- 21 Ağustos 2019
- 84
- 274
- 93
- Konu Sahibi Pattis salatasi
Mutluluğumu, mutsuzluğumu; her şeyimi ona anlatmak istiyorum. Moralim bozuk olduğunda bir tek onunla konuşmak iyi geliyor. O bana ilgi gösterdiğinde, aramız iyi olduğunda çok mutluyum; benimle konuşmadığı, aramızın kötü olduğu zamanlar bunalıma giriyorum. Hem sürekli etrafında olmak için çabalıyorum, hem de ilişkimiz bitsin bir daha hiç görüşmeyelim diye durduk yere tartışma çıkarıyorum. Sonra da çok üzülüp pişman oluyorum. Zaten ne kadar sorun çıkarsam da beni bırakmıyor. Her şeyim, tüm duygu durumum ona bağlı. O mutluysa mutluyum; üzgünse üzgün. Hayatımda çok uzun zamandır biri yok. Bir iki kez flörtüm oldu ama kimseyle onun yanında olduğum kadar huzurlu, mutlu olamıyorum... Birlikteyken gün hiç bitmesin istiyorum, yanından ayrılıp eve giderken içim öyle sıkılıyor ki...
Evimde pek mutlu değilim. Canımdan çok sevdiğim bir kardeşim var. Annem ve babamla çocukluğumdan beri aramız pek iyi olmadı. Çok kötü bir şey olmadıkça onlara derdimi, üzüntümü anlatmam. Anne-babamdan görmediğim kadar ilgi ve desteği ondan gördüm.
Geçen yıl 1 sene süren terapim, psikoloğumun istifa etmesi nedeniyle sona erdi. Kimseye açamıyorum derdimi. Aşık mıyım ona yoksa yalnızlıktan mı bu hislerim? Nasıl kurtulurum bu durumdan... Ben sağlıklı düşünemiyorum artık. Belki sizlerden biraz destek bulabilirim... Hepinize sevgiler, sağlıklı günler dilerim.
Evimde pek mutlu değilim. Canımdan çok sevdiğim bir kardeşim var. Annem ve babamla çocukluğumdan beri aramız pek iyi olmadı. Çok kötü bir şey olmadıkça onlara derdimi, üzüntümü anlatmam. Anne-babamdan görmediğim kadar ilgi ve desteği ondan gördüm.
Geçen yıl 1 sene süren terapim, psikoloğumun istifa etmesi nedeniyle sona erdi. Kimseye açamıyorum derdimi. Aşık mıyım ona yoksa yalnızlıktan mı bu hislerim? Nasıl kurtulurum bu durumdan... Ben sağlıklı düşünemiyorum artık. Belki sizlerden biraz destek bulabilirim... Hepinize sevgiler, sağlıklı günler dilerim.
Son düzenleme: