- 28 Temmuz 2016
- 4.055
- 6.781
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Ben de zmaanla olur bence diyorum ama çok heyecanlı ve bir süre sonra olmazsa arkamı dönüp gidemem. Hakkına girmek istemiyorum.bence karakterini davranışlarını beğendiğiniz birine aşk hissetmek çok yüksek ihtimal kaldı ki siz dış görünüş olarakta beğenmişsiniz
Adama karşı ilginiz var ,gözünüze gönlünüze hitap ediyor.Belli bir yaştan sonra deli divane aşık olunmuyor zaten.Deneyim ,yaş daha emin adımlar atmayı gerektiriyor...Merhabalar,
3 yıl önce boşandım ve 1 çocuğum var (5 yaş)
Arada konuştuğum ilişki kurduğum insanlar oldu tabii. Hatta bir ciddi ilişkim vardı ama yürümedi. Geçen sene biri ile tanıştık bir tanıdık vasıtasıyla. Eşini kaybetmiş 4 yaşında çocuğu olan birisi. Beğenmiştim ama ilişki düşünmedim ve konuşmayı kestik. Bu sene tekrar denk geldik ve yine konuşmaya başladık.
Çevresinde sevilen, çok düzgün, beyfendi ve kadın ruhundan anlayan biri. Çevresinden kime denk gelsim şanslı olduğumu söylüyor. Belli ki iş 1 sene içinde evliliğe dönüşecek.
Bana göre çok yakışıklı, ortak keyiflerimiz olan, gerçekten beni çok mutlu edecek birisi. Gel gelelim ki romantik anlamda bir şeyler hissedemedim.
Zamanla hisseder miyim, zamanını çalmamalı mıyım çok kararsızım.
Ya da artık huzurun önemli boş ver aşkı meşki yaşlarında mıyım ? Öyle olmayı diliyorum ya.
Bi tavsiye..
Bence siz her anlamda düzgün birinden ilgi görünce ne yapacağınızı bilememişsinizBen de zmaanla olur bence diyorum ama çok heyecanlı ve bir süre sonra olmazsa arkamı dönüp gidemem. Hakkına girmek istemiyorum.
Asıl aşıkken zor gelmişti bana.Evlilik deneyiminiz var. Siz de bilirsiniz evlilik zor,aşıkken.
Aşık olmadan daha da zor.
Ortalık o kadar saçma sapan adamlarla dolu ki gerçekten bilemedim.Bence siz her anlamda düzgün birinden ilgi görünce ne yapacağınızı bilememişsiniz
O konuda en ufak endişem yok. Zaten kendimi bildim bileli bir yuvadan çocuk sahiplenmek istemiştim. Anne olduğum için hangi yanı eksik çok iyi biliyorum ve o yanını doldurmak için her şeyi yaparım.Annesini kaybetmiş bir çocuğa incitmeden bakabilecek misiniz? Çocukların yaşları yakın kıskançlıklar olacak, diğer çocuğu üzmeden kendi çocuğunuza davranmanız gerekecek. Bunları da göze alabiliyor musunuz?
O zaman olabilir bence. Çünkü adamı yakışıklı buluyorsunuz. Bu sizin de hoşlandığınızı gösterir. Belli ki duygularınız var. Çocuklar iyi anlaşırsa, iki çocuğun da rızası olacaksa olabilir. Annesiz bir çocuğa kol kanat gereceğinizden eminseniz iki çocuk kardeş gibi büyür güzel de olabilirO konuda en ufak endişem yok. Zaten kendimi bildim bileli bir yuvadan çocuk sahiplenmek istemiştim. Anne olduğum için hangi yanı eksik çok iyi biliyorum ve o yanını doldurmak için her şeyi yaparım.
Çok aşık evlendim. Ortak hiçbir zevkimin olmadığını göremedim mesela. Zamanla aşkım bitti aşkı geçtim sevgimi de bitirdi. O yüzden artık biraz mantığa yönelmek istiyorum.ilk eşinizle aşık olup mu evlendiniz, eğer öyle ise bi faydasını gördünüz mü ?
Doğrudur.Asıl aşıkken zor gelmişti bana.
Çok aşık evlendim. Ortak hiçbir zevkimin olmadığını göremedim mesela. Zamanla aşkım bitti aşkı geçtim sevgimi de bitirdi. O yüzden artık biraz mantığa yönelmek istiyorum.
Kesinlikle öyle. Başka hiçbir soru işaretim yok. Onun kadar romantik davranamıyorum haliyle o kadar.Sevgi aşktan daha güçlü bir bağ bana göre, zamanla sevmeye başlarsanız ve kafanızda aşık olmak dışında başka bir soru işareti yoksa kesinlikle denemeye değer diye düşünüyorum.
Ben de ikinci eşimle aşık olarak evlenmedim ama çok derin bir sevgiyle bağlıyım, dediğiniz gibi ben de romantik değildim ama sevdikçe bir tık geliyor sanki :)Kesinlikle öyle. Başka hiçbir soru işaretim yok. Onun kadar romantik davranamıyorum haliyle o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?