• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk karmaşası

ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...

Düşünün bir zahmet, güzel vakit geçirmeyiverin.
Siz nisanlisiniz, adam evli ve çocuklu, hayret biseysiniz ne diyelim takma kafanı olur öyle mi diyelim.

bu adamın da eşi, belki de sorunu kendinde arıyor kendını eksik ve hatalı göruyor.
bir de şu adamlar demezler mi mecburen evlendım asık değildim, evimde mutlu değilim...
allah düşmanın bile mertini versin değil ki koca, adam kendıne çocuk veren kadının arkasından neler söylüyor,
o kadın bir gün akşam yemeği hazırlamasa utusunu yapmasa nasıl olur acaba sevgisizlik,
yerinde olsam kendi karısını sırtından bıçaklayan adamdan korkardım...

Son düzenleme:
Seninle gonul eglendirip eve gidip karisina da ne saklabanliklar yapiyordur allah bilir.
Hep ayni yalanlar, ailem evlendirdi sevmedim asik olmadim.
Anliyami yorum gercekten.
Bu adam evli ve gece karisinin koynunda yatiyor heeeeyyy haberiniz var mi?
Bu tip erkeklerden de kadinlardan da midem bulaniyor.

sevdiğini biliyorum fazla değer veriyor aramzdakı ılışkı cok farklıaıle yıkıcı bırsey degıl.bırbırımızın dert ortagıyız bıyandan.gecenlerde tv ızlıorduk bu adam cok karızmatık yaa dedım cok bozuldu kızdı bana acayip ..(kıskandı)

Şu terbiyesiz terbiyesiz konuşmaya da bakın hele. Yemin ediyorum seni benim elime verseler var ya öyle pis doverim ki. Yok arkadascaymis yok kızının videolarını izleyip guluyorlarmis, bence sen sorunlusun arkadaş.. o kız bilse ki babası annesine böyle bir ş...sizlik yapıyor acaba bu durum hoşuna gidecek mi? Yok arkadascaymis yok bilmem neyceymis. . Pardon bence siz insan değilsiniz. Yazık ya demekki insanlar böyle ha.vanlasiyorlar..
Size daha o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama banlanmak istemiyorum. Allah sana ve senin gibilere hidayet versin. Bu arada nisanlinin adını numarasini falan at da onu uyarayim ve o da kendine evli bir kadın bulsun, hem seni hem de onu idare etsin ARKADAŞCA! !!!!!

ama malesef o evli ben nişanlıyım vede 2.5 yaşında bir de kıızı var...yanmdayken hep ıkımızın arkasındakılerı düşünmekten verimli geçiremiorum yanyanayken...

Tüh ya napsak da kafandakileri boşaltsak kaliteli vakit gecirsen:ssz:

cinsel bir münasebetlik olsa evet dediğinz doğru bir çirkin yakıştırma ama bzim öle bir durumumuz yok herşey tamamen duygularla alakalı bi durum.bazen hayatnzda olan kişiler sadece olması gerektiği içindir bazıda olmasını istediğin..

Bence açığa çıkabilir, karısı anlayabilir vs vs bu sebeple de hiç istemediğiniz durumların içine girersiniz, şu an karısı bilmediği için vicdanen biraz daha rahatsınız belki ama karısı şüphelenebilir yani bence çok muhtemel ve o zaman büyük vicdani yük olur. Hele de çocukları varken.

Bana kalırsa hata şurda: nişanlınızı "olması gereken" olarak görüyorsunuz, çok iyi insan, sevgi var vs vs. Çok iyi baba olur vs. Ama hayatınızda aşk yok ve sıkılmışsınız ve bu eksikliği de uygun olmayan biriyle kapatıyorsunuz. Bence ikisinden de ayrılırsanız evet çok üzülürsünüz ama rahatlarsınız hem belli mi olur yeni bir aşk bulmanız çok olası hem de aşkınızı saklamadan rol yapmadan rahat rahat yaşayabileceğiniz, insanın aşık olduğu kişiyle beraber olması mümkün sizin durumunuzda sadece biraz cesaret gerekiyor.

Yani özetle herkesin söylediği şeyi söylüyorum (aklın yolu bir):
Zor olsa da (biliyorum söylemesi kolay):
Nişanlıyı bırakmak
Evli sevgiliyi bırakmak
Kendini toplamak ve hayatına devam etmek
Yeni bir aşk

Allah kolaylık versin.... Hayatta herşey ınsanlar için ama bu fazla olan adamın eşıne ve çocuğuna olur yazık gunah......

