Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Hakkınzda hayırlı olsun kardeşim ne diyeyimm.. En kısa zamanda çözülür inş probleminizz..

Herkez heyecanlanıyor ama asıl heyecanlaması gereken kişi heyecanlanmıyor nedensee ?? Çocukta tık yokk :60::60:

:9::9:

Nasıl çocukta tık yok yau ? :D
Konuşmuyor musunuz yoksa çok rahat mı geliyor sana konuştuğunuzda ?
O da çok heyecanlıdır eminim ki. O da acaba ne giysem, hangi parfümü kullansam, ne desem, nasıl konuşsam diye gece gündüz düşünüyordur. Eminim buna. :)

:9::9:

Nasıl çocukta tık yok yau ? :D
Konuşmuyor musunuz yoksa çok rahat mı geliyor sana konuştuğunuzda ?
O da çok heyecanlıdır eminim ki. O da acaba ne giysem, hangi parfümü kullansam, ne desem, nasıl konuşsam diye gece gündüz düşünüyordur. Eminim buna. :)

Konuşmuyoruzz :60:
perşembeden beri hiç konuşmadık, şuanda yine facebookta ama bana yazmıyorr..
Geçen hafta pazar gününü iple çekiyorum demişti ama biz kavga edince bütün hevesi kaçtı sanırım şimdi yüzüme bile bakmıyorrr :26:

Konuşmuyoruzz :60:
perşembeden beri hiç konuşmadık, şuanda yine facebookta ama bana yazmıyorr..
Geçen hafta pazar gününü iple çekiyorum demişti ama biz kavga edince bütün hevesi kaçtı sanırım şimdi yüzüme bile bakmıyorrr :26:

Aaa... :53::53:
Sizin gerginlik benimkinden betermiş. :O
Şaşırdım gerçekten.
Ee sen yazıp sorsan bi şeyler ? Bak şu anda aranızda bir şey oluşma aşamasında sadece.
O yüzden çekinme. İçinden geçeni söyle ona.
Ben bi gün biriyle buluşacaktım. Çocuğu nasıl ikna ettim bi ben bilirim. Naz yapıyordu resmen.
Ben onu ikna etmeye çalışarak kendimi küçük düşürmüşüm gibi oldu amaaaa sonra buluşunca, öyle bir tavır aldım ki, gayet ağır bir kız olarak çıktım karşısına. Bu bi afalladı, sonra aşık olmuştu zaten. :27::27:
Yani köprüyü geçene kadar her şey ... Şu durumda senin çekinmene hiç gerek yok.
O şimdi ne düşünürse düşünsün buluştuğunda zaten sen ne olduğunu ona göstereceksin. Nasıl bir insan olduğunu yani.
O sebeple bu kısımda cesur olmak şart. İstediğini al. :51:

Aaa... :53::53:
Sizin gerginlik benimkinden betermiş. :O
Şaşırdım gerçekten.
Ee sen yazıp sorsan bi şeyler ? Bak şu anda aranızda bir şey oluşma aşamasında sadece.
O yüzden çekinme. İçinden geçeni söyle ona.
Ben bi gün biriyle buluşacaktım. Çocuğu nasıl ikna ettim bi ben bilirim. Naz yapıyordu resmen.
Ben onu ikna etmeye çalışarak kendimi küçük düşürmüşüm gibi oldu amaaaa sonra buluşunca, öyle bir tavır aldım ki, gayet ağır bir kız olarak çıktım karşısına. Bu bi afalladı, sonra aşık olmuştu zaten. :27::27:
Yani köprüyü geçene kadar her şey ... Şu durumda senin çekinmene hiç gerek yok.
O şimdi ne düşünürse düşünsün buluştuğunda zaten sen ne olduğunu ona göstereceksin. Nasıl bir insan olduğunu yani.
O sebeple bu kısımda cesur olmak şart. İstediğini al. :51:

Yaa ben boluna sinir yapmıyorum burdaa :52:
Hayatta atmam söz verdi görüşeceğizz. Geçen hafta o kadar söylendi ben sözümün eriyim söz verdim mi tutarım diye şimdi tutsun bakalım sözünü :33:
Hoş tutmazsada kendisi bilirr :21:

