• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk karmaşası

Benim yapıma açıkçası ters bir durum ama herkes kendi yaşadığını bilir diye düşünürüm hep,o yüzden yargılamadan sadece yazdıklarınızdan gözlemlediğim anlamda yazacağım.Başlığı "aşk karmaşası" olarak açmışsınız,şimdi biraz düşünün...Aşk'ın karmaşası olur mu?Gerçek bir aşktan bahsediyorum elbette ben burada.Ya nişanlınıza aşıksınızdır ya da bu evli adama.Bir gönüle gerçek anlamda,aynı şiddette,aynı bağlılıkla iki aşkın sığabimesi mümkün değildir bana göre.Birinden birine duyulan şeyin adı aşk değildir;heves olabilir,heyecan arayışı olabilir,tutkulara kapılmak olabilir.Yani bence birine gerçekten aşık olsaydınız bunu karmaşa olarak nitelendirmez,arada kalmazdınız.Bence sizin duygularınızı anlamlandırma açısından bir kafa karışıklığınız söz konusu.Nişanlınıza benliğinizle bağlı,sevgi duyan,herşeyi ile gönlünüze sindirmiş,aşkı yüreğinize işlemiş bir durumda olsaydınız bırakın hem de evli bir adama aşk sıfatını uygun görmeyi,hiçbir erkeğe hiçbir şey hissetmezdiniz bence.Dünyada gözünüzün gördüğü tek erkek o olur ve diğer tüm ademoğulları namahrem gelirdi.

kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu???:20:

Bence işe nışanlından ayrilarak başlamalisin cunku onu sevmiyosun seninki bana kalirsa sadece aliskanlik ve mantik evliligi yolunda gidiyosun ama bu çok yanlis nisanlini insan olarak seviyo olabilirsin ama ona asik ve sadık olmadgin belli.ama bir insanla sadece ideal bir eş diye evlenilmez bu evli kisiyle olan iliskin bitse dahi sen asik olmadigin nisanlinla evlenirsen yarin öbür gün tekrar böyle bir yasak iliski kurma olasiligin yüksek.bence nisanlinada bosu bosuna ümit vermemelisin.diger iliskine gelincede tamamiyle yanlis bana göre ama illede biz kopamayiz diyosan böyle bu sekilde hicbir yere varamazsiniz ya sen nisanlindan ayrilicaksin o da karisina giderek durumu anlaticak ve ayrilicak yada bu iliskiyi tamamen bitiriceksiniz bu sekilde masum insanlari kandirarak ztn ne mutlu olursunuz nede huzur bulursunuz.ve Allah ta bunun hesabini sorar size cünkü ortada birde cocuk var bence ya dürüst olun yada bu konuyu tamamen kapatin.madem bu tarz bi iliski yasiyosunuz cesaretinizi toplayin yada sorumluluklarini kaldiramayacaginiz.islerin altina.girmeyin

Seninle gonul eglendirip eve gidip karisina da ne saklabanliklar yapiyordur allah bilir.
Hep ayni yalanlar, ailem evlendirdi sevmedim asik olmadim.
Anliyami yorum gercekten.
Bu adam evli ve gece karisinin koynunda yatiyor heeeeyyy haberiniz var mi?
Bu tip erkeklerden de kadinlardan da midem bulaniyor.

hiç öyle olduğunu sanmıyorum canım ya, varsada onlar azınlıktalar. eşlerini aldatanların çoğu evlerinde eşlerinden kendilerine bakıcılık yapmasını isterler yemeği hazır olsun ,ev temizlenmiş olsun ,çamaşırlar yıkanmış ütülenmiş. ,ailesine ve akrabalarına hürmet etmeli ayrıca .sonra eve gelir eşine iitifat etmez kaba saba konuşur eleştirir hayatı kadına zindan eder onu depresyona sokar ardından sağda solda karısını yok bana hitab etmiyo yok çekici değil yok şöyle yok böyle diye küçük düşürür ama dışarda bu adamlar başka hatunlara bir kibardır bir cömerttir sormayın gitsin evdekine hiç bir emek vermez ama dışardakinin kölesi olur.sonrada evli erkekler cazip gelir işte

