Aşk, Nefrete Ne Yakınsın

ciaren

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
13
0
16
İstanbul
Bundan bir kaç ay önce mutlu, huzurlu bir ilişkim vardı. Hani toz konduramazsınız ya bir insana, kendinizden çok ona güvenirsiniz kimi zaman; Sakın yapmayın bunu. Sizin o gözünüz kapalı güvendiğiniz insan, siz gözünüzü kırpar kırpmaz size büyük acılardan birini yaşatıyor. Öyle güzel bir oyunun içine girivermişim ki, düşündükçe üşüyorum. Sağlam tuğlalarla, sevgiyle, güvenle kurduğum-uz- o ilişki, aslında sadece büyük bir kandırmacadan ibaretmiş. İşte zaten insanın canını en çok acıtan da bu oluyor. Sanki sizi tanıyan, tanımayan herkes arkanızdan gülüyor, " nasıl da uyutmuş" ya da " çok safmış " diye sizinle alay ediyorlar. O kadar zor ki gerçeklerle yüzleşmek, aynaya baktığında gözlerinin dolmamasını sağlamak. Bir kadının "güven" kavramı tamamen yok oluyor bir kişi yüzünden. Çünkü o bir kişi, bir zamanlar size en çok güven, değer veren kişi. Çaresiz hissediyorum kendimi, öyle gururum var ki esip gürleyemiyorum, içime atıyorum. Sekiz ayın bir ayı, yaşanmamış kabul ediliyor birden bire, hafızam o bir ay içinde geçen bütün "sana aşığım, sensiz yaşayamam"ları reddediyor. Belki hafızam, belki midem almıyor. Oysa ben hâlâ şokun etkisindeyken mantıklı düşünmeye çalıştığım için hata üstüne hata yapıyorum. Bir hafta reddediyorum her şeyi, açıklama bekliyorum. Yapılan her açıklamayla ayrı ayrı yüzleşiyorum içimde. En sonunda olayın diğer karakteri hanım kızımız :)la yüzleşiyorum ve inanır mısınız ki en zoru da o oluyor. Yüzsüzlük, ses tonundaki o alaycı ifade. İnsan o kadar bencil ki, bi gün yaptıklarının kendine döneceğini hiç düşünmüyor. O hanım kız :) da aynen öyle yaptı. Sanki bi yarışmayı birincilikle bitirmiş gibi, zaferini kutluyor. Olanlar böyle bitmedi, yalvarış yakarışların sonu tükenmedi. Bir yanım kendine kızdı, diğer yanım ağladı. Ama haketmedim, üstüne titrediğim insanın beni kandırmasını haketmedim. Haketmedim, bana dokunduktan sonra onun gözlerinin içine bakmasını. İçim bu yüzden çok yanıyor. Bir hafta bana yaşattıklarının kısa bir özetini yaşattım ona, kendimce intikam aldım. Bir haftanın sonunda akli dengesini yitirdi, arkadaşları topladı. Olanların üstüne üstüne gitmek için, en yakınımdaki, beni seven ama benim ona o gözle bakmadığım bir insanı hayatıma aldım. O an anladım değerin ne demek olduğunu, güven kavramının çoktan üstünü karaladığım için, güvenin yüzüne bakmadım. Bir ay boyunca sadece değerle yaşadım. O süre içinde tekrar tekrar gelen başrol oyuncunun mesajlarını okumadan sildim. Her yerden engelledim, ama haberlerin bir şekilde ona ulaştığını biliyordum. Herşeyin üzerinden üç ay geçti, ben şu an inat uğruna başlattığım ilişkimle üçüncü ayımdayım, iki gün hala bana ulaşmaya çalışan başrol, yine kendine yakışanı yapıp, arkasından demediğini bırakmadığı ve beni aldattığı hanım kıza :) geri dönmüş. İşte o an içimdeki bütün öfke ortaya çıktı ve kendime hiç yakıştırmayacağım bir şeyi yapıp kızı aradım, ağzıma geleni çekinmeden söyledim. Sinirim geçmedi, eski sevgilimi aradım, açmayınca uzun bir mesaj attım. Mesaja da aramama da geri dönüş alamadım, ki eminim ki kendini tutmak için büyük bir çaba harcadı. Şu an kendime öyle kızıyorum ki, tek keşkem bu oldu sanki. İntikam denen şey ya çok gereksiz, ya da ben iyi niyetimden beceremedim. Biraz uzun oldu, ama içimi dökmem gerekiyordu. Eğer benim yaşadıklarımın bir benzeyenini yaşayan varsa tek söyleyeceğim kimseye güvenmeyin, oldu da aldatıldınız diyelim, intikamı unutun ve "gün gelir devran döner" demeye bakın, bakın ki kimse benim kadar üzülmesin..

Geçmiş olsun.
Allaha sığının. Acınızı anlıyorum ne güzel tarif etmişsiniz, güven kaybı meselesi insanın canını çok acıtıyor. Bütün söylenmişlerin hükmünü yitirmiş olduğu gerçeği ni kabullenmek zor.

