Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

ayy sonundaaa okuyup yorum yapabliyorum yaaa bitmedi bugun işler bi türlü :44:

bebegimmm çok sevindim güzel geçmenize buluşmanızın, herşey doğaçlama gelişmiş ne güzell

ama acaba şimdi durumlar nasıl bakalımmm

paşam yine aramazsa sormazsa söle dağıtalım ağzını burnunu

içine mi doğdu kızz yine konuşmuyoruz biz

off ben boşuna seviniyorum, bizden hiç birşey olmazzzzzzz

Bak yine başladın duygusallaşmaya hemen. Çok dramatize ediyorsun olayı. Biraz otursun ilişki bi bekle canım yaa..
Sen hemen büyük şeyler bekliyorsun. Sabırlı ol kaç kez dedik.
Böyle davranırsan hep üzersin kendini.

ya normal mi böyle olması ???

Ben mi anormalım ya ??

Ben mi anormalım ya ??

Benim eski sevgilim de öyleydi. zar zor mesajlaşma oluyordu. Ben çıldırıyordum. Beni sevmediğini fln düşünüyordum ama sonra bi şekilde ben istemesem bile o bana hep msj atmaya başladı. Ben çok kurmuştum kafamda ama hiç de sandığım gibi kötü bir durum olmadı. Aksine çok sevmişti o insan beni. Böyle basit ufak şeyler yüzünden moralini bozma. Az bekle. Sonra konuşursun fln. Düzelme olmazsa sen de uzaklaşırsın. Ama şimdiden karalar bağlama yani.

Ben mi anormalım ya ??

konunu uzaktan takip ediyorum ve nacizane kendi fikrimi söylemeden edemedim

bence böyle olması normal değil yani bu daha ilk heyecanlar yaaa böyle bi başlangıç,insanın içinin en kıpır kıpır ettiği zamanlar.
yüzünde aptal bi gülümsemeyle dolastıgı,gözünün her an telefonda oldugu dönemler..
bi erkek belki bu kadar yogun yaşamasa da , güzel hisler taşıyan insan kısacık bi telefon görüşmesi veya mesaj için vakit ayıramaz mı ? ayırmak istemez mi ? sesini özleyip duymak istemez mi ? tanışma aşaması en yogun muhabbetin olması gereken dönem degil midr ? herşeyin taze oldugu , heyecanların yitirilmemiş oldugu....

benim hayat felsefem ^beklentin ne kadar yüksek olursa,hayal kırıklıgın da o derece büyük olur ^ ...

hayırlısı de geç , çok birşey bekleme BENCE..

Canim bulusup guzel seyler yasamaniza cok sevindimm ((=

Ben daha gencim 21 yasindayim oyle cok bi tecrubem yok ama biseyi net bisekilde soyleyebilirim ki flort zamaninda dokunma isini ne kadar uzatirsaniz erkekler o kadar pervane oluyo. Neye sahip olabilecegini gosterip yanasmayacaksiniz. Goster ama elletme mantigi yani ahahah O yuzden oyle elini tutmakmis, opmekmis falan bunlar icin bi sure beklemesi bence en iyisi olurdu

canımm bugün anca girebildim nete yeni okuma şansım oldu, okurken her satırında ayrı heycanladımm çok çok içten bi buluşma olmuşşşş ayyy ne şirin deyip gülümsediğim cümle sayısı 10 u geçmiştir ama şuan konuşmadıgnızı okudum, yine aramıyormuş sıpa bunları biz mi özenle seçiyoruz anlamadım tatlım ben de onu diyorum işte benimkinden de yola çıkarak, insan hiç mi yazmaz merak etmez? benmki buluşmak da istemiyor arada bir iki mesaj tamamdır.. konu güzel başladı ama şuan ben de takıldım arkadaşım. canını sıkmadan bekle bakalım buluşma ertesnde ''güzel bi gündü'' vs yazdı mı bari biz mi erkeğiz anlamadım yahu, resmen biz pervane oluyoruz bu ne boşvermişlik.. şuan sinirlendim ben yine :)

Tek tek alıntı yapamayacağım canlarrr ..

Şuanda işeteyim ve bugün çok yoğunum , hangi gün değilimkii off off neysee.

24 saati geçince msnj atmayınca benşm sıpa bende cesmi_naz arkadaşımın gazıyla msj atıverdimm..