Verimli vakit gecirememenize cok üzüldüm ben. Iste hep vicdandan ötürü. Ne yapsak ne onersek bilemedim ki. Saapsaniz diyorum madem arkadasca sohbetiniz eşiyle tanistirsa sizi. Hep birlikte takilsaniz sonra belki nisanliniz da gruba dahil olur. Tabu oynarsiniz ve verimli vakit gecirmis olursunuz. Mesela anlatilan kelime "aldatmak" ise kesin kazanirsiniz bence.

Ya da o esinden ayrilsin siz de nisanlinizdan. Ortak derdiniz asksiz evlilikse bunun hala bir caresi var. Asik olduğunuzu iddia ediyorsunuz ya hani, akla engel ya ask. Bu durumda akli yok edecek kadar büyük bir askin önünde hicbir engel olmayacaktir. Ikiniz de ayrilin ve kavusun. Küçük kiza üzülmem zira ben olsam ikiyüzlü korkak bir babaya sahip olmak istemezdim.

Ama siz de cok iyi biliyorsunuz ki ne o ayrilacak ne de siz. Cunku aklınız gayet yerinde. Eldekileri kaybetmeden iliski yasamak daha makbul. Ben sizi kinamiyorum da kilif uydurma gayretinize sasiriyorum. Vesselam.

İlk basta dedim ki olabilir olmustur hatadir gecer ama yorumlarinizi okudukca size cok kizdim ben.evlenince yapmam zaten 2 ay daha gorusurum..ask desen anlarim ya kiz sevmistir insan kimi sevecegini secemez malesef yanlis ama saygi duyarim ama bu ask degil ki ask olsa insan boyle konusur mu hic yapmayin.cok samimi bir arkadasim vardi oda evli bir adama asik olmustu bu tarz hikayeler hep aynidir ailem evlenmemi cok istedi yasim geciyordu baba olmak istedim esim cok temiz biriydi zaten cinsel hayatimiz yok kendini suclama falan filan bunlar herkezde ayni guzelim.bana kalirsa nisanida at cunku evlensende gecmez kizma ama kalbin kirlenmis senin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu nasil is ya. Nasil vicdan var sizde. Benim de 2.5 yasinda kizim var aldatildim ozgur olmak istiyr falan filan bosanyrz. Bu kadar aci, ahtan kendinize hic mi pay dusmeyecek acaba. O oldugunuz yerden birgun siz de dusersiniz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Şu terbiyesiz terbiyesiz konuşmaya da bakın hele. Yemin ediyorum seni benim elime verseler var ya öyle pis doverim ki. Yok arkadascaymis yok kızının videolarını izleyip guluyorlarmis, bence sen sorunlusun arkadaş.. o kız bilse ki babası annesine böyle bir ş...sizlik yapıyor acaba bu durum hoşuna gidecek mi? Yok arkadascaymis yok bilmem neyceymis. . Pardon bence siz insan değilsiniz. Yazık ya demekki insanlar böyle ha.vanlasiyorlar..
Size daha o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama banlanmak istemiyorum. Allah sana ve senin gibilere hidayet versin. Bu arada nisanlinin adını numarasini falan at da onu uyarayim ve o da kendine evli bir kadın bulsun, hem seni hem de onu idare etsin ARKADAŞCA! !!!!!

Ya çok güldüm sana yaaa :D Kız içinde laf bırakmamışsın ya.Bi de diyo ki daha neler derdim :D

nişanlım bnsiz yapamaz ve aile kurmam içinde ideal bi eş...ona deger verıorum sevyorum aama korkuorum evlılıgın monotonlasıp pısmanlık duymaya.cunku gorumcem evlenelı 2 sene olcak cok severek evlendıler 7 aylık bı kızı var herseylerı monotonlastıııı artık aşk vwsaıre heyecan degıl alışkanlık yanı evcılık oyununa dondu..sevıyorlar elbette ama evlilik nasılsa ole gdıo işte..ve evlendıkten sonra devam etmem asla bu ilişkıye.

Nisanlim bensiz yapamaz demissiniz de, bence doğruları anlatirsaniz sizsiz gayet de yapabilir.

