• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk karmaşası

bari konuyu aynı baslıklarla açma, biraz zekaa:37: heryerde aynı hıkeye
tez hazırlamayı kolay sanıyorsun belli, yas gurubu, gelir seviyesi medeni durum bunların hıçbırını bılmeden aldığın tepkilerled tez yazacaksın öyle mi:37::37:
ah canım benim, lise terk bile değilsin belli kii:1::1:
yemişsin bi halt otur sus bari

şimdi okullar da kapanıyor ya, canı sıkılan her ergen buraya akacak.. okuyoooo onlar ablası kızma.. :27:

tez hazırlamayı kolay sanıyorsun belli, yas gurubu, gelir seviyesi medeni durum bunların hıçbırını bılmeden aldığın tepkilerled tez yazacaksın öyle mi:37::37:

butun bilgiler yer alıyordu profilde...hepsi düşünüldü fakat yorumlardan yarası olan kişilerin yarasını deşmek istemedik.bunun gbı kac tane kendı açtıgımız sıteler ve yazdıgımız siteler var..ayrıca eğitim seviyesi vesaire bunları kanıtlama gbi bi çabam olmaz asla...herkes kendini gayet ii bilir zaten burda ve bu gibi sitelerde kimlik kamuflajına giriyorsan ozamn asıl sorun sendedir birşeylerden korkuyor veya çekiniyorsundur...nesee daha fazla uzatmıyacagım...

bayanlar hepinize çoook teşekkür ederim..sinirlerinizi bozmuş olabilirm.ama daha fazla uzatmak istemiyorum..şuan belki bana kızacaksınız ama tez ödevim için çook yardımcı oldunuz:46: gerçekçi :46:bi olmak zorundaydım yoksa bu yorumları fikirleri ve bilinç altındakileri çıkaramazdım... :27:

tez hazırlamak için bu konuyu açmaya ne gerek vardı ki. buna benzer bir sürü konu var kadınlar kulubünde.

evet kk hatunları gördügünüz üzere kendisini yorumlar hasebiyle kötü hisseden ablamız konusunu tez araştırmasına çevirdi.

Hocaları onlara gidin ''aşüfte mode on'' olun bana tez konusu getirin diyor(muş) :37:

madure öğrencimizde kendisini nişanlı sanıp birden evli bir adama aşık olan hasenelikte çıgır atlamış cinsi latif olarak buradaki biz hazreti kadınlardan fikir alarak tezine tez katıyormuş

Ama şunu hesap edememiş..

Şu sag tarafta gördügün mesaj sayım kadar tez konusu gördü burası be abla sen kimlerle aşık attıgının farkında mısın ? :55::55:

şimdi okullar da kapanıyor ya, canı sıkılan her ergen buraya akacak.. okuyoooo onlar ablası kızma.. :27:

http://www.kizlarsoruyor.com/diger/q28064-ask--karmasasi-yenilebilir-mi-insan-duygularina
e o da biraz zeki davransın ama, aptal yerine koymaya çalışıyor da ne oluyor acaba, bu sitede de 200e yakın mesajı var hepsi de aynı pişkinlikte,
bir yıldan fazla uye hepsinde nişanlı oldugunu yazmış falan.. ciddi ciddi tedavi şart
bu tez konumdunuz hahahaa kikiki diye geçilecek bir konu değil, konu sahibi için :37:

butun bilgiler yer alıyordu profilde...hepsi düşünüldü fakat yorumlardan yarası olan kişilerin yarasını deşmek istemedik.bunun gbı kac tane kendı açtıgımız sıteler ve yazdıgımız siteler var..ayrıca eğitim seviyesi vesaire bunları kanıtlama gbi bi çabam olmaz asla...herkes kendini gayet ii bilir zaten burda ve bu gibi sitelerde kimlik kamuflajına giriyorsan ozamn asıl sorun sendedir birşeylerden korkuyor veya çekiniyorsundur...nesee daha fazla uzatmıyacagım...

he he ondan güzelim, bir yıldır nişanlınla ilgili yazmışda yazmışsın hastalanıcaksın dikkat:1:
Ayrıca gizlilik var değil mi sitelerde kk benim bilgilerimi sen tezini yazıyorsun diye sana verecek öyle mi:37:
pişkin pişkin cevap veriyordun neden bir anda sinirlendin, kamufle ettiğin bilgiler ortaya çıktı diye mi relaxxx:37:

Son düzenleme:

doğru tespit bence :46:

evet kk hatunları gördügünüz üzere kendisini yorumlar hasebiyle kötü hisseden ablamız konusunu tez araştırmasına çevirdi.

Hocaları onlara gidin ''aşüfte mode on'' olun bana tez konusu getirin diyor(muş) :37:

madure öğrencimizde kendisini nişanlı sanıp birden evli bir adama aşık olan hasenelikte çıgır atlamış cinsi latif olarak buradaki biz hazreti kadınlardan fikir alarak tezine tez katıyormuş

Ama şunu hesap edememiş..

Şu sag tarafta gördügün mesaj sayım kadar tez konusu gördü burası be abla sen kimlerle aşık attıgının farkında mısın ? :55::55:

tez öle kolay birşey değil hanımefendi ne kılıklara giren arkadaşlarımız var farklı dallarda...neyse uzatmıcam bu konuyu daha fazla herkes neye inanmak isterse ona inanır...

yaw he he tez.. sende ki bu Türkçe ile tez kelimesini doğru yazabilmene bile şükretmek gerek :27:

Son düzenleme:
he he ondan güzelim, bir yıldır nişanlınla ilgili yazmışda yazmışsın hastalanıcaksın dikkat:1:
Ayrıca gizlilik var değil mi sitelerde kk benim bilgilerimi sen tezini yazıyorsun diye sana verecek öyle mi:37:
pişkin pişkin cevap veriyordun neden bir anda sinirlendin, kamufle ettiğin bilgiler ortaya çıktı diye mi relaxxx:37:

sizin bilgileriniz benim için önemli değil okadar çünkü sadece burda sizinle kalınmıyor ödev için...öyle olsaydııı zaten hepiniz mulayim mulayim yazılar yazardınız eminim ki...saydırmaya girmezdiniz...

tez öle kolay birşey değil hanımefendi ne kılıklara giren arkadaşlarımız var farklı dallarda...neyse uzatmıcam bu konuyu daha fazla herkes neye inanmak isterse ona inanır...

Mesela ne gibi kılıklara giriyorsunuz ?

Tuvalet aynası taklidi yapabiliyor musun ?

ııımmm ya da şey

klozet kapağı ?

biz mesela kk hatunları olarak konu sahibelerini miflöy hamuruna çevirip istediğimiz şekli verebiliyoruz :27::27: ister misin ?

Back
X