Aşk ne zaman sevgiye dönüşür?

Bence gayet güzel bişey :))) Allah mutlu etsin karşılıklı olduktan sonra büyük aşkın ne kötülüğü varki.Allah daim etsin :)

Çok güzel şeyler yazmışsın,teşekkür ederim.Aşkımın bitmesini istemiyorum sanırım biraz yanlış anlattım.Yani ömrü şu kadardır gibi klişelere ben de inanmam ki zaten doğru bir bilgi de değil. Aşkı nasıl tanımladığın önemli demişsin, hani ilk anlar tanırsın için kıpır kıpır olur heyecanlanırsın ya tam olarak öyle bir şey değil. Ben eşimi tanıdığımda 14 yaşındaydım ama o zamanlar bu tarz hislere hiç kapılmadım hatta ondan nefret ediyordum çünkü benim çevremi hatta ailemi de kendi tarafına çekip bana baskı yapıyordu.Yani özetle anlatırsam onun nasıl biri olduğunu tanıdıkça,seneler geçtikçe nefretim geçti,arkadaş olarak sevdim,gitgide aşık olmaya başladım.Hala da şiddeti artıyor.Bunun bir sonu yok mu diye korkuyorum,ben biraz kendime farklı kişilere aileme de zaman ayırmak istiyorum,daha doğrusu zaman ayırırken aklımın eşime kaymasını istemiyorum,bulunduğum ortamda eğlenmek istiyorum.

Çok ağır olmuş İkiniz olsanız neyse de yanınızda başkası da olduğu için pişmansın bence canım ama zamanla unutulur gider merak etme

15 yillik birliktelik, 10 yillik evlilik, daha donusmedi biseye
Ustelik benimki oyle ilk goruste aşk falan da degildi, basbaya kankama aşık oldum, gecer dedim gecmedi, bundan sonra da gecmesin
Maşallah canım.Bence varya tanıyoruz, önce mantığımız sonra kalbimiz aşık oluyor ya,o yüzden böyle.Gözümüz kör şekilde aşık olmadığımız için yani.Yine KK da okumuştum,bir söz varmış "Hem aşık hem akıllı olamazsın" diye. Ben o konuya; "doğru kişiye aşık olduğumuz için aynı zamanda akıllıyızdır da bence" diye yazmıştım hala da savunuyorum bu düşüncemi.İnş. hiç yanılmam.

Çok zor sormuşsun Samsonn,naptın sen Dün telefonumda şarjım yoktu,işten çıkınca kimseye cevap yazamadım o yüzden ama ara ara açıp okuyordum,birisi işime yarar bir öneride bulunmuş mu diye. Senin sorunu görünce öyle bir kaldım,hatta şuana kadar düşündüm ben niye bu kadar aşığım diye ama özür diliyorum. Bunun cevabına söze dökemediğim için

Allah onları hiç ayırmasın inş. Ben annene göre daha mı iyiyim neyim :) Balkonda ya da camda bekleme huyum yok ama araba sesi geliyor mu diye kulak kabartırım bak ona bir şey diyemem Bir de kızım eşimden önce gelir,"siz gözümde yoksunuz babam gözümde" cümlesi bana biraz tehlikeli geldi.

Bende eşime karşı böyle hissediyorum
bizbize olalım yetiyor bana
eşim bir gece nöbette oluyor 1 gece evde yani haftada bazen 3 gün bazen 4 gün görüşebiliyorum ben çalıştığım için.
mesela bugun öyle uzak hissediyorum ki onu sanki ooho 1 haftadır görmemiş gibiyim ama bu akşam görüşücez :) en sonra çarşamba gecesi beraberdik

Bir 13 yıl da bizden ama ben bağımlı değilim ayrıca birseyler yapmayı da severim ve talep de ederim o evde çocuk bakar ben arkadaşlarıma giderim, ya da anneme gidip 1.5 ay kalabilirim
Aranan kan bulundu :)) İşte ben de böyle olmak istiyorum,böyle olmalıyım. Başından beri böyle misin peki yoksa belli bir zaman sonra "amaan ben de insanım az kafa dinleyeyim" diyerek kendinde bir şeyleri mi değiştirdin?

