cem le boşandımı nurgül delikafadulden:1shok:
çok heyecanlı yerinde bitti dizi
önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
birde bu dizi alışık olmadığım şekilde hızlı ilerliyor acaba bir sezonda bitirecekler mi:uhm:
Sonunda noldu ? kaçırdım..
İçeri girdi ordamı bitti ?
Ay heyecanlı olcak haftayaa..Fragman filan verdimi ?
Ha bu arada Nurgül Yeşilça boşanmışmı ?
Savaş planladığı gibi içeri girdi..Yasemin in gözleri ahanda bööle:1shok: oldu..
Fragmanda buluşup yakınlaşıyorlar mı ne?:1hug: işte bişeyler var..birlikte görünüyorlar..
Nurgülün Cem den boşanacağı ile ilgili bir söylenti vardı..artık reklam mı?doğru mu nedir bilinmez..
Ahhh..Şu hatunun İsmi de,gözleride pek güzel..
Zaten ismi Yasemin olanların, gözleri de çok güzel oluyor..aklinialirimsmile
ya siz beni anlamıyosunuz heralde.tabiki biliyorum öyle şeyleri.ben çocuk değilim.binlerce yıl önce de vardı.hatta o yüzden Allah bazı sapık kavimleri helak etti.güzelim sen nerde yaşıyosun
bu dizilerden 50 yıl önce ENSEST diye bişi duymadın herhalde,
bırak teyzeyle kocayı
babayla kızdan,abiden bahsediyorum
insanlar yüzyıllardır midesiz bu yeni bişi değil
hay allahım yaa görende beni dizi kolik sanıcak
izledim bikaç tane dizi var
aşkı memnunuyu izlemem mesela ama izleyicileri var ve ordaki yaşananlar malesef gerçek hayatta zaten var
diziden sonra çıkmadı yani,
hoşuna gitmiyosa izlemezsin olur biter
ya siz beni anlamıyosunuz heralde.tabiki biliyorum öyle şeyleri.ben çocuk değilim.binlerce yıl önce de vardı.hatta o yüzden Allah bazı sapık kavimleri helak etti.
ama şimdi bizim müslüman türk toplumunun televizyonunda bunun "MEŞRULAŞTIRILMASI" çok tehlikeli diyorum ben size.sadece ben demiyorum KADIN VE AİLEDEN SORUMLU DEVLET BAKANI SELMA KAVAF TA SÖYLÜYO BUNU.HATTA BUNUN İÇİN RTÜKÜ DE UYARMIŞ.türk aile yapısına uymuyo bu.
söylüyorum yine söylüyorum.izlediklerimizden etkilenmememiz mümkün değil.
dün bi komşu diyoki "kurtlar vadisini izliyoruz.2 yaşındaki oğlumun akşama kadar aklı fikri polatta kalıyo.eliyle bize silah çekiyo" diyo.
başka bi komşu da "kardeşim adanalıyı çok izliyo.maraz aliyi çok seviyo.onun gibi yürüyo,konuşuyo.onun kesik eldiven felan giyiyo" dedi.
bu nasıl etkilenmemek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?