Aşk mı.. Yoksa Para ve Baba mı..

Ne yapmalıyım..?

• Ankete Katılan
    61
Niye ole dion bacim dindarlar kas sevemez mi :)
Sever tabi de içinden sever. Dindarligi bu kadar vurgulamasaydi ''kasli'' kelimesi hiç dikkatimi cekmezdi. Fabrikatoru dindar değil diye reddettim diyen birine yakistiramadim açıkçası. Yoksa ister kas sevsin ister göbek beni ilgilendirmez.

Soğan ekmek çok fazla Türk filmi izlemişsiniz sevgi karın doyurmaz kaldı ki maddi imkan varken bile uzunca bir süre eşinin önüne sıcak yemek koyma hazır dışardan orda burda vs geçiştir bak gör ben soğan ekmek zeytin ekmek vs.. yerim diyen adam ne hale dönüşüyor..
Sevmek önemli o olmadan olmaz lakin sosyal kültürel farklar hayatın olmazsa olmazı oluyor , hayatın bir evin içinde 4 duvar arasında geçmeyecek ... oturup kalkacağınız görüşeceğiniz sosyal çevreler bile buna göre şekil alıyor.. eşinizin rahat edemediği ortamlara giremezsin .. zamanla kompleksler çıkar ortaya vs , vs...

Baba bir şey diyorsa vardır bir bildiği 3-5 gün değil bu hayatının geri kalanı!

Güzel ve samimi mesajın için çok teşekkür ederim.. İnşallah..

Takildim cnm sana:) gozune zevkine hitab ettigini Anlatmaya calismis galiba.. ama gunumuzde dindarliklarda farkli artik neyse

1 ay karar vermek icin cok kisa bir sure degil mi? Tabiki her sey para pul kariyer degil ama rahat yasamaya alismissiniz cok zorlanirsiniz babanizi dinleyin

Oralı buralı ayrımından ziyade yaşam tarzınız ve şartlarınız farklı 3. Üniversitemi okuyorum diyosun aynı düşünce tarzı imkansız mutlaka farklılık olur ama bu uçurum birbirinizin ortamlarına dahil olamama ve muhtemelen senin çalışma ve kazanç şartlarının farkı evde sorun oluşturacak belli ki fazla insan tanımamışsın hoşsohbet ayrıyetten kaslı bi bey ilgini çekmiş gözlerin şu an kör niyetinden de emin olamazsın bu durumda

Allah razı olsun

Eğitim konusunda da denge olmalı diye düşünüyorum.Eşit olsaydınız sevdiğiniz derdim ama eğri oturup dogru konuşmak lazım.Aşk bir yerden sonra bitiyor sonra göze batacak şeyler oluyor ve çevreden de sözleriyle etkilemeye çalışanlar olacaktır.Tekrar bir düşünün bence.

Siz beni çok yanlış anlamissiniz. Ben dindarlar spor yapmaz,ooo haram filan demedim. Sadece dindarligi bu kadar vurgulayipta kaslı demeniz garip geldi bana. Siradan bir konu olsa emin olun dikkatimi cekmezdi. Benim dindarlik anlayışıma göre çok çelişki var ortada. Yinede siz kendinize göre en doğrusunu bilirsiniz. İyi geceler :)

Universite mezunu olup fakir olsa neyse ama ileride sorunlar cikar sosyal statu farkindan dolayi.Kendini gelistirmesi de onemli nasil girisken caliskan biri mi bunlar da onemli ama babanizin maddi durumu iyi oldugundan kendini yormak istemeyebilir.

Bide bisi dicem imam yada hoca tanimiyorak dinsizmiyiz yani? Ayrica bisi daha sorucam adam icin dinar diyorsun ama kuran okumatyi bilmiyor diyorsun bu nasil oluyor? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…