Bunun dışında haklısınız: öfke gelir göz kızartır öfke gider yüz kızartır hesabı olmuş sizinkisi. Ama üzülmeyin. Sonuçta siz de canı yanmış bir insansınız. Allaha havale edin. Ve yolunuza istikametle devam. Allah yar ve yardımcınız olsun.
'Kullarım sana benden sorarsa, onlara söyle ki ben onlara çok yakınım' buyurur Rabbimiz Hz Peygamberimize hitaben. Ona müracaat ediniz.
Bazen dert insana derman olur. Dertler olmalı ki insan olduğumuzun farkına varalım ve Firavunlaşmayalım. Dertler bu yönüyle bazen insana iyi gelir. Dert de misafir. Herşey gelip geçiçi..

Canınızı sıkmayın. Herşey boş ve anlamsız düşümüzde Rabbimiz olmayınca.

Allaha emanet olmanız duasıyla

KelamiHal

en basta cok uzuldum adına..inşallah bu durumu atlatırsın kısa zamanda..ve ınsallah bu durum sende fazla yara yapmaz ılerde hayatına bırını almaya korkar olmazsın umarımmm...bunu yasamak kolay bısey degıl intikam alarak hala bu olayı devam ettırmıssınız elınıze bısey gecmemıs keske yapmasaydınızz...inşallah karsınıza istediginiz gibi bunları unutturacak sızı cok mutlu edecek bırılerı cıkar...kımse yasattıgını yasamadan ölmez oda bunu yasamadan ölmeyecek allahın adaletıne ınanın yolunuza hayatınıza bakınnnn...yenı bır sayfa acınnnn kendınıze hıçbısey ıcın gec degılll...

Gerçekten çok üzüldüm yaa, ama yaptıkların için pişman olma bence, sen de duygusalsın ve şu an o yüzden bu keşkeler ama aslında hakettiğini yaşatmışsın ona kendin de acı çekmene rağmen...
Çok kötü bi durum Allah korusun sevenleri ve inşallah değerini bilecek her şeyi unutturcak insanlarla karşılaş, sevmediğin kimseyle de ilişkine devam etme artık, zorlama kendini boşver...o hanım kızla naparsa yapsın, öyl ebi insan nerde naparsa yapsın önemli mi ya..Allah 'a havale en güzeli.

Öncelikle güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, beni tanımayan biri olarak içimden geçenleri yansıtmışsınız. Güzel Allah'ım dert verirken bir yandan da dermanını eksik etmiyor, acıyı da ilacını da veriyor bir şekilde. Kimilerinie o ilaç hemen geliyor, kimilerine uzun bekleyişlerden sonra. Önemli olan sabredip, şükretmek. Bir çıkış yolu her zaman için var. İçim çok doluyken yazdığım yazıyı, şimdi tekrar okuyunca daha iyi anladım gerçekleri. Tekrar teşekkür ederim, Allah'a emanet olun.

Yorumun için teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur. Evet intikam almaya çalıştım, ama dediğin gibi elime bir şey geçmedi. Çok haklısın, rüzgar eken fırtına biçer. Ben de daha fazla ilerlemeyip, Allah'ın takdirine bıraktim. İçim çok rahat, en iyisini yaptığıma inanıyorum.

Allah gerçekten hakeden iki tarafı da korusun, ben onu çok sevdim, çok değer verdim. Ama olmadı, haketmeyen tarafın o olduğunu da anladım yaşananlardan sonra. İnşallah, yüzümü güldüren, sevgimi hakeden biri çıkar. Uzun zaman sonra gülebiliyorum, yaşadığımı anlamaya başladım ve buna çok seviniyorum.

hayatımda aldatılmadım hiç,belki de ben öyle biliyorum ama bu iğrenç şeyi de hiçbir kadın ya da kadınla da sınırlamak istemem erkek de haketmez.
yaşadıkların kolay değil gerçekten. ama mesaj atman da kötü olmuş. insan işte bi sinirle ne yaptığını bilmiyor. tasvip etmediğim tek şey inat uğruna başka biriyle
çıkman oldu. kızma lütfen. gerçi seviyor da olabilirsin bişey dememişsin ama keşke şimdiki sevgilinle başka bi zamanda başka duygular hissederken tanışsaydın.
umarım mutlu olursun hayatında ve umarım bi daha keşke demezsin ömrün boyunca.

en ıyısını yapmıssın canımmm...Allah herkesı goruyor onuda senı de...hayırlı iyi ınsanları cıkarsın allah yolunuza ınsallah...

Evet hayatımda hiç istemediğim bir şeydi o mesajı atmak, ama inan o sinirle insanın gözü bir şey görmüyor. Tabii ki tasvip etmeyebilirsin, niçin kızayım. Başlarda sadece inat uğrunaydı gerçekten, ama şimdi seviyorum. Şu anki sevgilimle, uzun zamandır tanışıyoruz. Ama insanlar belli olmuyor, kimseye gözüm kapalı güvenmem bundan sonra. İnşallah dilediğin gibi olur ve umarım sen de aldatılmak gibi kötü bir olayı yaşamazsın hiç.

Bende yaşadım böyle bir olay ... Seni gayet iyi anlayabiliyorum... 5 sene önce ... tek fark intikam alamadım... Allah'a havale ettim... BETER OLSUNLAR ... denilecek tek cümle...

Bende yaşadım böyle bir olay ... Seni gayet iyi anlayabiliyorum... 5 sene önce ... tek fark intikam alamadım... Allah'a havale ettim... BETER OLSUNLAR ... denilecek tek cümle...

Amin canım, en doğrusunu yapmışsın kesinlikle öyle. Umarım sen de mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…