o kadar rahattım kialtımda dar kotum, üztümde önünde kediler olan bi sweetshirt onun üstüne de şişme yelek neredeyse pijamayla gidecektim yani saçımı da düzleyip, kırmızı kurdela takmıştım.
biz o gün onunla 9 saat oturduk. düşün yanive birbirimiizden hoşlanmaya başladık. o günden önce ikimizinde aklında öle bi düşünce yoktu..
yani demek istedigim doğal ol. ben o gün hiç heyecanlanmadım, herşey kendiliğinden gelişti. sen de öle yap. tabi giyim konusunda benm kadar özensiz olma( gerçi çıkmaya başladıktan bi süre sonra bana o günkü kıyafetin çok güzeldi, hele saçındaki kurdelaya bayıldım demişti )
ayy çok teşekkür ederim yaa çok tatlısıınnnn
heheh ne güzel tanışma hikayesi yaa :):)
İnş benimkide böyle güzel olurr
Çok dert etmiyorum zaten saolsun cesmi_naz arkadaşım beni kendime gitrdi.. Teşekkür ediyorumm bidaha ona
He ya askerde benimki, meslek icabı askerde
Off şu günn geçsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!
geçer geçer tabi burdaki büyüklerimizden tecrübeli insanlardan faydalanmak lazım yani bende senle yaşıtım zaten san çokda bi faydam olucagnı sanmıyorum ama tam destek
büyüklerden tecrube istiyosanız ben anlatayım size. 27 yaşındayım ama hala yalnızım
sanırım benm anlattıklarım pek iyi örnek olmaz
aa neden olmasın inş. kısmetin en yakın zamanda gelir seni bulur
amaann sonunuz benzemesin de ilk 2 yılımız benzeyebilir güzeldi o zamnlar
ahh ben istanbulda olacaktım var yaaa nasıl gelirdim sizi gizlice gözetlemeye ama işte kurtuldun
geçer geçer tabi burdaki büyüklerimizden tecrübeli insanlardan faydalanmak lazım yani bende senle yaşıtım zaten san çokda bi faydam olucagnı sanmıyorum ama tam destek
büyüklerden tecrube istiyosanız ben anlatayım size. 27 yaşındayım ama hala yalnızım
sanırım benm anlattıklarım pek iyi örnek olmaz
Güzel olan kısımları benzesin o zaman
Kız gözetlemeye havett, gelebiliyorsan gel birlikte gidelim buluşmaya..
Ablam diye tanıştırırımm
Kaç yaşındasınn ??
Seninde var ömı böyle kıyıda köşede
Yardımlarını bekliyoruz tabbii.. Ablalar size sesleniyoruzz bizi duyunuz lütfenn
Desteğin için çok teşekkürlerrrr
Senin yalnızlığın senin isteğinle değil, katşına iyi bir insan çıkmamasından kaynaklanıyorr..
Odun bu erkekler odunn !! Senin gibi birini yalnız bırakıyorlar yaa, neysee açmıycam ağzımı susayım en iyisi
senin de ağzın bal yesin
son haftam memlekette şimdi istanbula gidecem dersem evde kavga çıkar bizle vakit geçirmiyosun die
ilk buluşmada sakın birini götürme kızz yalnız git iyice bi tarthele sizin iş olsun, daha önümüzde uzun zaman var birgun gelirim o zaman tanışırız
çıkar elbet benim de karşıma düzgün biri
Kaç yaşındasınn ??
Seninde var ömı böyle kıyıda köşede
Yardımlarını bekliyoruz tabbii.. Ablalar size sesleniyoruzz bizi duyunuz lütfenn
Desteğin için çok teşekkürlerrrr
:
19 yaşındayım bende yok yok benim öyle kıyıda köşede kimse yokyani şuan rahat takılıyorum ben
Seninde ağzın reçel yesinnn
Hımm o zaman beyfendi çıkıp gelsin !!
Gelsin yani 10 yıl bu yaa 10 , koskaca 10 yıll
Yok kimse gelemez kesin kuralımdırr kimseye götürmicem şiişttttt
19 yaşındayım bende yok yok benim öyle kıyıda köşede kimse yokyani şuan rahat takılıyorum ben
Aynı yaştayız kısss
Ben senden kesin büyüğümdür ama 7 ocak doğumluyum beennn,,
Olur olur inş seninde oluverir..
Okuyor musun ?
kızz twentyfour sen de bendensin. arada ufak tefek actionlar olup yine kendine dönüyosun sonra dimi
aslında benim çokda actionlarım olduğu söylenemez yanihayatımda bir kişiyle çıktım ondanda çok üzülerek ayrılmıştım bir süre kendimde degildim yani tipik ergen hareketleri diye tanımlıyorum ben bunu ama şuan çokta iyiyim yani çok takmıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?