18 yaşında evlendim...istanbulun sayılı kolejlerinden birini bitirdim,yurtdışında üniversiteyi kazandım ve bunu finanse edebilmek için thy'na hostes olarak başvurdum ve kabul edildim.beni çok parlak bir gelecek bekliyordu.tam o esnada eşimle tanıştım ve 2.5ay gibi kısa bir sürede hepsini elimin tersiyle itip evlendim.pişman mıyım?hayır değilim...doğru bir karar vermişim.ama bu tam tersi de olabilirdi.bak arkadaşım,evlilik bir kumardır.herkes illaki kazancak diye bir şart yok.benimki tamamen aşkın verdiği bir deli cesaretinden yola çıkılarak yapılan davranıştı.doğru muydu peki?hayır değil.çünkü ters tepebilirdi.ummadığım bir şekilde bu evlilik son bulabilirdi.benimki tamamen bir şanstı,ben bu kumarı kazandım.ama bu senin bu kadar şanslı olacağın anlamına gelmiyor.insan hayatını şansa da bağlamamalı bence.ve sakın evlendikten sonra okurum diye de düşünme,bunu başarabilen var tabiki ama ben bu düşünceyle yola çıkmıştım ve olmadı.sonuç?almanyada doğup büyümüş,3lisan bilen kolej mezunu bir ev hanımıyım!elinde eğer bir üni diploması yoksa,bunların hiç biri bir marifet olarak kabul edilmiyor...eğer gerçekten bu adam seni seviyorsa,ve senin kısmetinde o varsa,zaten sabretmesini ve beklemesini de bilir.