Ya çok güldüm sana yaaa :D Kız içinde laf bırakmamışsın ya.Bi de diyo ki daha neler derdim :D

Daha çok şey derdim gerçekten ama diyemiyorum. Tv'de birini beğendim de kıskandı da falan filan deyince iyice tepem attı vallahi. Ya resmen adamın karısıyla çocuğuyla geçireceği hoş vakitlerini çalıyor bu kadın! Allahım bizim eşlerimizi böyle kadınların fitnesinden kurtarsın inşallah. Ben de evliyim, Allah korusun ya bu olay benim başıma gelseydi? Böyle düşünmek dahi istemiyorum daha da çıldıracağım yoksa... :47::47::41:

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok şey derdim gerçekten ama diyemiyorum. Tv'de birini beğendim de kıskandı da falan filan deyince iyice tepem attı vallahi. Ya resmen adamın karısıyla çocuğuyla geçireceği hoş vakitlerini çalıyor bu kadın! Allahım bizim eşlerimizi böyle kadınların fitnesinden kurtarsın inşallah. Ben de evliyim, Allah korusun ya bu olay benim başıma gelseydi? Böyle düşünmek dahi istemiyorum daha da çıldıracağım yoksa... :47::47::41:

Amin diyorum.İnsan korkuyor valla.Böylelerini okudukça hele.

Yorumlara bak.
Kalp bu, kim ister evli birini sevmeyi.
Ama kalp iste eyleme gecmezse gayet masumane bir ani olarak kalir..
Kimsenin kimseyi kinamaya hakki yok.:ssz:

Kimse evli birini sevmeyi tercih etmez çok haklısınız. Ama insanlar evli biriyle birlikte olmamayı ya da hayatlarındaki insanları aldatmamayi tercih edebilirler. Zira konu sahibi hem nisanli hem de aşık olduğu kişiyle birlikte olduğunu belirtmiş.

Kimseyi de kınamanak gerekir elbette...

Son düzenleme:
Böyle kadınlardaki en şaşırdığım özellik bu lüzumsuz özgüven. "Nişanlım bensiz yapamaz, diğer adam beni çok seviyor, evinde mtusuz ama benle mutlu" tarzında yorumlar bu kadınların en sevdiği yorumlar. Bunlar kadın da değil yüzyılın aşkını yaşayan tanrıçalar falan:51: Sizin durumunuzda başka biri de olabilirdi, önemli olan mahcup olmak ve bu yapılanın iyi bir karakter özelliği olmadığını kabullenmek. Yani kimse kendini aldatan bi kadını istemez. Siz bunu nişanlınıza anlatın ve sizsiz nasıl mutlu olabildiğini görün derim. Ha bir de verimli zaman geçiremiyormuşsunuz ya hani ben ona çok üzüldüm:((( Elimde matematik olimpiyatı soruları var, onları göndereyim onları çözün kardeş kardeş? Verimli bir çalışma olur bence:51:

konu sahibi burda ne konular açılıyor haberin varmı hamileyim gebeliğim riskli kocam beni aldatıyor ölmek istiyorum. 6 aylık bir kızım var eşim beni aldatıyormuş öğrendim içim çok yanıyo . çok seviyordum böylemi olacakdı sonum eşim beni aldatıyormuş. sen gelmiş buraya evli birine aşık oldum diyorsun amacın ne piskopatmısın hakaret duymak azarlanmak hoşunamı gidecek burda çiğ çiğ yerler seni . ayrıca ne dememizi bekliyorsun canım olur ya herkesin başına gelir aşk mantık dinlemiyormuş sen aşık deilsinki aşık olsan arkadaşça otururmusun ben aşık olduğum adam yanımdayken öpmeden dokunmadan yapamam kızının videosunu niye izliyorsunki oda ayrı bi hastalık birde nişanlısın sen bir hayata başlamak için adım atıyorsun binbir yalanla ve afedilemeyeck bir hata ile senin nişanlın arkadaşça biri ile görüşse hoşuna gidermi naparsın bana bunun cevabını ver sonrasında görüştüğün adama gelince gelsin ayakkabıma anlatsın bu hikayeleri sevmemiş sevmeden evlenmiş eşinin mülayimliği hoşuna gitmişde o çocuk nasıl olmuş ozaman senle arkadaşça görüştüğünü karısı duyunca sen gör mülayimliği senin ailen bu durumu öğrense nişanlının ailesi bu durumu öğrense o adamın karısı ailesi vs öğrense ne olur düşündünmü bak gördünmü senin o mantık akıl bırakmayan aşkın kimlere zarar veriyor

[SUP][/SUP]
Amin diyorum.İnsan korkuyor valla.Böylelerini okudukça hele.

Eşimin bir sözü vardır: "Ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum" diye. Önceden bana saçma gelen bu sözü artık eşim için içten içe kullanmaya başladım.. :18:Yuva yıkmak, erkeğin eşine vereceği sevgiyi, saygıyı, ilgiyi çalmak çok acı çok pis şeyler.. Allahım göstermesin. Ve şu konu sahibesine de hidayet versin... :24: Amin

Back
X