nişandan baya sonra 6 ay gbı bı sureden sonra...nişanlım çok çocuksu ben daha olgunum dusunce bakımından hareket bakımından sureklı onu yonlendrmek zorunda kalıorum bu yuzden.kendım olgun dusundgum ıcın erkeklerde gec olgunlasıor bu yuzden daha oncekı hayatmdada 5 yaş buyukluk olmustu cıktıgım kişiyle...ve uzun zamandır aşk dıe bısey kalmamstı hayatmda kı böle bırsey oluncaya kadar ...

belli çok olgunsun ondan yanındakini aldatıyosun. fiziki oldu mu bilmem ama kalben düşünmek yeterlidir ihanet için
hala daha olgunluktan bahsedebiliyorsun komik..

hiç öyle olduğunu sanmıyorum canım ya, varsada onlar azınlıktalar. eşlerini aldatanların çoğu evlerinde eşlerinden kendilerine bakıcılık yapmasını isterler yemeği hazır olsun ,ev temizlenmiş olsun ,çamaşırlar yıkanmış ütülenmiş. ,ailesine ve akrabalarına hürmet etmeli ayrıca .sonra eve gelir eşine iitifat etmez kaba saba konuşur eleştirir hayatı kadına zindan eder onu depresyona sokar ardından sağda solda karısını yok bana hitab etmiyo yok çekici değil yok şöyle yok böyle diye küçük düşürür ama dışarda bu adamlar başka hatunlara bir kibardır bir cömerttir sormayın gitsin evdekine hiç bir emek vermez ama dışardakinin kölesi olur.sonrada evli erkekler cazip gelir işte

Hani aldatan erkekler esine daha iyi davranir diye bi sey vardir ya onu baz alarak soylemistim.
Disardan cazip gelir tabi ki kirli donlarini evde karisi yikiyor.onun utuledigi gomlekle baskalariyla fingirdesiyor allah kahretsin boylelerini.
Birde televizyonda ki adamdan kiskaniyormus nisanli kizi...
Karektetsizligin boylesi!!!!

Hadi duygularına hakim olamıyorsun arkadaşım , hareketlerine eylemlerine de mi hakim olamıyorsun, gitmee ne işin var nişanlın var git onunla buluş.
Ayırmak vs istemiyorum diyorsun sen seninle geçireceği zamanı eşini geçtim hadi o sübyana ayıracak zamanını çalıyorsun .
Empati diyorsun , sen neden o kadının bebeğin yerine kendini koyup yaptığın yanlıştan bir an önce vazgeçmiyorsun.
Yine empati diyorsun nişanlını başka kadınla düşünür müsün , lütfen....

Yaptığının savunulacak aşk diye adı konulacak bir tarafı yok canım , aşk kirli değildir. Kirli şeyler bunlar , sadece heves..yanlış olduğunun farkındasın , girmeden daha fazla günaha gel sen bu hevesten vazgeç. gizli saklı şeylerin tatlılık cazibesi seni çekmesin. Ne kimsenin daha fazla ahını al ne de zamanını boşa harca. Ne de kendini evli bir adama harcat..

Kuldan utanmaz Allahtan korkmaz diye bir laf vardir bilir misiniz ? Birde ayrilmalarina nasil musade etmeyeceksin cok merak ettim . Zaten ayirmissin ki illa her sey nikahmidir . Adamin karisini cinsellik! Haric aldatmasina sebep olmussun daha ne olsun . Birde nisanli bey var . ikinizde cok seviyorsunuz madem ayrilin eslerinizden evlenin .

Birde su cok anlayisli yorumlar var masumane falan . Esinizi bir dusunun bu adamin sizin esiniz oldugunu, yada bu bayanin sizin kardesinizin nisanlisi oldugunu .. modern olucam diye kibarliktan kirilcaksiniz :) Allah islah etsin acidim resmen

evli adama aşık olman sorun degil. sorun olan

1 - evli adamla görüşüyorsun adam hala karısıyla birlikte oldugu halde. madem çok heveslisiniz, adam boşansın ondan sonra yap ne yapacaksanız.