Yaa ben boluna sinir yapmıyorum burdaa :52:
Hayatta atmam söz verdi görüşeceğizz. Geçen hafta o kadar söylendi ben sözümün eriyim söz verdim mi tutarım diye şimdi tutsun bakalım sözünü :33:
Hoş tutmazsada kendisi bilirr :21:

İyi bakalım. Umarım problem olmaz. :31:
Yine gelirim topiğine. Hadi şimdilik muckluyorum seni. :54:

Araliklarla takip etmeye calisiyordum bende konunu.
Bulusamadiniz mi? Problem falan olmus galiba konusmuyorsunuz bile sanirim
Eger o ilgisini kaybetmisse zorlamanin anlami yok, basindan bitmesi daha bile iyi eger olmayacak birseyse.

Sizde cok ustune dusmeyin bence

Araliklarla takip etmeye calisiyordum bende konunu.
Bulusamadiniz mi? Problem falan olmus galiba konusmuyorsunuz bile sanirim
Eger o ilgisini kaybetmisse zorlamanin anlami yok, basindan bitmesi daha bile iyi eger olmayacak birseyse.

Sizde cok ustune dusmeyin bence

Yorum için teşekkürler tatlımm..
Buluşamadık değil yarın buluşma günümüz ama onu teyit etmek saati ve yeri tam kararlaştırmak için henüz bir arama msj olmadı.. Facebookta karşılaşıyoruz fakat yazmıyor, msjda yokk..
Bilmiyorum başlamadan bitecek galiba :43:
Salaklığıma yanayım benn :43::43::43::43::43::43:

En son perşembe konuştuk daha ne bişey yazdım ne yazdı.. Yazmayı asla düşünmüyorumm zatenn :37:

E yinede bir sorabilirsin yarin hala gorusecek miyiz diye. Onceden verilmis bir soz var sonucta, hic olmamis gibi yoksaymak cok mantiksiz

E yinede bir sorabilirsin yarin hala gorusecek miyiz diye. Onceden verilmis bir soz var sonucta, hic olmamis gibi yoksaymak cok mantiksiz

ben hiç birşey yapmıcam !
Geçen hafta iptal ettim , sabah tekrar msj atıp görüşebiliriz dedim ama arkadaşlarıyla plan yapmıştı ve haklı olarak sözünden dönemedi..
Sözünden dönmezmiş verdiği sözü tutuarmış dursun şimdi sözünün arkasında! Kılımı biile kıpırdatmam :19:

Benim mutsuzluğumun üzerine mutluluk kuranlar; bu dünyada da, öbür dünyada da yüzünüz hiç gülmesin, bana yaptıklarınızın 1000 katını çekin, çekinde hiçç tüketmeyin !

bunu facebook üzerine kalktı beğendi ama bana birşey yazmıyor.
bir dengesizlik var bu iştee !!

Burda icin icini yiyecegine, ona bir kelime yazip ne olup ne bittigini ogrensen, yarin icin olan planlari sorsan ne kaybedersin?

Burda icin icini yiyecegine, ona bir kelime yazip ne olup ne bittigini ogrensen, yarin icin olan planlari sorsan ne kaybedersin?

o niye yazmıyor?
o söyledi bluşalım diye niye sahip çıkmıyor?
hani verdiği sözü tutardı bu adam?
şimdi ben yazarsam sitem edeceğim, buluşma olmayaakk..
zorlamak istemiyorum o istesin o uğraşsın istiyorum, bir kere taviz verirsem hep vericem çünkü..
sonradan kaybedip üzülmektense baştan kaybedip üzülürüm daha iyi..
ben ona şans verdim o da bu şansı elinin tersiyle itti,olayımız bu bizim.

Gorusemeyiz derse siler atarsin kafani da mesgul etmez.
ama boyle bi suru soru isaretin var..
Naber yabanci? flan diye konusmaya girsen bulusmadan bahsetmeden ?

Gorusemeyiz derse siler atarsin kafani da mesgul etmez.
ama boyle bi suru soru isaretin var..
Naber yabanci? flan diye konusmaya girsen bulusmadan bahsetmeden ?

off off..

ne yazcamki?

sözünü tutucak mısın? yazsam,çok zor bir cümle olur budaa.

Back
X