Aşk sonradan oluşur mu ?

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
İki kişi arasında aşk sonradan oluşur mu ?Biri seviyor diğeri sevmekten korkuyor ise?
Bu korku yenilir mi

Siz ne karışıyorsunuz acaba ? Her konu illa birine mi bağlanacak
Siz ne karışıyorsunuz derken? Ortaya yazdıysanız herkes yorum yazabilir. Daha önceki adam değil de başkasından bahsediyorsanız bir nefes alın yahu!
Ben buraya sık gelmem, herkesi bilmem ama sizi biliyorum çünkü hep aynı şeyleri yazıyorsunuz.

Gerçekten sevmekten korkuyorsa aşılabilir bu durum, fakat sevmekten korktuğunu bahane ediyorsa aslında karşısındakini sevmiyorsa sanmıyorum zamanla sevebileceğini..
Gerçekten korkuyorsa nasıl aşılır peki

Gerçekten korkuyorsa nasıl aşılır peki
Güven vermelisin eğer söz konusu konudaki kişi sensen ve sevmekten korktuğunu iddia eden kişi hoşlandığın kişi ise. Sana güvendiği takdirde korkusunu aşabilir.

İlk görüşte aşk da vardır, elini yüzünü vücudunu beğendiğin için başlayan aşk da, entellektüel birikiminden etkilendiğin halini tavrını beğendiğin için başlayan da...
Yuvarlak bir soru olduğu için eski konularına baktım. Kafam karıştı kim kimdir anlamadım ama şunu söyleyebilirim.
Kendinize güvenin aşık olmaktan ya da yara almaktan korkmayın.
Siz zaten uzakta kalıp kafanızda kurarak daha çok yara alıyorsunuz.
Yakınlaşmak sarılmak öpmek size ters mi? O kişi size böyle mi yaklaşıyor uygun değildir. Artık arkanıza bakmayın.
Yaşınızı bilmiyorum ama tensel yaklaşımlar olmadan uzun süreli ilişkiler kurmak zordur. Tokalaşmaya ya da hoşlandığınız kişinin size aşkla sarılmasına ters bakıyorsanız, buluşma öncesi evliliğe dönük ciddi bir ilişki aradığınızı kısa sürede evlenmek istediğinizi belirtin.
Bahsettiğiniz kişi önceki konunuzdaki kişi ise dönmez. Siz de döner mi diye kendinizi paralamayın.
Sevmekten korkmak diye birşey bence yok.

İliskiden korkuyorum demek,sen elimin altında flortoz olarak dur
Olaki iyisini güzelini bulursam hemen ona yamanir 1 ay icinde nikahi kıyarım demek
Erkeklerin dilini ogrenmek lazım artik
Birseyi yapmıyorsa bir erkek korktugundan sartlardan değil,istemedigindendir
İstedigi muddetce duz dikenli duvara yalınayak tirmanir kosa kosa hemde.

Bakın hani konu açmıştıniz ya sizz agustos ayında "AYNI DURUMU YAŞAYANLAR CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM.!!
Merhaba ben o kadar kötüyüm ki yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Kalbim artık bir daha asla çarpmaz derken birine aşık oldum.Onunla konuşmak için çok mücadele ettim.Sonunda konuştuk.İlk başta ona ilk adımı ben attığım için rahat biri olduğumu sandı hani sadece zaman geçirmek için onunla konuşacağımı sandı.Ben ona duygularımı anlatınca saf aşk sevgi istiyorum sadece diyince kusura bakma benduygularının olduğunu bilmiyordum ben çok yara aldım sevmeyi aşkı unuttum bana tekrar hatırlatır mısın dedi.Sonra çok güzel konuştuk her şey iyiydi.Değer verdiğini hissettim.Bana kendini anlattı hayallerini umutlarını anlattı saatlerce konuştu benimle,ben de sana her zaman destek olurum hep mücadele ederim dedim.Sonra yakınlaşma istekleri başladı nedense, ben bu konuda sert çıkınca değişti ben istediğinin gibi biri değilim istediğin sevgiyi sana veremem, dokunmadan sevemem dedi.Senin istediğin gibi safça sevmeyi denedim ama olmadı dedi.Git gerçek seveni bul dedi.O kadar çok canım yandı ki.Meğer o sadece bedene önem veriyormuş.Sevgi önemsizmiş.İstemiyorum bir daha arama sorma dedi.Sizce bir gün sevgimi anlayıp gelir mi? "
işte bu adam için yine farklı bi başlık acmissiniz YANİ demem oki olmaaaaaz bu adamdan bi cacık olmaaaaaz kendinize bunu yapmayın artık farkindamisiniz saplantiya doğru ilerliyorsunuz. ..

Tek bir kişiye saplanıp kalmak sağlıklı bir durum değil, önünüze bakmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca eski konunuzdaki kişi ise bahsettiğiniz gerçekten korktuğunu ve kolayca değişebilecek biri olduğunu sanmıyorum ya da birbirinize uyumlu değilsiniz ve ona göre fazla büyütüyorsunuz bazı meseleleri.
Hakkınızda hayırlısı olsun yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…