2 - nişanlıyım diyorsun, başka adama aşıksın ama bir yandan da nişanlını garanti olarak bi köşede tutuyorsun. git söyle nişanlına onu degil başkasını sevdigini, adamı salak yerine koyma.

marifet gibi de anlatmışsın bir de... böyle insanlar mide bulandırıyor.

Hani aldatan erkekler esine daha iyi davranir diye bi sey vardir ya onu baz alarak soylemistim.
Disardan cazip gelir tabi ki kirli donlarini evde karisi yikiyor.onun utuledigi gomlekle baskalariyla fingirdesiyor allah kahretsin boylelerini.
Birde televizyonda ki adamdan kiskaniyormus nisanli kizi...
Karektetsizligin boylesi!!!!

Ne kiskanmasi ya garibim de inaniyor sevildigine kiskanildigina .. hadi diyelim ki oldu bir sekilde asik oldular .. o zaman ayrilmak ister senide nisanlindan ayirmak ister . Bir kac ay sonra baska bir adamin koynuna girecek olmani kiskanmiyor tv de ki adamdan kiskaniyor .. bu igrenc duygulara ask diyipte askin adini kirletmeyin

BDV'ye hep gece giriyorum bi hayli geç uyuduğum için..
böyle konular okumamak için uyku hapına başlıcam yakında :19: daha da uykum kaçıyor böyle iğrenç seyler okuyunca :19:

Evli birine hepimiz aşık olabiliriz buraya kadar problem yok bu kalple alakalı.
Ama gel gelelim eylem kısmı; bizim buzamana kadar aldığımız terbiye, ahlak ve vicdan toplamının dışa vurumu olur anca...

Ki şu yazılanlardan sonra ne aşkı pardon derim, birine bu denli aşık olup başkasının (nişanlının) elini tutabiliyosan hatta evlenebileceksen yesinler öyle aşkı yani.

Kendi fikrimi yazağım herkes gibi zira en hassas noktalarımdan biri evli olmadığım halde hemde... Umarım nişanlın sizi görür ve tüm aldatılanlar adına temiz bir "aşık" adam dayağı yersiniz zira çift olarak feci bencilsiniz.

Aşığım ama "ayrılamam nişanlım ideal bi'eş ama ona boynuz çok yakışıyo napayım" gibi bi'dünya yok. Şimdi lütfen bu kadar bekar ve evli kadın yorumunu okuyup "ulen ben kendimi ne konumuna sokmuşum" deyip utan lütfen:68:.

Umarım konu uydurmadır yoksa bi'kadının hala evli olan bi'adam için "ay beni kıskanıyo çok seviyo" diye saçmalamasına üzülebilirim.

Başka bir konuda da aynı tip yorum yapmıştım. Maalesef ki ben evli adamlarla işi olan kadınlara iyi gözle bakamıyorum. İstediğin kadar cinsellik yok aramızda de. Hem ne aşkından bahsediyorsun kardeşim? Aşk demek; kaderin, alın yazın demektir. Bu adam evli. Allah nasıl seni ona, onu da sana yazmış olabilir bi düşünsene?? Aklını başına topla. Aşk değil bu. Gizeme duyulan heyecan. Tutku sadece. Kendini heder etme.Nişanlından da derhal ayrıl, nasıl hem böyle hissedip hem de yüzüne bakabiliyorsun aklım almıyor.

Verimli vakit gecirememenize cok üzüldüm ben. Iste hep vicdandan ötürü. Ne yapsak ne onersek bilemedim ki. Saapsaniz diyorum madem arkadasca sohbetiniz eşiyle tanistirsa sizi. Hep birlikte takilsaniz sonra belki nisanliniz da gruba dahil olur. Tabu oynarsiniz ve verimli vakit gecirmis olursunuz. Mesela anlatilan kelime "aldatmak" ise kesin kazanirsiniz bence.