Maşallah
Arkadaşım C CeYz inan çok mutlu oldum okuyunca...
Darısı başımıza inşallah...
Şu an ben de çok deli aşığım da malum daha 1 senelik tazecik gelinim, inşallah ömür boyu sürer heyecanımız...
Doğru insana doğru zamanda aşık olmaktan bahsetmişsin ya bu cümleyi çok iyi anlıyorum.
Kendi adıma kadınlar sevildiği, mutlu edildiği sürece güzellik doluyor hem ruhsal hem de fiziksel olarak.
Kadın bana göre naif bir çiçek; ilgi gördüğü sürece tomurcukları açıyor...

Biz sevgili olduktan 8 ay sonra eşim Adanaya gitti polis okuluna, 2 sene ordaydı, ilişki tazeyken ayrı kalmış olduk, ordan bir şerbetlilik durumu var sanırım, sonrasında benim çok kaybım oldu, en büyüğü babam, oğlum doğdu falan, o yüzden hayatı sorgular oldum, ölürüm biterim gibi bir duygum olmamalı diye düşündüm, ben anneyim artık, o yüzden peline kızınız ne olacak dedim ve sanırım ben kara sevdaya kafaca.müsait değilim, kafama yatan adama aşık oldum olmak yönünde kendimi motive ettim,kafama yatan ilişkide şu: biz'in içinde ben'leri kaybetmemek

Herşeyin fazlası zarar zaten @nomunomuchua, ölüm var onsuz yapamam edemem biterim türü bir bağımlılık olmamalı kimseye karşı
Aynen işte herşeyin fazlası zarar ama Allah göstermesin "ölüm var onsuz yapamam,bu kadar bağımlı olmamalıyım,bu kadar aşık olmamalıyım" diyemem. Belki bir gün bana olan aşkı bitecek, belki bir gün şeytana uyacak vb gibi şeyler derim ama.

senii okadar iyi anlıyorumki.beterin beteri var örnek ben.bende çok aşığım eşime 17 yıldır evliyiz 2 yılda nişanlı görüşme.valla bittim artık aşkım bitmek bilmiyor adam ağzıma etse ben gene aşık.ben malın önde gideniyim.bazen diyorumbir hap olsada yutsam sevgisi biraz azalsa.bu yaşadıklarım iki taraflı olursa güzel oluyor.bizde oda beni seviyırdur muhakkak ama asla benim gibi değil.o yüzden istemiyorum artık bu kadar aşık olmak sevmek.kendimden nefret ediyorum.

Ohoooo siz baya mecnun olmuşsunuz, ağzıma etse gene severim ne yahu

Maşallah ya 17 yıllık evlilik.Biz de o günleri görürüz inş.

Ayy ne güzell
Gelecekteki ben'i gördüm sanki Sevgili sevgilimle yakın zamanda 1 hafta aynı evi paylaştım, işten eve gelmesini dört gözle beklerken kalbimin yerinden çıkacağını hissettiğimde 6 yıl aradan sonra ilk defa kendime dedim ki "ben bu adama aşığım" Yoksa anlayamayacaktım Nazar değmesin güzel ilişkilere, evliliklere...

Biz'in içinde ben'leri kaybetmemek...Benim konu başlığım bu olmalıydı çünkü derdim aynen de bu
Eşim biz olmayı da çok iyi bilir,kişisel alanlarını da. Ama ben,benliğimi kaybediyorum yavaş yavaş

Biz'in içinde ben'leri kaybetmemek...Benim konu başlığım bu olmalıydı çünkü derdim aynen de bu
Eşim biz olmayı da çok iyi bilir,kişisel alanlarını da. Ama ben,benliğimi kaybediyorum yavaş yavaş

Ama bu ciddi anlamda sıkıntı bence, ölüm var aldatma var şiddet var hersey insanlar için, her zaman bir b planı olmalı insanın, hele anneysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…