aşk, sevgi, can; doğru kelime ne ise o...

kusura bakmayın merak edip okudum uyku sersemliğimi yoksa benmi anlayamadım:(sorun ne cok sevıyorsunuz ama kendınızı mi eksik hissediyorsunuz?

Ben bir erkeği mükemmel görüyorsam,oda benim kusurlarımı görmez.Nede bir eksikliğimi; oda sever ve sevdiğini güzel bulur sonuçta.Kendinde söylemişssin,
kusurlarını görüp hala mükemmel olduğunu düşündüğünüzü...
hatta düşünmek bile az,seviyorsan kusur bile görmeden mükemmeldir o.
Yalnız sorunun ne olduğunu tam anlayamadım,söyleyemedikleriniz nedir?Özel değilse paylaşsanız daha net bir fikir verebiliriz.Lakin acı çektiğini okumak çok üzdü.Belki çözüme ulaşabilecek bir şeydir,içinize atmayın en yakınlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin.

Ben bir erkeği mükemmel görüyorsam,oda benim kusurlarımı görmez.Nede bir eksikliğimi; oda sever ve sevdiğini güzel bulur sonuçta.Kendinde söylemişssin, hatta düşünmek bile az,seviyorsan kusur bile görmeden mükemmeldir o.
Yalnız sorunun ne olduğunu tam anlayamadım,söyleyemedikleriniz nedir?Özel değilse paylaşsanız daha net bir fikir verebiliriz.Lakin acı çektiğini okumak çok üzdü.Belki çözüme ulaşabilecek bir şeydir,içinize atmayın en yakınlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin.

kusurlarım, eksiklerim aramızda büyük sorunlar çıkardı. birlikte istediğimiz hayatı yaşayamadık. kusurlarımı bir çok sefer göz ardı etti ama asıl sorunlar çözülmedi. sorun bu: benim ruhumu tamamlayan kişiyle ilgili sorunları çözememem, onun uğraşmaktan yorulup vazgeçmesi; bundan dolayı çektiğim acı, özlem... buna dayanamamam, çok ağır gelmesi.

yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim.

kusurlarım, eksiklerim aramızda büyük sorunlar çıkardı. birlikte istediğimiz hayatı yaşayamadık. kusurlarımı bir çok sefer göz ardı etti ama asıl sorunlar çözülmedi. sorun bu: benim ruhumu tamamlayan kişiyle ilgili sorunları çözememem, onun uğraşmaktan yorulup vazgeçmesi; bundan dolayı çektiğim acı, özlem... buna dayanamamam, çok ağır gelmesi.

yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim.

sen onu bu kadar seviyorsun ve hala senın eksıklerınmı soz konusu olmaz oyle sey hıckımse mukemmel degıldır kusura bakmayın anladıgım kadarıyla cevaaplıyorum emınım sevdıgın ınsan kusursuz degıldır ıllakı eksık bırsey vardır onda ama sız cok sevdıgınız ıcın gormuyosunuzdur yorulup vazgecmesı cokta normal degıl sızı sevıyorsa vazgecmemelı sızın baska sorunlarınızmı var acaba? tam olarak acsanız eger oyleyse pıskolojık olarak sızı eksık gostermıs sız onu mukemmel gormusunuz sonuc yıne sızı suclu cıkarmıs oda herseyden sucsuz masum sıyrılmıs

lütfen bir adamı sevdiğinizi düşünün. Onun ruhunu tanıdığınızı; onunla zor gününü, stresli gününü, mutlu gününü, kızgın gününü, güçsüz gününü güçlü gününü geçirdiğinizi her gün daha çok sevdiğinizi düşünün. Kusurlarını görüp hala mükemmel olduğunu düşündüğünüzü... Ruhunuzu ona seve seve teslim ettiğinizi.... Hayal ettiğiniz herşeyin onda olduğunu; tanıdıkça hayır o gerçek çünkü ben bu kadarını gerçekten hayal edemezdim dediğinizi... Yıllar içinde hem heyecanınız hem dostunuz yani onun hem erkeğiniz hem oğlunuz olduğunu... Tanıdığınız andan beri tek bir gün bile "benim diğer yarım o" demekte şüphe etmediğinizi... Bir erkeği böyle sevdiğinizi ya da böyle sevdiğiniz bir erkeği düşünün. Ve onun da sizi sevdiğini düşünün. Birlikte karşılıklı sevgiyi de tattığınızı... Ortak hayatlar değil birlikte 1 hayat yaşadığınızı düşünün.
Ve sonra yıllar içindeki hatıralarınızın toplanıp, aslında hep korktuğunuz ama yapabilirim diye düşünüp güç bulduğunuz cümlenin aranıza girdiğini düşünün.
Onu mutlu edemiyorum, ihtiyacı olan temel şeyleri veremiyorum, kusurlarım özürlerim var. Olmuyor, olmadı.
Ya rabbi nasıl bir acıdır bu... Nasıl bir ızdırap...
Ah kızlar hayal edin bu çaresizlik karnınıza bıçaklar batırıyor. Gerçekten o kadar acıyor ki fiziksel olarak hissediyorsunuz.
Ve kimse bunu bilmiyor. Ne annenize anlatabiliyorsunuz ne kardeşinize ne arkadaşınıza ne de sevdiğinize. Içinizde dönüyor yakıyor ama kimseye anlatamıyorsuz olmuyor. Ah seni bir içime alsam bir görsem diyorsun ama olmuyor ağzınızdan sadece kulağa yavan gelen bi "seni çok seviyorum" çıkıyor. Değil işte üç kelime değil yanında olmayı beceremedim ama bari bunu bil diyorsun....olmuyor...

Pek bana söyleyebilir misiniz kızlar artık bu yürek sadece duayla ayakta kalabilir mi... Hala saçma sapan umuduyla yaşayabilir mi... Ne yiyip ne içerek bekler umut ettiği günü...
Sadece yazmak için mi yazdım cevaplarınızı görmek için mi bilmiyorum ama beni uyutmayan derdim bu...

ne kusuru ne eksıklıgı anlamadım ılk aklıma gelen beraber olamıyor olmanız gıbı geldı vajınısmus denen olay gıbı dusundum kusura bakmayın anlayamadım ya da duzgun ? Detay verırmısınız

Back
X