bende takip ediyorum sizi Esmer_ özellikle seni çok merak ediyorum hafta sonu okulama gidicem nete girmecgm ama gelince bakıcam neler olmuş diye hadi hakkında hayırlısı bakalım :)
Bu nasıl birşeymiş yaa !
Nasıl msj atmaz nasıl umursamaz senin gibi birini.. Bence çok şey kaybediyorr.. Ahh bu erkeklerr ahh !!!
Çok sinir oldum yaa
anaammm çok pis gaza geldim şimdi ben msj atıp şööleee bir ortalığı mı karıştırsamm
yok yok yapmam öle bişeyben daha önce nişanlandım ayrıldım falan, şimdi çok ağırdan alıyorum herşeyi. eskiden olsa msj da atardım en azından bikaç kere, denemek onun tavrını görmek adına. ama şuan inan ne istegim ne gücüm var. onun yanına gitmeye bile 1 sene de karar verdim yani düşün.
oluruna bırakıyorum herşeyi, sıkılıyorum, korkuyorum vs. umutsuz vakayım anlayacagın
Üzüldüm bak şimdi yaa..
Neden böyle oluyor ki yanii ?? Buluşamadınız diye hiç konuşmamak mı gerekiyor , çok saçma yaa
Çok kızdım şu çocuğa yaa ! Kaç yaşında olmuş hala bir ilişkiyi başlatacak gücü yok pehh
Kesin görüşüyoruz,
Kıyafetler tmm,
Ama ben nasıl davranıcam onu hiç bilemiyorum ??
İlk gördüğümde hafif gülümsemeli mi ? Yoksa gülmemeli mi ?
Sadece tokalaşmalımıyız ? Yoksa tokalaşıp yanapımızdan öpebilirmiyiz
Yanında tüm gün nasıl durcam şimdide bu dertlerim başladıı
Bunlar ve bunlar gibi sorunlarr var iştee..
Yardım pleaseeeeeeee
Kesin görüşüyoruz,
Kıyafetler tmm,
Yardım pleaseeeeeeee
Kesin görüşüyoruz,
Kıyafetler tmm,
Yardım pleaseeeeeeee
Konunu takip ediyorum ve merakla bekliyorum :)
Tabi ki kendin gibi olmalısın. Napıcam nasıl davranıcam diye düşünürsen yapmacık tavırlar sergilersin istemeden..
Gülümse tabi hatta gülümsemeni hiç eksik etme. Tokalaşma olayını akışına bırak bi anda gelişiyor zaten el sıkışırsınız baktın o yaklaştı öpmek için öpersin sende bunu büyütme gözünde.
Onu arkadaşınmış gibi düşün başta hemen sevgili moduna girme rahat ol sakin ol çok güzel geçicek bence.. İyi şanslar :)
kendi bilir valla kuzum ne diyim şimdiyoramıyorum ben artk kendimi onlar için
Akışıına bırakmak sana şuanda iyi geliyorsa, dewam et ne diyebilirimki canım...
Hayırlısı ne ise o olsunn.
haydi bakalım hayırlısı
bence herşeyi akışına bırak, planlama ki dopal olsuno zamn daha tatlı olur
ayyy nasıl heycan yaptım şuaaaaaaaaaancanım biz uluştugumuzda 23 senedir onu tanıdıgm ve yılda 5 6 defa gördüğüm için rahattım, arabaya bindiğimde öpmeye unuttum ama heycandan bi yerde oturduğumuzda ikimizde kahkaha attık bildiğin çok güldük her ne kadar normal olmasa da arabadan inerken de yanagımdan öptü ama sana bişey diyeyim tatlışımm içinden ne geliyorsa öyle davran, kahkaha atmak geliyorsa içinden at çünkü doğal hal en çok etkileyendir karşı tarafı, kaldı ki sıcak olmak her zaman kazandırır, kendini kasarsan gülmemek vs için kasıntı gibi durursun eğreti durur tavırların, gül gitsin canım, heycandan bayılabilirm şuaaaaannn
İstediğini yap canım yahu..
Ben gülümserim ve yanağından öperim mesela. Çok sıcak davranırım ve hemen konuşmaya başlarım.
Gülümseme ister istemez oluyor zaten. Tebessüm ediyorsun yani bi şekilde.
Dert falan değil bunlar. Her şey güzel olacak bence.
Kasma kendini. Sevecekse her türlü sevecek seni emin ol.
ilk sayfayı gördüm hemen mesajlarını arattım buluştularmı acaba diye :44: hadi hayırlısı olsun.tatlı bir heyecan bu.bende takipteyimgüzel haberlerle gel inşallah ve içinden nasıl geliyorsa öyle davran doğal ol
Kız daha hiç görmedim ??? Nasıl hemen konuşayım nasıl pat diye adamı öpeyimm,,
Sonra bir çakarmış bana zaten adam 1.85 birde asker yerle yeksan olurum mazallahhh
Şaka bir yanaa,,
Ben zaten günü 24 saati gülen biriyimm,, Ama onun yanında ne bilim işte sakarlık yaparım, dilim tutulur :):) çok gülerim yada az gülerim gibi şeyleri takıntı yapıyorum işte ister istemezz..
Bir buluşsaydık da bende rahat etseydim
Yok daha buluşamadık , pazar kısmetsee:18:
BUgün içim içme sığmıyor çok mutlu olduğumdan değil heyecandan geberiyorum şurdaa...
Çok titrek oldum bugünn
Takipte ol canım , iyi yada kötü haberlerle gelicem burayaaa
buluştuktan sonra yazacagın cümleyi sölim sana şimdidenboşuna heyecan yapmısım kendiliğinden olup gidecek..ee neşeliymişsinde zaten.sakarlık yaparsanda güler geçersiniz
30 sayfa olmuş. Takip edip duruyorum. Artık buluşunnnn
Güler zaten eminimm :):) Benim gibi her birşeye gülüyorr :):)
Sakarlık yapimda, biribirimizi beğenelim yaa..
Ya kötü haberle gelirsem çok üzülürümmmmm
olumsuz düşünmeki olumsuz olmasın ya benim arkadaşımda netten biriyle tanışmıştı şimdi 5 yıldır birlikteler valla olurmu olur böyle şeyler belli olmaz çokta heycan yapma dicemde bizi bile heycana sokuyosun sen
Uzak mısınız birbirinize?
az kaldı zaten 2 gun hatt 2 gun bile degil bir buçuk gun diyelim biz onaHaklısın ama elimde değil... Her ihtimale hazırlamaya çalışıyorum kendimi iştee..
Benide siz heyecanlandırıyorsunuz :):)
Takipteyim , buluştunumz mu , ayy bende heyecanladım diye diyee elim ayağımı hisstmiyorum sizin yüzünüzdennn..
İyiki varsınızzz
az kaldı zaten 2 gun hatt 2 gun bile degil bir buçuk gun diyelim biz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?