- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahem ileride nasıl birikim yapacağını da öğrenirdi.. malum hem nişanlı, hem sevgili işi zor
millet bir taneyle baş edemiyor
![]()
evet kk hatunları gördügünüz üzere kendisini yorumlar hasebiyle kötü hisseden ablamız konusunu tez araştırmasına çevirdi.
Hocaları onlara gidin ''aşüfte mode on'' olun bana tez konusu getirin diyor(muş)
madure öğrencimizde kendisini nişanlı sanıp birden evli bir adama aşık olan hasenelikte çıgır atlamış cinsi latif olarak buradaki biz hazreti kadınlardan fikir alarak tezine tez katıyormuş
Ama şunu hesap edememiş..
Şu sag tarafta gördügün mesaj sayım kadar tez konusu gördü burası be abla sen kimlerle aşık attıgının farkında mısın ?![]()
ama çok başarılı
şu dediğini herkes yapamaz.
içten gelmeli inssanda bu.![]()
Tezler bile ayaga düşmüş :))
olmayan Türkçesiyle üniversite kazanmış ise, olmayan hocası tarafından istenen olmayan tezini yazıyor olabilir mi?paralel evrende şu an saat kaç acaba
![]()
ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır)![]()
bayanlar hepinize çoook teşekkür ederim..sinirlerinizi bozmuş olabilirm.ama daha fazla uzatmak istemiyorum..şuan belki bana kızacaksınız ama tez ödevim için çook yardımcı oldunuzgerçekçi
bi olmak zorundaydım yoksa bu yorumları fikirleri ve bilinç altındakileri çıkaramazdım...
![]()
Çok mu komik???
elbette değil ciddi anlamda.sadece su teşhisimizden bırseyı yazmak isterim bazı yorum yazılarında saydıran bayanlar var aslından iradenizin düşüklüğünü açığa çıkartmış oluyorsunuz yazdıgınız çoğu yazılarda.böle bı durumda gerçekte karşı tarafın bu durumuna saydırmalar sizide kötü bir düşüşe itiyor olmaktadır..güçlü ve mantıklı bir bayan akıllıca davranışlar sergilemeli ve karşısındakini kıvrak zekayla pasif hale düşürmelidir....hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm.
ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır)daha ne kadar yazabilirz bılmıorum anlamak istemıyorlar sanırım tabikide tezi yazmak için sadece burası bızım için tek yer değil..burası eglenceye döndü zaten dün birkaç kişinin yorumundan sonra...kimse salak degil burda yazdıklarınızı teze geçirecek..
ayrıca kafanızdan uydurmalarada bayıldık kadınlar kulübü ekibi şuan güll gül çatlıyacaz hiç yazmadgımız şeyleri bile yazmış gbı bılgıler yazıyosunuz ya helaliniz olsun ablalar.1 yıldır nianlınızı anlatıyorsunuz diyor ya sag tarafa gırıse bakarsan anlarsın coccuuugummm..neyse bazılarınız aşufteliğini çok belli ediyorlar.eglenmek güzeldi bizler için...(seda, nur, aysun,kerem ,nihat arkadaşlarımında selamı var )(bilkent candır)daha ne kadar yazabilirz bılmıorum anlamak istemıyorlar sanırım tabikide tezi yazmak için sadece burası bızım için tek yer değil..burası eglenceye döndü zaten dün birkaç kişinin yorumundan sonra...kimse salak degil burda yazdıklarınızı teze geçirecek..