Ben: Çabuk mu unutulduk ? :)
O :Yok ya çok yorgunum cnm kusura bakma
Ben : İyi bakalım öyle olsun..
O :Sen ne yaptın bugün ?
Ben: İşe gittim, geldim başkada birşey yapmadım.. Sen niye yorgunsun ?
O :Çok yoğundu bugün bir sürü iş vardı hafta başı ya ondan
Ben :Aynen bende.. Beni unuttuğunu düşündüm..
O :yok cnm da iş güç hal kalmıyor bide yemek falan yap ve sonra zaten civiğim çıkıyo :)
Ben : Bak şimdi nasıl konuşuyoruz ama :))
O :Bilmem :)
Ben :Odunluk yapma şimdi kibar adamsın sen :))
O :hehe :)
Ben : Neyse ben çok yorgun ve uykusuzum uyucam yarın devam ederiz sana iyi geceler tatlı rüyalar :)
O :Saol cnm sanada iyi geceler yarin gidicen mi hastaneye ?
Ben : Haftaya salı :)
O :Ok konuşuruz o zamana kadar görüşürüz
O : İş yüzünden işte ne olcak yoğundu koşuşturmaca ondan dolayı yoruldum..

Bu şekilde iştee.. Puff :S

abartıyosun biraz bence
aynen bende senin yaşadıklarını yaşadım. internetten tanışmıştık buluşunca da bişey değişmedi. buluştuktan sonra birbirimize 'duygularında bi değişme oldu mu' diye sorduk. ikimizde olumlu olduğunu söyledik.
bikaç gün sonra çok fazla ilgisizleşmeye başladı. benim ilk ilişkim sayılır o yüzden çok fazla ilgi bekledim. ama ilgi göstermedi. ben de ayrılmak istedim bi kaç kere, ama o istemedi ayrılmadık.
hala da ilgi yok ama alıştım onun bu haline. sevdiğini hissediyorum o yetiyo.
bazı insanların karakteri böyle, değişmiyo.
bide işlerinin de çok olduğunu söylüyo aynen seninki gibi.
yani seviyosan alışmaya bakcaksın. bütün gün mesaj bekleme.

Buluşmadığımız için atmması normaldi tmm..
Ee ama buluştuk beni gördü ben onu gördümm..
Şimdi niye atmıyor ?? Benim istediğim bu değil
Tanımak istiyorsak şu işi adam gibi yapalım , yok tanımak istemeyip pyuncak edelim diyorsa ben yokum arkadaş !
İşte bu kadar basit benim olayımm,,
2 hafta zaman veriyorum hadi bakalım ,hodri meydan

şeker parem bütün yazılanları bir roman edasıyla okudum bence bı adam seninle gün geçirmeye çalışıyor son mesajlaşma yazınızda gördümkü sana karşı normal biriymişssin gibi yazmış ah bu erkekler hepsinin köküne kibrit suyu diyecem ama onlarsızda olmuyor işte neyse sen genede dikkatli ol bebeğim bence bu adamdan bir yol olmaz sen başka sularda ara şansını

tum yorumlarını heyecanla okudum...acıkcası bu ısten benım pek umudum yok...keske ılk gorusmede elını tutuma sarılma muhabbetlerıne gırmeseydın...askerler yanında guvenılecek ınsanları ararlar yanlıs anlama sana bıse demıyorum ama hanı ılk kez elını tutunca cekseydın fılan belkı aklına ınternetten gorustugu bıde ılk kez gorustugu kısıye bunları yapıosa sorusu gelmıs olabılır aklına malum onlar hep nobet fılan evde guvenebılecegı gozunun arkada kalmayacagı kısılerı ısterler...nobettı ısın ılk gunuydu bahanelerınede pek ınanma derım mutlaka bı fırsatları dogacaktır bı yorumunda subayın nobete gelmeme durumu fılan yazmıssın oda ımkansız bı olay...cok temkınlı ol yurt dısına askerıyemı gonderıyormus yoksa kendısımı gıdecekmıs bunu merak ettım...?

ya şimdi düşündüm de sizin aranızda tam olarak sevgililik gibi bişey yokmuş. elini tutup sarılması öpmesi filan garip geldi. yanlış yapmışsınız.
biz şimdi neyiz diye sorsana ne dicek merak ediyorum böyle belirsizlikleri hiç sevmem :)

ya şimdi düşündüm de sizin aranızda tam olarak sevgililik gibi bişey yokmuş. elini tutup sarılması öpmesi filan garip geldi. yanlış yapmışsınız.
biz şimdi neyiz diye sorsana ne dicek merak ediyorum böyle belirsizlikleri hiç sevmem :)

Yorum için teşekkürler canımmmm

Benimde umudum yok gerçekten yokk !

Yorum içinnçok çok teşekkürlerr

Güven arıyosa o kişi benim ! Başkası asla değil ! Bunu elimi uttmasıyla yada tutmasayla anlayamaz.
Konu güvense o kunuda eminimki sorun bende değill !!!
Artık umudum yok, ilk fırsatta açıkca konuşup ne yapmak istediğini sorucam, atıcam ona topu
Madem iternetten tanıştık herşey açıkca olsun.
Benim bunları düşünecek halim yok.
ŞUandada msjı attım zaten ya tmm olacak bu iş yada dewam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…