- 27 Nisan 2012
- 16.048
- 19.555
- 498
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Allah gönlünüze göre versinÇok aşık evlendim. Ortak hiçbir zevkimin olmadığını göremedim mesela. Zamanla aşkım bitti aşkı geçtim sevgimi de bitirdi. O yüzden artık biraz mantığa yönelmek istiyorum.
Bence yaş çok etkiliyor.bu konuda diğer insanlara katılmıyorum ben.30 dan sonra öyle çok hoşlandım, üstüne atlamak istiyorum, deliriyorum tarzı durumlar olmuyor bence.bazı arkadaşların yaşama motivasyonunu koruma adına objektif düşünemediğini düşünüyorum.hâlini tavrını görünüşünü beğenmenin yanında adamdan tiksinmiyorsan rahatça cinselliğin gerekliliklerini yapabiliyorsan okeydir bence.Merhabalar,
3 yıl önce boşandım ve 1 çocuğum var (5 yaş)
Arada konuştuğum ilişki kurduğum insanlar oldu tabii. Hatta bir ciddi ilişkim vardı ama yürümedi. Geçen sene biri ile tanıştık bir tanıdık vasıtasıyla. Eşini kaybetmiş 4 yaşında çocuğu olan birisi. Beğenmiştim ama ilişki düşünmedim ve konuşmayı kestik. Bu sene tekrar denk geldik ve yine konuşmaya başladık.
Çevresinde sevilen, çok düzgün, beyfendi ve kadın ruhundan anlayan biri. Çevresinden kime denk gelsim şanslı olduğumu söylüyor. Belli ki iş 1 sene içinde evliliğe dönüşecek.
Bana göre çok yakışıklı, ortak keyiflerimiz olan, gerçekten beni çok mutlu edecek birisi. Gel gelelim ki romantik anlamda bir şeyler hissedemedim.
Zamanla hisseder miyim, zamanını çalmamalı mıyım çok kararsızım.
Ya da artık huzurun önemli boş ver aşkı meşki yaşlarında mıyım ? Öyle olmayı diliyorum ya.
Bi tavsiye..
Bence âşık olanın davranışlarla da çok alakası var.karşındaki adam çok ilgili sevgili, ne zaman ararsan ulaşabildiğin biriyse âşık olamıyorsun.belki biraz kaçan kovalanır falan yapılsa âşık olunurdu bence şu an çok sevdiğin birine.Ben de ikinci eşimle aşık olarak evlenmedim ama çok derin bir sevgiyle bağlıyım, dediğiniz gibi ben de romantik değildim ama sevdikçe bir tık geliyor sanki :)
Kadınlarda biraz geç oluyor o durumlar.biraz daha dene bakalım.beğendiğin birini bulmak kolay değil.Kesinlikle öyle. Başka hiçbir soru işaretim yok. Onun kadar romantik davranamıyorum haliyle o kadar.
Allah hayal edemeyeceğiniz kadar güzel bir hayat yaşatır inşallah size, ayağınıza taş değmesin hiç bir zamanO konuda en ufak endişem yok. Zaten kendimi bildim bileli bir yuvadan çocuk sahiplenmek istemiştim. Anne olduğum için hangi yanı eksik çok iyi biliyorum ve o yanını doldurmak için her şeyi yaparım.
Kaçan kovalanır olayları ancak 15 20 belki 25 yaşlar için geçerli olabilir, ben 31 yaşında tanıştım eşimle yani kaçsaydı bırak aşık olup kovalamayı hayatımdan direkt çıkarırdım, onun benden vazgeçmeyişi sayesinde tanıdım ve sevdim ve akabinde evlenme kararı aldım aşık olup olmama durumuyla çok ilgilenmedim açıkçası seviyor muyum seviyorum, bu sevgi bana duygusal tatmin sağlıyor mu evet sağlıyor,Bence âşık olanın davranışlarla da çok alakası var.karşındaki adam çok ilgili sevgili, ne zaman ararsan ulaşabildiğin biriyse âşık olamıyorsun.belki biraz kaçan kovalanır falan yapılsa âşık olunurdu bence şu an çok sevdiğin birine.
boşanmanız kaç yaşında oldu ve ikinci eşinizle ne kadar süre sonra tanıştınız ?Kaçan kovalanır olayları ancak 15 20 belki 25 yaşlar için geçerli olabilir, ben 32 yaşında tanıştım eşimle yani kaçsaydı bırak aşık olup kovalamayı hayatımdan direkt çıkarırdım, onun benden vazgeçmeyişi sayesinde tanıdım ve sevdim ve akabinde evlenme kararı aldım aşık olup olmama durumuyla çok ilgilenmedim açıkçası seviyor muyum seviyorum, bu sevgi bana duygusal tatmin sağlıyor mu evet sağlıyor,
ee adam zaten düzgün akıllı ilgili, bütün bunlar varken aşk kovalamak bana göre ergen işiydi keza kovalamadım da, eşit oranda mantık duygu bütünlüğünü sağlamak yeterliydi benim için.
