Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

abartmadan sarıldı ! Öyle kucaklama bir sarılma değildi, sadece elini omzuma koydu.
konuşşuyorum zaten şuanda. iyi değilmiş beyfendi hastamış sonra konuşalımmış. bende dedim bu böyle dewam edicekse yokum ben.

Ben de takip ediyorum konunu,pek olumlu gitmiyor gibi.:26:

Buluştuktan sonra iş tamam edalarına girmiş.

Son düzenleme:
Mutlu etmeyeceksen meşgul de etmeyeceksin Sevmiyorum ne istediğini bilmeyen insanları ...

ayrıldığı kız arkadaşını seviyormuş şu cümlelerden anlıcanız gibi aynen kopyalıyorum..

neden belkı bısey olabılır dıe dusundum ama olmuyo unutamıyorum ayrı olsam bıle bunun senle alakası yok benım kendı ıcımde olan bısey kusura bkma ozur dılerım senle olsam cok mutlu olucagımı bılıyorum belkı huzurluda olucam ama ınsan oglu manyak ıste kendısıne cektırenı sevıyo
sevgi de kolay kolay kaybolmuyo işte
unutmaya calısıyorum ama tam anlamıyla sıyrılmıs degılım ondan senıde mutsuz ederım nıe aramıyosun dıe hergun sorarsın boylede bısey yasanmaz

çok üzüldüm ağladım ağladım sonra ewe geldim yemeğimi yedim duşumu aldımm..
ona ait ne warsa telefonunu msjlarını facebooktanda sildim.. şimdi çok çok daha iyiyim. herşey kısmet..

Bu ne yaaa.

Sakın ararsa yüz verme,resmen her şey buluşana kadarmış.

Kötü olmuş.
Eski sevgiliyi düşünen adamla hiçbir şey olmaz.
Aslında ben nerde hissettim olmayacağını biliyor musun , daha ilk buluşmada evlilik, balayı gibi laflar edip laubali oluşundan..
Şaka da olsa denmezdi öyle laflar. Hatta yazacaktım çok abes bence diye ama yazmadım.

İyi yapmışsın her şeyi silmekle. Bir daha muhattap olmazsın.

Son düzenleme:
Bence kısa sürede kendini ifade etmesi, dobra oluşu çok güzel.
Seninle görüşmeye devam da edebilirdi ...
Yapmadı ama. Erkenden anlatması çok iyi oldu.
Aklında başka biri olduğu halde elindekiyle ilişkiyi bencilce devam ettiren tipler de var.

Neyse ki erkenden görmüşsün anlatmış gerçekleri canım
hayırlısı buymuş demekki hayal kırıklığı işte...

canııımm şuan okudum ve inan ağzım açık kaldı herşey buluşana kadar mydı yani? bu erkeklerden korkulur vallahi.. ama şu yönden çok seviindim canımm, bu çocuk 3-5 ay sana ümit verdikten sonra da bu cümleleri kuraiblirdi ve o zaman herşey çok acı verirdi. her durumda bi hayır var canım, ben bunu her zaman gördm. canını sıkma, hepimiz senin yanındayız biliyorsun.. kelimelerim kilitlendi şuan.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…