Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

canım çok sevindim.. ilk buluşmadan el ele olmak falan biraz fazla bana göre ama sen bilirsin tabii orasını.. inşallah hayırlısı olur..

canım çok sevindim.. ilk buluşmadan el ele olmak falan biraz fazla bana göre ama sen bilirsin tabii orasını.. inşallah hayırlısı olur..

Teşekkürler bitanesiii

Banada fazla ama napim çocuk tutunca bırakmadımm

Biara bıraktım bozuldu bende tutmak zorunda kaldımm tekrardann

Canım ne var elini tuttuysan yaa.. Elini tutmak hiçbir şeye ölçüt değildir. Ben hep bu örneği veririm. Ben ilk buluşmada öpmüştüm eski sevgilimi, sonrasında benimle evlenmek istiyordu o insan. Bi insan aşık olursa oluyor yani. Öyle kurallara gerek yok pek. Abartmamak da lazımdır belki ama sorun değil bence. Her şey olacağına varıyor bir şekilde.

Son düzenleme:

Abartmadan olduğu sürece bencede problem yokk

İlkten çok utandım elimi tutunca sonradan alıştımm

Sevgili gibiydikk yaaa

Sonumuz güzel olurr inşşş

sennkide ayrı cesaret ilk günden öpüşme falan ama aşıksan herşey mübah

Ayy ne heyecanlı bir topikmiş bu ya, okurken ben heyecan yaptım sanki ben buluşmaya gideceğim

Çok kıskandım kızlar sizi aşık olmak bir ilişkiye başlamak çok güzel bir şey tabii sonradan üzülen taraf biz bayanlar olsak da..

Ne yazık ki benim hiç cesaretim yok yeniden aşık olmaya, bu tür heyecanlara kapılmaya, erkek mi illallah ettim :113:

Esmerr_ umarım mutlu olursun canım, ilerisi gelir mutluluğunuz her gün artar..

bırakın tutsun adam elini kucağına atlamadıya

Bak kucak dedin ya aklıma geldii durr onuda anlatayımmm..

Şimdi beşiktaşa gittik yemek yedik sonrada sahile indik geziyoruzz.. Artık saat geç olmaya başladı dedim kabataşa doğru yürücez beni ordan metroya bırakıp kendiside eve gidecekk..

Tam sahilin ordada bir kaldırım koymuşlarr 1 metre neredeyseee

Dedim nasıl çıkıcam ben burdannn ???

İlk o çıktı neysee , sonmra iki elini tutup ben çıktımm

Ayy ALLAHım çok şükür çıktım diyorum ayağımda topukluluar bi kaysam bi dönse ayağpım tam rezilllik tammm

tuttu bu dediki çıkamasaydın alırdım kucağıma o olurduu

Zaten herkez bize bakıoyor tam bakarladı dedim bendee

Adam izbandut gibi 1.85 boy sporda yapıyormuş kaslı felan ben ise 1.65 boy 45 kilocukkk bir hatunnn düşün halimiziiii

Çok tatlıydık ama yaa çokkk

İyikide benden uzunnn

sennkide ayrı cesaret ilk günden öpüşme falan ama aşıksan herşey mübah

dimi yaaa

Son düzenleme:

Ayy çok şekersinn sen yaaa

Benimde yoktu yaptım işte bir delilik , inş sonu güzel olurda üzülmemm

Sende yakın zamanda çok güzel bir aşk bulup çok çok mutlu olursun inşşş güzelimmmmmmmmmmm

Bir ilişkiye başlamak, bir erkeğe güvenmek delilik geliyor bana da

Sana bir tavsiye canım çok fazla kaptırma kendini, çok tez canlı birine benziyorsun biraz da çılgınlık var sanırım hemen inanma söylediklerine evlilikmiş falamış filanmış.. Önce gelsin adam gibi ilk başta ailenden sonra KK bayanları olarak bizden istesin seni

İnşallah canım benim, hakkımızda hayırlısı olsun

Çok çılgınımdırr çokkk

Çılgın olmasam hiç netten tanıştığım biriyle buluşurmuyum onun için topikler açıp sizlerin başını şişirmiyim hiççç

Yok kızz ne evliliği dahaa duu bakalım dana neyizz onu bile bilmiyoruzzz...

Gerçi onlarıda şaka mayetli söyledii.. Ciddi bişi yok ortada ''Aman daha olmasın zatenn'' korkarım ben

Öyle birşey olursa ilk sizden ister beni zamanı gelince ileticem kendilerine emin olabilirsinnnnn

Gençlik canım ben de senin yaşlarındayım sırf meraktan yapıyoruz bazı şeyleri içimde kalmasın diye çıktıklarım bile oldu, ben de çok çılgındım ama duruldum şuan

Şuan nesiniz bilinmez ama sinyalleri yakmış senin ki Artık KK üzerinden kız istemede yaparız bi bu eksikti zaten

Biarada sevgili muhabetti döndürdü ama bak o nu hatırlıyamıyorum iştee, aman neysee bu kadarı şimdilik yeterr..

Fena mı olur işte bir ilki gerçekleştiririz sanaldan kız isteme hahaha

Bakma bende burda yazarken bu şekilde yansıyor normalde böyle değilimdirr.. Gayet sakin gayet aklı başında dururumda ahh bu kk kızlarrıı beniş baştan çıkarıyorrrr iştee

Hemende suçluyu bulurum heee

güzel geçmesine çok sevindim..tebessümle okudum yazdıklarınızı..umarım çok güzel biten bi aşk yaşarsınız..hayal kırıklıkları olmadan..
benim iki arkadasımda netten tanısıp evlendi ve çok mutlular..kader kısmet herşey..

Biz KK bayanları hepimiz çılgınız zaten
Geçenlerde başka bir konu vardı erkek arkadaşımı nasıl eve sokabilirim diye o konuda başka bir çılgınlık abidesi Hala aklıma geldikçe gülüyorum yapılan yorumlara
Amaaaannn hayırlısı olsun canım, olmazsada yapıştır 41 numara tekmeyi kk kadınları aşk acısını hafiflettirmede de süperdir her derde deva

Çok teşekkür ederim canım benimm

İnş bizim sonumuzda bu şekilde biter , üzülmek istemiyorum yaa

Seninde bebeğin sağ sağlim doğsun seni çok mutlu etsinn inşşşş

Erkek arkadaşımı nasıl eve sokabilirim mii ??? Hemne okumam lazımmmmm çok ilginç bir konuya benziyorrr

41 numara tekmee hee iyimiş kızz buu, inş herşey güzel giderde tekme atmak zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…