- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Öyle o kadar basit mi :) o zaman dediğim gibi kendini kandırmacaİnanırsan var inanmazsan yok
Basit değil aksine karmaşık.Öyle o kadar basit mi :) o zaman dediğim gibi kendini kandırmaca
Evet inanmamak yanlış bir tabir olabilir, ama nasıl desem sadece filmlerde gördüğüm ve gerçek hayatta göremediğim o duygu bana dolayısıyla çok gerçekçi gelemiyor. Bu yüzden de abartılmış bir şey olabileceğini düşünüyorum, yine de gerçekten yaşayan var mı diye de merak ediyorum :)Aşk insanın deli çağında olur bence daha çok hanı şu lise ergenlik dönemlerinde. Çünkü o zaman duygular mantıktan ağır basar ve duyguları sınırsızca yaşar açığa çıkarırsın. Lâkin yaş ilerleyip de akıl oturdukça mantık ve duygu karışır durur yoğun bir aşk görülmez. Tabi bu benim düşüncem ama aşka da böyle inanmıyorum deyip din muamelesi gibi yaklaşmak bana komik geliyor. Neticede her duyguyu bu hayatta her insan yaşamıyor ki iyisi de kötüdünü de yaşanılan yoğunluk bile başka.
Ü
Ama bu tarif ettiğiniz birine ilgi duymak değil mi? Zaten ilgi duymak hoşlanmak doğal bir süreç. Ben birini vazgeçilmez yapan, gözüne ondan başkasını gördürtmeyen, aşık olduğu kişiyi el üstünde tutturan o duygudan bahsediyorumBasit değil aksine karmaşık.
Aşk bir dürtüdür diyende var, hormonel diyende, beyinin ölmemesi için uydurduğu bir şey diyende(gen devami), kalp gözüyle gördüm aşık oldum diyende.
Kiminin karninda kelebek ucar, kiminin cinsel istahi kabarır, kiminin artık hayatı tattim ne yapalım evleneyim dediği son limandir.
Senin için hangisi ise öyle görürsün. Öyle gormelisin. Yoksa elbet 2-3 yila öyle göreceksin.
Midemde hiç kelebekler uçuşmadı ve onun ne olduğunu da bilmiyorumBen de 24 yaşındayım, bence var . Ama herkesin aşk tabiri farklı, hiç mi birini gördüğünde midende kelebekler uçuşmadı, hiç mi kalbin hızlı hızlı çarpmadı ? :)
Hayır değil. Ben size farklı bakis açılarından aşkın tanımını yazdım.Ama bu tarif ettiğiniz birine ilgi duymak değil mi? Zaten ilgi duymak hoşlanmak doğal bir süreç. Ben birini vazgeçilmez yapan, gözüne ondan başkasını gördürtmeyen, aşık olduğu kişiyi el üstünde tutturan o duygudan bahsediyorum
Aşk hepsinin birlesip yoğun sekilde hissedilme halidir. Film ve dizilerdeki aşki yaşamak için film ve dizi oyuncusu olmak gerekir. Ya da çok alengirli ve inis çıkışlı hayat. Başka türlü o büyük ihtirası nasıl gorebilirsiniz?? Uzak şehir de iliskisinde biraz gorebilirsiniz asiri özlemek vs kısmını.aşk diye merak ettiğim şey hoşlanma beğenme ilgi duyma değil
Tam öyle kitaplardaki gibi olmasa da yakın bir şeyler oluyor oldu yani bende :)) ama sonra geçiyor çok da şeyapmamak lazım.Merhaba sözüme hızlı giriş yapıyorum, ben 25 yaşındayım ve aşka pek inanmıyorum; kısaca aşk diye yaşandığı iddia edilen duygunun kendini kandırmaca olduğunu düşünüyorum diyebilirim. Çünkü kendim hiç aşık olmadığım gibi etrafımda da aşık olan görmedim hiç :) yani hoşlanmaktan bahsetmiyorum da o aşk diye yaşandığı söylenen yoğun ve uğruna pek çok şey göze alınan sabrı sevgiyi sadakati kimsede görmedim. Yine de yalan yok bazen dizilerdeki filmlerdeki kitaplardaki aşkları görünce özeniyorum, vay be böyle hisler böyle sevgiler var mı acaba gerçekte diyorum ama bir ilişki yaşadığımda olmadığını anlıyorum : D zaten birine öyle aşık olamazmışım gibime de geliyor açıkçası.
Acaba bu düşüncem eski ilişkilerimin ve eski erkek arkadaşlarımın boktan olmasıyla mı ilgili? Yani gerçekte böyle duygular var, bir yerlerde yaşanıyor ve yaşatılıyor da beni mi bulmadı? Yoksa tamamen balon bir şey mi bu olay?
Siz aşık oldunuz mu? Olduysanız aşık olduğunuzu nasıl anladınız? Gerçekten aşk varsa kaç yaşına kadar aşık olunuyor : D
Midemde hiç kelebekler uçuşmadı ve onun ne olduğunu da bilmiyorumbirini ilk görüşte kalbim hızlı hızlı da çarpmadı açıkçası, bu flört zamanları falan olan bir şey o da heyecan yani bilemedim :) aşk diye merak ettiğim şey hoşlanma beğenme ilgi duyma değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?