Ya da o esinden ayrilsin siz de nisanlinizdan. Ortak derdiniz asksiz evlilikse bunun hala bir caresi var. Asik olduğunuzu iddia ediyorsunuz ya hani, akla engel ya ask. Bu durumda akli yok edecek kadar büyük bir askin önünde hicbir engel olmayacaktir. Ikiniz de ayrilin ve kavusun. Küçük kiza üzülmem zira ben olsam ikiyüzlü korkak bir babaya sahip olmak istemezdim.

Ama siz de cok iyi biliyorsunuz ki ne o ayrilacak ne de siz. Cunku aklınız gayet yerinde. Eldekileri kaybetmeden iliski yasamak daha makbul. Ben sizi kinamiyorum da kilif uydurma gayretinize sasiriyorum. Vesselam.
yorumlarını özlemiştim. hoşgeldin..:34:

cinsel bir münasebetlik olsa evet dediğinz doğru bir çirkin yakıştırma ama bzim öle bir durumumuz yok herşey tamamen duygularla alakalı bi durum.bazen hayatnzda olan kişiler sadece olması gerektiği içindir bazıda olmasını istediğin..

ya saçmalaıyorsun bence gıt bır pskikolğa tedavi gör. Duygusalmış şimdilik öyle ! Adam senı resmen kullanacak. Yazık gunah eşine ya bak bunları yaparsan yarın öbürgün başına gelebilir_? Senın eşin senı aldatabılır anladın yada en acısı kızının başına gelır kahrolursun en zoru. Sana nasıl yaparsın demiyorum ama kurtulmanın yolları var tamm mı cnm_? Lütfen 2 kişinin zevkleri için 3 kişinin hayatını karartmnayın :47::47::47:

:50: sizin için cok zordur anlayabılıorum ama ben asla aılesınden kopartacak kadar zalim biri değilim.burdakı tepkılerı anlıyorum bazıları vicdandan bahsedıyor ama asıl kendı vıcdanları nerde merak edıyoırum empatı kurmak lazım. ne o eşini bırakır nede ben ole bıseye izin veririm.ikimizinde yollar ayrı bu konuda...
hı hıı. sana tepki verenler vicdansız, sen vicdanlı.

empati kuramadık kusura bakma artık.
:ssz:

nişanlım bnsiz yapamaz ve aile kurmam içinde ideal bi eş...ona deger verıorum sevyorum aama korkuorum evlılıgın monotonlasıp pısmanlık duymaya.cunku gorumcem evlenelı 2 sene olcak cok severek evlendıler 7 aylık bı kızı var herseylerı monotonlastıııı artık aşk vwsaıre heyecan degıl alışkanlık yanı evcılık oyununa dondu..sevıyorlar elbette ama evlilik nasılsa ole gdıo işte..ve evlendıkten sonra devam etmem asla bu ilişkıye.

değer mi veriyorsun:1::1::1::1::1: işte bu tam komedi olmuş..sen ona değer vermiyorsun aptal yerine koyuyorsun hem gelecekte kurmayı niyetlerndiğin ideal aile için uygun bir eş oldugundan idare ediyorsun hem de nevsinin kurbanı olup aptal yerine koyuyorsun bu saygıo değildir. boynuzlamaktır

maleseeef öyle bnm gbi bırının payaşımlarına ihtyacım var.empati kurarak cevaplamalrını isterim.çünkü bu durum bnm en karşı çıktıgım bir duurmdu ama başa gelmediğince anlayamıyormuş insan.vicdan kalp akıl arası çekişilip durmak çok zor....nereye kadar sürecegini bilmiyorum bazen bırakmalısın dıorum ama yapmaıorum....

kimseye değil de adamın eşine üzüldüm ya Allah onun yardım etsin. Allah kimseye taşıyamacağı yük vermez. baş edemiyorum diyip olayın içinden çıkmaya çalışmayın. eğer isterseniz on numara baş edersiniz. yeterki baş etmeyi isteyin......... ne demek istedğimi anlamışsınızdır heralde.

Back
X