Aşk ve Ceza Atv

ya çok güzel bi bölümdü ne kadar yaşlanmış desekte hala süper bu kadın benim için..
bi çok genç oyuncuya tercih ederim onu izlemeyi her oynadıgı rolün hakkını veriyor..
rolüyle bütünleşiyor resmen .. bu bölümde hop oturup hop kalktım..
hele sonunda bittim resmen hafta salıyı nasıl beklicez ya :))

Nurgül Yeşilçay için yaşlanmış mı deniyor..akannehir
Daha neler..:1ninca:

cnm ben demiyorum ama hani öyle düşünenler var mutlaka cildi yanlandı vs.. gibi demek istedim..
yoksa benim için hala 20 lik nurgüll
bu arada boşandıysa eger iyi yapmış ya ben o adamla onu hiç yakıştıramadım
içlerini bilmeyiz tabi ama iyi yapmış :))

çok heyecanlı yerinde bitti dizi
önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
birde bu dizi alışık olmadığım şekilde hızlı ilerliyor acaba bir sezonda bitirecekler mi:uhm:

çok heyecanlı yerinde bitti dizi
önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
birde bu dizi alışık olmadığım şekilde hızlı ilerliyor acaba bir sezonda bitirecekler mi:uhm:

Bence hızlı ilerlemesinin sebebi..bundan sonraki konular, ana konular bir an önce onlara geçmek için..hızlı hızlı hamilelik vs.geçti..

Sonunda noldu ? kaçırdım..
İçeri girdi ordamı bitti ?
Ay heyecanlı olcak haftayaa..Fragman filan verdimi ?
Ha bu arada Nurgül Yeşilça boşanmışmı ?

Sonunda noldu ? kaçırdım..
İçeri girdi ordamı bitti ?
Ay heyecanlı olcak haftayaa..Fragman filan verdimi ?
Ha bu arada Nurgül Yeşilça boşanmışmı ?

Savaş planladığı gibi içeri girdi..Yasemin in gözleri ahanda bööle:1shok: oldu..
Fragmanda buluşup yakınlaşıyorlar mı ne?:1hug: işte bişeyler var..birlikte görünüyorlar..
Nurgülün Cem den boşanacağı ile ilgili bir söylenti vardı..artık reklam mı?doğru mu nedir bilinmez..

Ahhh..Şu hatunun İsmi de,gözleride pek güzel..
Zaten ismi Yasemin olanların, gözleri de çok güzel oluyor..aklinialirimsmile

:sm_confused:
wuuuuuu :1shok:
yakınlaşılarr demek haaa:1shok:
Benim hiç güzel yasemin tanıdığım yokkiiiiiiii

nurgül cemle evlendi evleneli işleri yolunda gitmiyomuş oyüzden tartışıp boşanmışlar nurgül açmış davayı demişlerdi

şu cadı kaynanada torun diye zorla kızı oğlanın koynuna sokmaya çalışıyo
bir bilse aslan gibi erkek torunu var bayram yapardı herhalde ama öğrenmeleri bayağı zaman alacak gibi
hiçte belli olmaz olaylar hızlı gelişiyo bir iki bölüme ortaya çıkarsa o zaman geriyede pek bişey kalmıyor

ya siz beni anlamıyosunuz heralde.tabiki biliyorum öyle şeyleri.ben çocuk değilim.binlerce yıl önce de vardı.hatta o yüzden Allah bazı sapık kavimleri helak etti.
ama şimdi bizim müslüman türk toplumunun televizyonunda bunun "MEŞRULAŞTIRILMASI" çok tehlikeli diyorum ben size.sadece ben demiyorum KADIN VE AİLEDEN SORUMLU DEVLET BAKANI SELMA KAVAF TA SÖYLÜYO BUNU.HATTA BUNUN İÇİN RTÜKÜ DE UYARMIŞ.türk aile yapısına uymuyo bu.
söylüyorum yine söylüyorum.izlediklerimizden etkilenmememiz mümkün değil.
dün bi komşu diyoki "kurtlar vadisini izliyoruz.2 yaşındaki oğlumun akşama kadar aklı fikri polatta kalıyo.eliyle bize silah çekiyo" diyo.
başka bi komşu da "kardeşim adanalıyı çok izliyo.maraz aliyi çok seviyo.onun gibi yürüyo,konuşuyo.onun kesik eldiven felan giyiyo" dedi.
bu nasıl etkilenmemek?

Peki bu durumda suc dizilerde mi ailelerde mi?
Mesela o 2 yasindaki cocugun o saatte ne isi var oyle bir diziyi izliyor.
Turk toplumunda cocuk cok ozgur her istedigi oluyor maalesef kurallar yok.
Benim yegenlerimin yaninda oyle kavgali gurultulu, edepsiz vs vs diziler izlenmez mesela.

arkadaşlar konu dışı mesajları olanlar
lütfen diziyle alakalı yazın
konuyu saptırmayın

yine cok güzel bi bölümdüüü
savaşın konuşmaları bakışları harikaydıı
bunlar şimdi aşk yaşamaya başlarlar ondan sonrada savaşın evli oldugu ortaya cıkarr.tekrar koşturmaca başlarrr

ondan sonradaa kendini affettirir acıklamada bulunur abimin eşiydi filan diyee
yaseminide alır çiçegin üstüne kuma getirir :)))

asmalı konaktada öle olmamışmıydı.bu diziyi izlerken hep o dizi aklıma geliyor.

Forumda bütün dizi başlıklarında bu sorun bulaşıcı hastalık gibi ondan ona geçiyor hepsinde bir kere tartışılıyor.. arkadaşlar diziler var! öyle veya böyle.. burada arkadaşlarımız kendi izledikleri dizinin tartışmasını yapmak eğlenmek için yazıyorlar.. madem bu tartışma konusu uygun bir başlık altında tartışılabilir dizilerin toplum üzerindeki etkileri ya da hangi dizide ne var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…