21 yaşında boşandım, 10 sene sonra eşimle tanıştım, onun ilk evliliği.boşanmanız kaç yaşında oldu ve ikinci eşinizle ne kadar süre sonra tanıştınız ?
Onunda 2. evliliği miydi ?
30 da zaten büyük bir değişim yaşanıyor o konularda.çok güzel anlatmışsın.Kaçan kovalanır olayları ancak 15 20 belki 25 yaşlar için geçerli olabilir, ben 31 yaşında tanıştım eşimle yani kaçsaydı bırak aşık olup kovalamayı hayatımdan direkt çıkarırdım, onun benden vazgeçmeyişi sayesinde tanıdım ve sevdim ve akabinde evlenme kararı aldım aşık olup olmama durumuyla çok ilgilenmedim açıkçası seviyor muyum seviyorum, bu sevgi bana duygusal tatmin sağlıyor mu evet sağlıyor,
ee adam zaten düzgün akıllı ilgili, bütün bunlar varken aşk kovalamak bana göre ergen işiydi keza kovalamadım da, eşit oranda mantık duygu bütünlüğünü sağlamak yeterliydi benim için.
senın sevıp sevmemen degıl kı onemlı olan. eşi olen bırı deftrerı kapatabılıyor mu bılmem belkı unutmadı.. cocuk var o senın cocuguna baba sen onun cocuguna anne olacaksın. bu basarabıleceginiz bisey mı onu dusunun yoksa ask dedıklerı sey cekim hoslantı sevgı saygı cok farklı seyler ıcerıyor ve cogu ınsan zaten askın nne olduugnu ya bılmıyor ya karıstırıyor. bakıs acısı da baska baska. ask olur bedensel uyum olmaz yıne gecınılmıyor sorun cıkıyor yuzde yuz kım kıme uyacak sadece oldugu kadarla ıdare edıyoruz .. cogumuz...Merhabalar,
Arada konuştuğum ilişki kurduğum insanlar oldu tabii. Hatta bir ciddi ilişkim vardı ama yürümedi. Geçen sene biri ile tanıştık bir tanıdık vasıtasıyla. Eşini kaybetmiş 4 yaşında çocuğu olan birisi. Beğenmiştim ama ilişki düşünmedim ve konuşmayı kestik. Bu sene tekrar denk geldik ve yine konuşmaya başladık.
Çevresinde sevilen, çok düzgün, beyfendi ve kadın ruhundan anlayan biri. Çevresinden kime denk gelsim şanslı olduğumu söylüyor. Belli ki iş 1 sene içinde evliliğe dönüşecek.
Bana göre çok yakışıklı, ortak keyiflerimiz olan, gerçekten beni çok mutlu edecek birisi. Gel gelelim ki romantik anlamda bir şeyler hissedemedim.
Ya da artık huzurun önemli boş ver aşkı meşki yaşlarında mıyım ? Öyle olmayı diliyorum ya.
Bi tavsiye..
heyecanlanmıyorum ama tiksinmiyorum daAllah gönlünüze göre versin
illa ki bu kişiyle aranızda ufak tefek temaslar oluyordur heyecanlanıyor musunuz?
eğer biran önce temas bitsin istiyorsanız evlenince çok daha zor olur
çünkü biliyorsunuz bunun yatak odası var var da var
Ah teşekkür ediyorum, bilmukabeleAllah hayal edemeyeceğiniz kadar güzel bir hayat yaşatır inşallah size, ayağınıza taş değmesin hiç bir zaman
Çok haklısınız, tek başına maddi manevi çok zor oluyor. Keşke şartlar böyle olmasa :)Evlilikte aşktan önemli şeyler var bence. Ki sizin çocuğunuz da var. Ekstra dikkatli olmanız lazım.
Ben olsam boşanalı 3 yıl olmuş daha. Uzun yıllar evlilik düşünmezdim
bence busorunun cevabı yaşınıza bağlı. ben kırküç yaşındayım. evliyim ama evli olmasaydım ben kabul ederdim. yirmili yaşlarımda olsaydım kabul etmezdimMerhabalar,
Bi tavsiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?