- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi kelebekmisalii
-
Sever tabi de içinden sever. Dindarligi bu kadar vurgulamasaydi ''kasli'' kelimesi hiç dikkatimi cekmezdi. Fabrikatoru dindar değil diye reddettim diyen birine yakistiramadim açıkçası. Yoksa ister kas sevsin ister göbek beni ilgilendirmez.Niye ole dion bacim dindarlar kas sevemez mi :)
_________________________Kendini çok iyi anlatmissin. Ne istediğini de biliyosun. Baban seni düşünüyor aranizda kültür farkı olacağını sana alistigin hayati sunamayacagini. Senin mutsuz olacağını düşünüyo. Bi yandan haklı olabilir. Ama yarin öbür gün ne olacagi belli olmaz. Varlıklı biriyle evlenip huzursuz mutsuzda olabilirsin, bence babana bunu anlatmaya çalış. Anlattıklarına göre gerçekten Seviyosun istiyosun. Ama yinede emin ol kararından. İnşallah senin için doğru kişidir
Takildim cnm sana:) gozune zevkine hitab ettigini Anlatmaya calismis galiba.. ama gunumuzde dindarliklarda farkli artik neyseSever tabi de içinden sever. Dindarligi bu kadar vurgulamasaydi ''kasli'' kelimesi hiç dikkatimi cekmezdi. Fabrikatoru dindar değil diye reddettim diyen birine yakistiramadim açıkçası. Yoksa ister kas sevsin ister göbek beni ilgilendirmez.
______________________Sevgilin imkansızlıjlar yüzünden okuyamamış ama seninde 2 üni bitirip 3. Ye devam etmen aranızda sorun olabilir diye düşünüyorum günümüz şartlarında çalışmayan bayan kalmadı ki sen de 3 üni okuyan bı insan olarak çalışmayı kendin istersin diye düşünüyorum sevgilinin şuan bulunduğu durum onun seçimi değil ama ailenin hayallerini karşılayabilecek durumda değil gibi düğün masrafları vs ama ona tam olarak güveniyosan onunla mutlu olup her şartta yanında dimdik durabilecegine inaniyosan bence sonuna kadar git babani ikna et eger ailenin durumu iyiyse size yardım edebilirler onu da oğulları olarak görebilirler diye umuyorum Allah yardımcınız olsun
Siz beni çok yanlış anlamissiniz. Ben dindarlar spor yapmaz,ooo haram filan demedim. Sadece dindarligi bu kadar vurgulayipta kaslı demeniz garip geldi bana. Siradan bir konu olsa emin olun dikkatimi cekmezdi. Benim dindarlik anlayışıma göre çok çelişki var ortada. Yinede siz kendinize göre en doğrusunu bilirsiniz. İyi geceler :)____________________
Soğan konusunda bir yorum yapmayacağım ama dindar olmak spor yapmayı engeller diye bir kural yok çok şükür. . Nihayetinde, karşılıklı beğenilerek bir yola adım atılıyor. Ve ben de burada sadece onu her yönü ile beğendiğimi belirttim. Bir çelişki yok ortada. Hayırlı günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?