• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk karmaşası

Benide tez sonuclarina dahil edermisin? Yorum yapmamistim, üzüldüm simdi :(

hahaha :60: hem ileride nasıl birikim yapacağını da öğrenirdi.. malum hem nişanlı, hem sevgili işi zor :27: millet bir taneyle baş edemiyor :60:

tabükünee

düşünsene hem kısır yiyip hem altın toplicekti..

artık topladıgı altınların bir kısmıyla evli erkegin kızına barbie bebek alıcekti :))

çok yazık oldu la :37:

evet kk hatunları gördügünüz üzere kendisini yorumlar hasebiyle kötü hisseden ablamız konusunu tez araştırmasına çevirdi.

Hocaları onlara gidin ''aşüfte mode on'' olun bana tez konusu getirin diyor(muş) :37:

madure öğrencimizde kendisini nişanlı sanıp birden evli bir adama aşık olan hasenelikte çıgır atlamış cinsi latif olarak buradaki biz hazreti kadınlardan fikir alarak tezine tez katıyormuş

Ama şunu hesap edememiş..

Şu sag tarafta gördügün mesaj sayım kadar tez konusu gördü burası be abla sen kimlerle aşık attıgının farkında mısın ? :55::55:

ama çok başarılı
şu dediğini herkes yapamaz.
içten gelmeli inssanda bu.:ssz:

Tez ise konu sahibinin yorumlari bastan asagi yanlis yonlendirmelerle dolu, odev olsa he diyip gececegim de tezleri boyle yaziyorlarsa vah ki ne vah....

ben diyorum ki bu tip konularda konu sahibesinin istediği cevapları verelim bir kere de el ele ,o zaman ne olacak bi görsek diyorum ..
"ayy tatlım tabiki haklısın ,mesela ben 3.çocuğuma hamileyim 3 dene metresim 1 dene de imza üzerinde ama anlaşamadığım ,hatta sevişmediğim bir kocam var ,koca mı koca adı belli olsun diye tutuyorum " desem nasıl bir cevap alırdım merak etmiyor değilim:ssz::27:

Olaydan bihaberim ancak ortada bir tez var ise gerçekten eğer, umarım forumda kullanılan Türkçe ile yazılmıyordur. Yazılıyorsa umarım geçmiyordur. Hiç tez yazmamış veya çevirmemiş olsam tez araştırması yapmak ne kolaymış derdim, fak may idealist kafa derdim. Hele hele lisans değil, lisans üstü bir derecenin tezi ise fak may layf derdim. Demiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgili konu sahibi sen hangi bölümde okuyorsun ve hangi bölüm dersi için hangi kafa damarı ile ar damarı yırtılmış hocan senden istedi bu tezi alah aşkına peki biz sana olur böyle şeyler bebik sen elin herifine aşık olursun elin herifi karısına nişanlın başkasına ahçı bahçıvanı hesabı olur böyle hepimiz yaşıyoruz bunları benimde var bi kaç tane eşimde Adriana ile nişanlı esasında ama benimle evli vs deseydim bu senin tezin kimin imtihanı olacakdı sen baksana şu gözlere senin öğrendiğin kadar bizim unuttuğumuz var tezmiş miş evet sen tezmişsin ( bağını koparmış d...):27:bu ara

ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır):1: daha ne kadar yazabilirz bılmıorum anlamak istemıyorlar sanırım tabikide tezi yazmak için sadece burası bızım için tek yer değil..burası eglenceye döndü zaten dün birkaç kişinin yorumundan sonra...kimse salak degil burda yazdıklarınızı teze geçirecek..

Son düzenleme:
hep beraber toplaşıp bilkent psikolojiyi mail yağmuruna mı tutsak
isimlerının böyle kullanılmasına tepkılerı ne olur acaba
:37:

ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır):1:

yaw bi get, daha iki cümleyi bir araya getirip düzgün cümle yazamıyorsun.. üniversite senin neyine, dön ilkokul sıralarına da az okuma yazma öğren.. bilkent in de adını kirletme, heryerde var çürük çarık....

yaa yazmıyım yazmıyım dedım ama dayanamıcam yardırıcam...sende nasıl bi genişlik var ya..bu nasıl bı pişkinlik ...sızın yuzunuzden duzgun yuva kalmadı etrafta.sen ne terbıyesız bı kadınsın kı o kadını dusunmeden cıcı anne olmuş kızının vıdeolarını ızlıyosun.şu cuma hürmetine eger bu yuva yıkılırsa ıkı yakan bı araya gelmesın.yeter beee !!! arsız olur ınsan da bu kadar olmaz...bu nasıl genışlık anlamadım:47::47:

bayanlar hepinize çoook teşekkür ederim..sinirlerinizi bozmuş olabilirm.ama daha fazla uzatmak istemiyorum..şuan belki bana kızacaksınız ama tez ödevim için çook yardımcı oldunuz:46: gerçekçi :46:bi olmak zorundaydım yoksa bu yorumları fikirleri ve bilinç altındakileri çıkaramazdım... :27:

Çok mu komik???

elbette değil ciddi anlamda.sadece su teşhisimizden bırseyı yazmak isterim bazı yorum yazılarında saydıran bayanlar var aslından iradenizin düşüklüğünü açığa çıkartmış oluyorsunuz yazdıgınız çoğu yazılarda.böle bı durumda gerçekte karşı tarafın bu durumuna saydırmalar sizide kötü bir düşüşe itiyor olmaktadır..güçlü ve mantıklı bir bayan akıllıca davranışlar sergilemeli ve karşısındakini kıvrak zekayla pasif hale düşürmelidir....:42: hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm.

Yazilanlari gordukce şok icinde okudum!
bu algiyla yaziyorsaniz, analizlerinizi de aciklamanizdaki tavra iliskin sorulan soruya verdiginiz yanittaki gibi yapiyorsaniz... birakin, bosuna okumayin derim. En azindan meslek hayatinizda yapacaginiz muhtemel hatalarla baskalarinin yasamini yanlis bicimde etkilemezsiniz.

ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır):1: daha ne kadar yazabilirz bılmıorum anlamak istemıyorlar sanırım tabikide tezi yazmak için sadece burası bızım için tek yer değil..burası eglenceye döndü zaten dün birkaç kişinin yorumundan sonra...kimse salak degil burda yazdıklarınızı teze geçirecek..

aa lütfen insanlar o kadar yorum yazdi, bunlari tezinize almassaniz dariliriz bak :19:

Hee ekip olarak yazışıp gülüyorlarmış ahaha :37:

peki tez konunuz nedir?
hem nişanlı olup,hem de evli erkekler ilişki yaşayan kadınların toplum tarafından dışlanması ve kadınların bakış açısı" mıdır :60:

100 kadınla yaptığımız araştırmada(kadınların araştırmaya dahil olduklarından haberi yoktu bu sebeple geçerli değildir ama neyse );kadınların %99 u kadını haksız görmekte,kin duymakta adamın çocuğuna karısına ve kadının nişanlısına üzülmektedir.

muhahahahaa a:60:
cidden çok bilimsel bir tez yazıyosunuz..:60: ne saçmalık yahu ne tezi bu böyle ...forumdaki yorumlara göre topluma genelleyip tez mi yazılır yaa..

Back
X