Evet canım süper bir konuydu http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/553469-sevgilim-eve-nasil-girsin.html burda aramana gerek yok
Umarım canım her şey gönlünce olur
ayy sonundaaa okuyup yorum yapabliyorum yaaabitmedi bugun işler bi türlü :44:
bebegimmm çok sevindim güzel geçmenize buluşmanızın, herşey doğaçlama gelişmiş ne güzell
ama acaba şimdi durumlar nasıl bakalımmm
paşam yine aramazsa sormazsa söle dağıtalım ağzını burnunu
içine mi doğdu kızz yine konuşmuyoruz biz
dövecem zaten ben onu döveceeemmmm
off ben boşuna seviniyorum, bizden hiç birşey olmazzzzzzz
off ben boşuna seviniyorum, bizden hiç birşey olmazzzzzzz
bak yine başladın duygusallaşmaya hemen. çok dramatize ediyorsun olayı. Biraz otursun ilişki bi bekle canım yaa..
Sen hemen büyük şeyler bekliyorsun. Sabırlı ol kaç kez dedik.
Böyle davranırsan hep üzersin kendini.
ya normal mi böyle olması ???
Ben mi anormalım ya ??
ya normal mi böyle olması ???
Ben mi anormalım ya ??
abartıyosun biraz bence
aynen bende senin yaşadıklarını yaşadım. internetten tanışmıştık buluşunca da bişey değişmedi. buluştuktan sonra birbirimize 'duygularında bi değişme oldu mu' diye sorduk. ikimizde olumlu olduğunu söyledik.
bikaç gün sonra çok fazla ilgisizleşmeye başladı. benim ilk ilişkim sayılır o yüzden çok fazla ilgi bekledim. ama ilgi göstermedi. ben de ayrılmak istedim bi kaç kere, ama o istemedi ayrılmadık.
hala da ilgi yok ama alıştım onun bu haline. sevdiğini hissediyorum o yetiyo.
bazı insanların karakteri böyle, değişmiyo.
bide işlerinin de çok olduğunu söylüyo aynen seninki gibi.
yani seviyosan alışmaya bakcaksın. bütün gün mesaj bekleme.
şeker parem bütün yazılanları bir roman edasıyla okudum bence bı adam seninle gün geçirmeye çalışıyor son mesajlaşma yazınızda gördümkü sana karşı normal biriymişssin gibi yazmış ah bu erkekler hepsinin köküne kibrit suyu diyecem ama onlarsızda olmuyor işte neyse sen genede dikkatli ol bebeğim bence bu adamdan bir yol olmaz sen başka sularda ara şansını
tum yorumlarını heyecanla okudum...acıkcası bu ısten benım pek umudum yok...keske ılk gorusmede elını tutuma sarılma muhabbetlerıne gırmeseydın...askerler yanında guvenılecek ınsanları ararlar yanlıs anlama sana bıse demıyorum ama hanı ılk kez elını tutunca cekseydın fılan belkı aklına ınternetten gorustugu bıde ılk kez gorustugu kısıye bunları yapıosa sorusu gelmıs olabılır aklına malum onlar hep nobet fılan evde guvenebılecegı gozunun arkada kalmayacagı kısılerı ısterler...nobettı ısın ılk gunuydu bahanelerınede pek ınanma derım mutlaka bı fırsatları dogacaktır bı yorumunda subayın nobete gelmeme durumu fılan yazmıssın oda ımkansız bı olay...cok temkınlı ol yurt dısına askerıyemı gonderıyormus yoksa kendısımı gıdecekmıs bunu merak ettım...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?